Новини про «Симс 4»

Новини про «Симс 4»

Настав час традиційних зведень за підсумками відео-чату з продюсерами гри. Звичайно, багато хто дуже чекали інформацію про «Сімс 4», от з неї і почнемо.
За сформованою вже традицією Райан Вон - ведучий трансляції - представив ще одного члена команди розробки гри. Ним виявився ... улюблений багатьма Грехам Нардоун. Закінчивши з аддоном «Сімс 3 Райські острови», Грехам переключився на новий проект - «Сімс 4». І це не може не радувати тих, хто стежить за твіттером розробників, адже SimGuruGraham, мабуть, найактивніший з них і завжди радий відповісти на питання. Звичайно, найближчим часом йому доведеться багато про що мовчати, але тепер ми можемо бути впевнені, що все, що можливо, нам розкажуть.





У ході сьогоднішнього чату Грехам показав фотографії команди, яка готується до презентації гри на крупній ігровий конференції Gamescom, яка відбудеться в Німеччині в серпні місяці. Хлопці розіграли в прямому ефірі жартівливу сценку, про те, що ці фото розкривають деякі секрети гри завчасно, і один з маркетологів «відчитав» Нардоуна за їх демонстрацію. Жарти жартами, але частку істини можна і пошукати в них, чи неправда?









Зате про плани на презентацію гри Грехам розповів на повному серйозі. Усім тим, хто не зможе відвідати Кельн в кінці літа особисто, будуть цікаві 2 дати:
* 20 серпня відбудеться прес-конференція EA Games, де буде офіційно представлені перші подробиці геймплея і різних режимів «Сімс 4»
* 22 серпня буде організований відео-чат, в ході якого ми зможемо спостерігати безпосередньо ігровий процес!
    У нас 1 коментарів


    Зомбік пишет: | 05.09.2013 | 12:07 #1 Страница с комментарием
    аватар отсутствует Вау! Сайт на укр. мові!
    Like | 0

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.