«Сімс 3 Пори року»: інтерв'ю з продюсером

«Сімс 3 Пори року»: інтерв'ю з продюсером


«Симс 3 Времена года»: интервью с продюсеромДоповнення «The Sims 3 Seasons» вийде вже в цьому році і принесе в життя наших симов зміну погоди і всі наслідки. Але що ж нас чекає, крім дощу і декількох нових об'єктів? Про це читайте в інтерв'ю Gamesradar з одним із продюсерів цього аддона - Райаном Воганом.

GR: Чим візуально відрізняються літо і весна від інших пір року в «Sims 3 Seasons»?
Оскільки в «Сімс 3 Пори року» усі сезони різні, почну з весни. Найважливіша частина весняної візуалізації - дощ. З настанням весни сімам доведеться одягатися при виході на вулицю так, щоб захистити себе від його опадів. У персонажів є можливість носити парасольки і шльопати по калюжах, які будуть з'являтися на вулицях міста. Також дощі можуть супроводжуватися грозами, і тоді Сіми повинні бути дуже обережні, знаходячись на вулиці, адже є вірогідність удару блискавки. Але врешті-решт, дощову пору року знаменує собою нове життя! Цвітуть рослини і квіти, і поступово приходить літо. Літній період - час справжнього свята на свіжому повітрі: місто наповнене сімамі, захопленими новими заняттями, і дихає обпалюючою спекою.

 «Симс 3 Времена года»: интервью с продюсером 

GR: Які з'являться нові заняття?
Весна нам здається часом нових починань, коли розквітають не лише квіти. Це період любові для молодих симов, вони можуть пошукати собі компанію на весняному фестивалі в кабінці для поцілунків, зустріти пару на танцполі або спробувати щастя в знайомствах по інтернету. На додаток до того, на весняному фестивалі можна розмалювати обличчя, наприклад, сердечками або мордочкою зайчика,, відвідати стенд з частуваннями, такими як кузнечіковий пиріг (насправді м'ятний), фруктовий пунш або чарівний крижаної кролик. Для дітей і тих, хто в душі залишився молодий, існує розвага з пошуку пасхальних яєць. Влітку ж потрібно вбирати сонце. Сіми ходять на пляж і вперше можуть купатися в океані! Не кажучи вже про те, що є можливість влаштувати вечірку біля басейну, покататися на роликах або відправитися в парк для гри в футбол. Персонажі, які не люблять стирчати на сонці, можуть скористатися кабінкою для автозагара, щоб отримати золотистий відтінок шкіри.

«Симс 3 Времена года»: интервью с продюсером «Симс 3 Времена года»: интервью с продюсером 

GR: Чим в грі відрізняються весна і літо один від одного?
У грі величезна безліч відмінностей між цими порами року, але два головних - це мінливі погодні явища і фестивалі. Навесні більше хмар, дощів і гроз, тоді як більшу частину літа можна спостерігати блакитне небо і велика кількість сонця, а також періоди сильної спеки, коли навіть в повітрі видно хвилеподібні візуальні спотворення. До того ж, кожна пора року виділяється своїм неповторним фестивалем з розвагами і заняттями, відповідними сезону.

«Симс 3 Времена года»: интервью с продюсером «Симс 3 Времена года»: интервью с продюсером 

GR: У «Сімс 2 Пори року» різні сезони впливають на настрій симов. У «Sims 3 Seasons» буде таке? Якщо так, то як персонажі будуть почувати себе навесні і влітку?
Так, часи року впливають на настрій симов. У весняний період персонажі можуть страждати від сінної лихоманки, яка викликає чхання і дратівливість. Сіми можуть вжити заходів профілактики за допомогою уколу від алергії, звичайно, якщо їх не лякають голки! З наближенням літа і підвищенням температур, настрій симов буде ставати піднесеним. Виходячи на вулицю, вони не повинні забувати захист від сонця, адже вони можуть отримати сонячний опік, який призводить до жахливого настрою.

GR: Чи є якісь веселі літні об'єкти?
Один з найвеселіших об'єктів в «Сімс 3 Пори року» - дошка для стрибків у воду, яка дозволяє сімам наробити бризок, стрибнувши бомбочкою, або сковзнути у воду в елегантному стрибку рибкою. Ще є новий річний надувний матрац, який можна взяти в басейн або в океан. Персонажам подобається просто розслаблятися, гойдаючись на хвилях, або читати книжку. Крім того, додалися нові феєрверки. Використовувати їх можна цілий рік, але особливо сімам подобається запалювати їх теплими літніми ночами. Вибір феєрверків різноманітний: петарди, вертушки, ракети, димові шашки та інші!

«Симс 3 Времена года»: интервью с продюсером

GR: Чи були якісь особливості з «The Sims 2 Seasons», над додаванням яких в «Сімс 3» розробникам дуже сподобалося працювати?
Неодмінно! Самої хвилюючою, звичайно, була робота над новими погодними ефектами для відкритого світу «The Sims 3». Так само, як наші гравці, ми завжди хотіли мати погоду і пори року в грі. Як же ми були захоплені, коли вперше побачили спотворений хвилями спекотного повітря Сансет Веллі!

GR: В основному містечка в «Сімс 3» виглядають завжди літніми або весняними. Чи було від цього складніше створювати ці часи року в грі?
З тих пір як вийшла «The Sims 3», ми випустили багато різних містечок, а також інструментів для створення власних індивідуальних світів. Для нас було випробуванням змусити погоду працювати правильно в кожному місті, але що примітно в системі пір року і погодні явища, так це повний контроль з боку гравця над тим, що він хоче бачити в своїй грі. Наприклад, ваш сим живе в задушливому пустинному місті Лаки Палмс - ви можете повністю вимкнути зимовий сезон, щоб виключити сніг! Як гравець ви можете контролювати пори року окремо для кожного міста, в якому граєте.

«Симс 3 Времена года»: интервью с продюсером

Це інтерв'ю, звичайно, утамувати нашу цікавість в плані весни і літа, але ми все ще мало знаємо про осінь і зиму. Розробники поговорять з нами на цю тему в найближчі тижні, так що слідкуйте за інформацією і тремтіть в очікуванні леденить симська зими разом з нами!


Новини зі світу Сімс ви завжди знайдете на головній сторінці сайту, а обговорити їх можете на нашому форумі.

Теги: завантажити, сайт, скачать, SIms seasons, пори року, форум

    У нас 1 коментарів


    ALEX пишет: | 12.05.2013 | 12:20 #1 Страница с комментарием
    ALEX Cool)
    Like | 0

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.