Зимові холоди - гарячі відчуття! The Sims 3 Пори Року!

Зимові холоди - гарячі відчуття! The Sims 3 Пори Року!

sims 3 времена года sims 3 времена года

Бррр! Листопада тільки почався, а у нас в Максис вже повітря студеніє. А це значить, що нам пора поговорити про зиму в Сімс 3 Пори року і про те, як вона змінить Вашу гру. Я - Грем Нардоун, один з продюсерів доповнення, і зима як раз те, над чим я дуже довго працював. Так як я жив у Флориді добрі 25 років, то завжди мріяв про прекрасне білому снігу, про цілому світі, покритому білою пеленою. Ось чому я просто закохався в цю пору року в новому доповненні! Хоч я і не розчищав свій дворик від снігу лопатою, але про зиму знаю досить багато. Тому можливостей і взаємодій в грі море: від сноуборду до голку!


Найбільш помітною зміною з приходом зими в новому доповненні є сам світ. До цього часу всі дерева вже скинули листя, тому місто здається трохи спорожнілих. Ви також помітите, що сонце тепер пізніше встає і раніше заходить, що, безсумнівно, позначається на температурі в містечку. До речі про температурах: зима - досить холодну пору року, так що Вашим сімам краще одягтися тепліше!

sims 3 времена года sims 3 времена года


Верхній одяг - це абсолютно нова категорія одягу, яку Сіми повинні носити при похолоданнях (особливо взимку). Як тільки Ви вирішите створити або змінити свого сіма, то побачите цю категорію з купою светрів, курток, штанів, рукавиць і, звичайно, нових зимових шапок , які підрум'янити Ваших симов.

sims 3 времена года



... Ні-ні, не в цьому сенсі! Вони просто збережуть тепло. Вся нова теплий одяг доступна від тоддлер до старих. Якщо у Вас є й інші доповнення, то деяка підходящий одяг звідти також буде додана в цю категорію. До речі, Сіми досить розумні, щоб в холодну погоду автоматично одягати теплі речі при виході з будинку. Але якщо Ви спеціально відправите сима на прогулянку без куртки, то нарікайте на себе, якщо він перетвориться на крижинка! Як тільки сім застигне і впаде, буде потрібна допомога іншого сіма, щоб відігріти його ... або Ваша колекція поповниться новим примарою.

sims 3 времена года sims 3 времена года



Незважаючи на це є безліч причин вивести Вашого сима на свіже повітря! Перше і найголовніше - взимку у Вас буде найкращий сніг! Перевірте прогноз погоди і скорегуйте свій графік - Ви ж хочете повеселитися в снігу, чи не так? Перша ознака правильної погоди - паморозь на землі і в себе на вікнах (це можна помітити кожне холодний ранок). Чим більше буде випадати снігу, тим товщі шар буде залишатися на землі, і Ви, нарешті, виявите Вашого сима по пояс у ньому. Природно це добре, адже тоді Вам буде доступно максимум розваг!

sims 3 времена года sims 3 времена года


Всі люблять робити снігових ангелів, але сміливці пішли далі - вони залишають на снігу відбитки своїх осіб! Сіми також люблять ліпити сніговиків і обставляти ними свій двір. Існує досить багато їх видів: від хокейного воротаря до трагічного клоуна або навіть прибульця! Як тільки Ваші Сіми навчаться робити кілька типів сніговиків, в майбутньому їм варто лише вибрати будь за їх бажанням і - вуаля! - Сніговик готовий! До речі, це заняття може залучити Зимового снеГНОМіка, старого розхитаного гнома, що виріс в Стренджтауне. Однак, крім сніговиків Ви можете ще й побудувати голку. Збираючи голку цеглинка за цеглинок, Сіми в кінцевому підсумку зможуть не тільки подрімати в цьому затишному містечку, але і зігрітися швидким зимовим Вуху!

sims 3 времена года sims 3 времена года


Зимове свято відкриє ще більше можливостей для веселощів! Я люблю починати цей день з кухля гарячого шоколаду або еггнога, що дають мені настрій на цілий день. Далі я відправляю симов кататися на ковзанах ... звичайно, можна скористатися готовим катком на святковому лоті, але мені куди більше подобається замерзлий ставок або річка. Катання - дійсно веселе проведення часу в таку холодну пору, і мені подобається, коли мій сим виконує всякі трюки або катається задом наперед. Після цього обов'язково прямую до хавпайпу, де мої Сіми можуть показати, наскільки крутіше вони стали в порівнянні з минулим роком, виробляючи різні божевільні трюки. Все це веселощі забирає багато сил, тому ввечері можна розслабитися в новій джакузі ... або Вам більше подобається Клуб моржів і плавання в крижаному океані?

sims 3 времена года sims 3 времена года


Найкраще завершення зими - святкування Дня Сніжинки, абсолютно нового свята, під час якого в повітрі витає тепла дружня атмосфера, а очі у симов блищать від щастя! За кілька днів до нього Ви побачите, як сусіди (та й все місто) прикрашають свої будинки гірляндами, що додають казкову атмосферу всьому світу. І Вам, напевно, теж захочеться цього. Для цього потрібно лише клікнути на свою вхідні двері і вибрати або звичайні гірлянди, або у вигляді бурульок. Потім вибирається колір: стандартний або той, який задасте Ви самі. Доповнить атмосферу свята вечірка з роздачею подарунків - новий тип вечірок під Порах року. Запросіть вранці Вашу родину і друзів, і кожен з них принесе з собою подарунок, які відправляться в загальну купу на підлогу і буду чекати свого низка. Як тільки всі зберуться, можна починати! Цікаво, що Вам дістанеться: хороша іграшка або вуглинку? Не скупіться! Якщо Ви захочете закінчити вечірку і прибрати собі всі подарунки, іншим це не сподобається!

sims 3 времена года sims 3 времена года



Мені було весело робити скріншоти з усіх доступних містечок взимку, але Ви самі повинні побачити це в грі! Поряд з іншими порами року зима ретельно опрацьовувалася в плані погоди та взаємодій. У грі присутні приємні дрібниці типу слідів від коліс машини на снігу, дороги, з часом стають рівними після слідів від машини, сніг, що скупчується скрізь поза домом, бурульки під дахом, пара з рота на холоді, фонтани, що зупиняються на час холодів, сніг, таящий по частинах, тунелі від дрібних тварин під снігом. Список можна продовжувати нескінченно! Але ж краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Я впевнений, ви відчуєте гострі відчуття від цього холодного часу року! Я дуже пишаюся, що ми нарешті зробили це доповнення, яке вийде вже 13-го листопада!

sims 3 времена года sims 3 времена года



 

Джерело: thesims3.com

Теги: описание, скачать, завантажити, Sims 3 seasons

    У нас 1 коментарів


    Lyuba пишет: | 11.01.2013 | 20:25 #1 Страница с комментарием
    аватар отсутствует Мені дуже подобається цей sims...-)))))
    Like | 0

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.