Огляд The Sims 3 Студентське життя від SimFans.de

Огляд The Sims 3 Студентське життя від SimFans.de

Початок навчання - тест на виявлення здібностей, спеціальності, вартість і терміни.

Сансет Веллі - яскраво світить сонце, і радісною ходою до нашого будинку наближається університетський Маскот. Він ставить вітальний набір університету у нашого поштової скриньки, швидко танцює Гангнам Стайл і вирушає далі - з доповненням The Sims 3 Студентське життя кожному Сіму, починаючи з віку молодий дорослий, пропонується місце в університеті.

Зрадівши відвідуванню кудлатого візитера, ми відправляємо нашого сима Тімоті до принесеної кошику з стирчать звідти іграшкової ламою, листівками з інформацією і прикольним прапорцем. Хто може проти такого встояти? Також там є тест на виявлення здібностей, який і доведеться пройти нашому Тімоті. На підставі його рис характеру, вивчених навичок і можливого досвіду роботи стає зрозуміло, до вивчення якої з шести пропонованих спеціальностей найбільше схильний наш сим.
Технології
Наука / Медицина
Образотворче мистецтвоо
Комунікації
Спорт
Економіка


Тімоті, як з'ясувалося, навіть отримав стипендію, в сумі 1000 сімолеонів. Звичайно ж, ми одразу зателефонували до університету, щоб зарахувати туди свого сіма. У запропонованих опціях ми вибираємо технологічний факультет, бачимо вже частково заповнену (18 з 48) шкалу академічної успішності і вибираємо бажану кількість балів. Чим більше балів ми вирішимо набрати, тим старанніше Тімоті доведеться попрацювати в університеті - у нього буде більше насичений розклад, але більш бідна соціальне життя і менше розваг. Хоча так йому буде потрібно менше часу, щоб отримати спеціальність. Ми хочемо більш розміреним студентського життя, тому вибираємо 6 балів. Потім визначаємося з кількістю семестрів.

Ми можемо вибрати один або два семестри. Вибираємо один, так як під час перебування в університеті не можна повернутися в Сансет Веллі, не кинувши навчання. Також ми відправляємо в університет Саманту, сусідку Тімоті, і зараховуємо її на факультет Комунікацій, так як риси її характеру - Книжковий хробак, Трудоголік, Світське красуня і Пліткарка - найбільш підходять для цього. Якби вона була невдаха, сором'язливість або одинаки, ця спеціальність їй би не підійшла. І це відноситься до всіх факультетах - деякі риси ідеально підходять тому чи іншому факультету, що полегшує навчання, а деякі, навпаки, є перешкодою. Але перш ніж пакувати валізи і викликати фургон, щоб відправитися в університет, варто ознайомитися з новинками в CAS ...


Риси характеру і Бажання всього життя.

The Sims 3 Студенческая жизнь вносит три новых черты характера в игру:

  Авангардисти знають, що є мистецтвом, а що ні. І вони ніколи не проти сповістити інших про це. Задовольнити сима-авангардиста - нелегке завдання! Найкраще такі Сіми проявляють себе на факультеті Образотворчого мистецтва.
    Незграбний у спілкуванні
Такі Сіми намагаються вести себе, як личить, але іноді вони говорять не ті речі і не в той час - нелегко бути незграбним в спілкуванні!
Незрівняний
Чарівні Сіми неймовірно чарівні - і часто отримують більше, ніж хочуть! Вони легко знаходять собі партнерів, а інші Сіми щосили прагнуть зав'язати з такими сімамі відносини, адже ті просто чарівні!

І шість нових бажань усього життя:

Визнання на вулицях-досягти 10-го рівня навички Вуличний арт, створити 7 шедеврів Максимальний вплив у всіх соціальних групах - отримати 5 зірок в групах спортсменів, бунтарів і ботаніків Чудовий студент - закінчити університет з відзнакою
Експерт у науці - досягти 10-го рівня навички Наука і 10-го рівня в кар'єрах - Наука, Медицина або Бізнес Майстерний блогер - досягти 10-го рівня навички Спілкування в соцмережах, створити 5-зірковий блог  Корифей навчання - закінчити 3 факультети

Кампус - установи, гуртожитки, сусіди і вільний час.

Після прибуття в університет насамперед необхідно вибрати місце проживання для своїх симов. Можна поселитися в жіночому або чоловічому суспільстві (сестринство або братство), в змішаному гуртожитку або орендувати житло. У середньому, будинок можна зняти за 500 сімолеонів на тиждень. В залежності від вартості ділянки та кількості проживаючих оренда може варіюватися. Ми вибираємо для Тімоті і Саманти гуртожиток, призначаємо їм ліжка і закриваємо двері, щоб жоден непрошений студент не забрів у наше житло і не завалився в наші ліжка.

У режимі покупки ми обставляємо за своїм бажанням кімнати і розглядаємо загальні приміщення, такі як кухня і спортзал. Зав'язуємо перші знайомства і дізнаємося, що при певному рівні відносин можна просити інших симов зробити щось - відправляємо Фреда готувати, а Сюзанну забиратися. Зручно!

Сьогодні Саманта зустріла дівчину з сестринства і відразу ж з нею подружилася. Потім запросила її переїхати до них з Тімоті. Той, навпаки, злився на сусідів - вони тільки й робили, що займалися дурницями і не мили за собою посуд. Безлад дістав Тімоті, а сусіди ніяк не хотіли виправлятися, тому він офіційно поскаржився адміністрації і зажадав нових сусідів.

Сусідів не можна контролювати. Сим може підшукати собі сусіда по телефону, що має сенс при оренді житла - так можна розділити витрати, а студенти зазвичай обмежені в коштах.

До початку першого курсу ще є час, щоб сходити в кіно, фітнес-центр або басейн. А також зустріти членів різних соціальних груп в боулінгу, кав'ярні та крамниці коміксів ...

Спілкування - соціальні групи, смартфони, блоги та додатки.
Новый навык Общение в соцсетях можно развивать с помощью определённых действий и занятий, и он взаимосвязан с тремя новыми социальными группами - ботаники, бунтари и спортсмены.
Ботаники играют в видеоигры, решают уравнения и охотно рассказывают всякие истории, читают комиксы и принимают участие в викторинах. Их любимое место времяпровождения - магазин комиксов.
Бунтари заняты организаций протестов, охотно употребляют травы и роются в мусорных баках в поисках разных предметов. Они зависают в кофейне.
Спортсмены принимают участие в соревнованиях на университетском стадионе, охотно играют в пинг-понг и устраивают отличные вечеринки. Любят посещать боулинг.


Щоб підвищити свій вплив у тій чи іншій групі, потрібно займатися типовими для цієї групи заняттями. Взаємодії відзначені відповідної кольорової іконкою - таким чином, одразу зрозуміло, вплив в якій групі зросте після виконання цієї взаємодії. Рівень впливу можна перевірити у новому смартфоні. Прогрес ділиться на 5 ступенів, кожна відзначається зірочкою. Отримання черговий зірочки відкриває доступ до особливих можливостей і взаємодій.

Крім соціальних груп, нова особливість доповнення - смартфон, який замінив в інвентарі сима колишній мобільник. Він тісно пов'язаний з новим навиком Спілкування в соцмережах і допомагає його розвинути. За допомогою смартфона ваш сим може відправляти повідомлення, писати блоги, виходити в інтернет, знімати фото і відео.
Створити блог дуже легко за допомогою смартфона. Для початку це може бути блог для збору пожертвувань, і тоді можна почати збирати передплатників. При певній кількості передплатників блог може навіть почати приносити дохід. Чим краще блог, тим вище його рейтинг. Блог з високим рейтингом можна продати і отримати непогану суму.
Крім блогів також є різні додатки, які необхідно частково (?) Активувати. Додаток "Трансформація відносин" дозволяє змінювати відносини симов одним рухом пальця. Ми не хочемо багато розповідати про додатки - вам самим буде цікаво їх випробувати. Багато веселощів, допомога у навчанні й кумедні ситуації гарантовані з додатками.

Навички - вуличний арт і наука.

У цій частині ми б хотіли розповісти про решти двох нових навичках (не рахуючи Спілкування в соцмережах), перш ніж продовжити історію Тімоті і Саманти.
Навичка Вуличний арт дозволяє за допомогою набору для графіті в інвентарі сима перетворити міські вулиці на витвір мистецтва. У наборі знаходяться різні рамки для стін та підлоги, які визначають розташування малюнка. Розмістивши в бажаному місці рамку, сим дістає балончик з фарбою і починає малювати. Результат - мазанина або справжнє мистецтво - залежить від рівня навички. Розмальовані стіни залучають поліцію - так що постарайтеся не попастися. Однак, будинки ваш сим може розмальовувати свою приватну власність, скільки йому завгодно. На відміну від малюнків на стінах, малюнки на підлозі досить художні. Потім буде цікаво подивитися, які потворні і прекрасні роботи залишить в місті після себе ваш сим.

Навичка Наука вивчається і підвищується різними способами: вивчення симов і рослин за допомогою дослідної станції, робота над науковим груповим проектом, читання наукових книжок, участь у наукових заходах та аналіз предметів для колекціонування. Вивчаючи зразки, можна отримати пробірки, які можна продати або випробувати для отримання різних забавних ефектів. Наприклад, Тімоті кинув пробірку зі зразком в багаття і, крім іскор, отримав збільшений вплив в групі ботаніків.

Наукова машина пропонує можливість протестувати інтелект, думки і рефлекси. Не все завжди виходить добре - деяким сусідам довелося випробувати удар струмом. Тому далі Тімоті проводив досліди на собі - так він вивчив різні навички, не витративши на це багато часу. Сподіваємося, що і далі все пройде без болючих наслідків.

Розвинений навик Наука допомагає в рибальстві, садівництві й колекціонування - спіймана риба, вирощені рослини і зібрані предмети будуть кращої якості і, відповідно, більш високою вартістю. На високих рівнях за допомогою дослідницької станції можна навіть займатися клонуванням - не тільки дорогоцінних каменів, риби і рослин, але також можна створити клону сіма. Ось це справжня наука!

Навчальні будні - успіхи, завдання, семінари, заняття.

У новій вкладці "Навчання", яка під час навчання в університеті замінює вкладку "Робота", можна побачити шкалу прогресу сима, розклад занять та вимоги для отримання гарних оцінок. Вимоги наступні - "Відвідування занять", "Вивчення", "Іспити" і "Навички / Об'єкти". Крім того, тут можна також подивитися необхідну кількість балів та оцінку.

У позаурочний час оцінки можна також поліпшити за допомогою підручників, комп'ютера або смартфона. Крім того, деякі дії теж поліпшують академічну успішність.

Занадто довга і інтенсивне навчання, однак, негативно впливає на настрій сіма. Контрольована навчання допомагає досягти балансу, а вивчення матеріалу в правильних дозах є важливим елементом у досягненні та збереженні успіху.


самого початку ми змусили Тімоті і Саманту перевірити свої навчальні плани, щоб нічого не пропустити. Всі заняття діляться на три категорії:

  •     Семінари - проводяться в будівлях університету (норах), в розкладі зазвичай по понеділках і середах.
  •     Лекції - практичні заняття, поза нір, по вівторках і четвергах.
  •     Іспити - зазвичай в п'ятницю.
Очікується, що всі студенти будуть відвідувати заняття, лекції та займатися практикою, щоб підтримувати успішність на належному рівні. Більш ніж один пропуск - і це може негативно позначитися на оцінці.

Поряд з цим є можливість обману - можна робити шпаргалки, можна попросити кого-небудь ходити замість себе на заняття і навіть здавати іспити. Однак, завжди є ймовірність бути спійманим ...

На дошці оголошень біля кожного гуртожитку можна знайти роботу на день, можливість підвищити свій вплив у соціальних групах або завдання від професорів. Ці завдання варіюються залежно від спеціальності й рівня впливу.

Якщо туго з сімолеонів, то можна звернутися в адміністрацію за стипендією та зв'язатися там з консультантом по навчанню. Студенти економічного факультету можуть пройти курс з написання резюме та заяв. А на факультеті образотворчого мистецтва можна заробити, позуючи оголеною для портретів. Веселіться: P



Теги: The Sims 3 Студентське життя

    У нас 4 коментарів


    snezhanavalkovska пишет: | 18.05.2015 | 18:30 #4 Страница с комментарием
    snezhanavalkovska клас
    Like | 0
    выка пишет: | 23.02.2014 | 13:07 #3 Страница с комментарием
    аватар отсутствует крута ігра
    Like | 0
    выка пишет: | 23.02.2014 | 13:06 #2 Страница с комментарием
    аватар отсутствует офігена ігра
    Like | 0
    выка пишет: | 23.02.2014 | 13:05 #1 Страница с комментарием
    аватар отсутствует дуже класна ігра
    Like | 0

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.