Блог розробників Сімс 4: щось додали, а щось видалили

Блог розробників Сімс 4: щось додали, а щось видалили

Привіт, шанувальники The Sims,

Залишилося менше 60 днів до виходу The Sims 4, і у мене є, що вам розповісти. Але зараз я хочу пояснити, чому ми вирішили не включати басейни і немовлят в The Sims 4 - новина, яка багатьох з вас стурбувала.
 
Насправді у нас є дуже просте і зрозуміле пояснення тому, що в грі The Sims 4 на момент виходу не буде ні басейнів, ні немовлят. І зараз я його викладу. Все почалося з нових технологій і систем, на основі яких ми створювали нашу нову гру франшизи The Sims - це нова система анімації, нові інструменти звуку, нова логіка переміщень, нова система взаємодій, всі абсолютно нове. The Sims 4 - це нова гра, яка оживляє ваших симів на небувалому раніше рівні, робить їх унікальними: завдяки емоціям, рисам характеру, поведінки і способам взаємодії. Для цього нам знадобилося повністю оновити нашу технологічну базу.
 
Одним словом, ми сіли і прикинули все, що ми хотіли втілити в нашій грі, представили всі нові технології, які ми хочемо використовувати, і вийшло, що від чогось доведеться відмовитися. І ми розуміли, що це може засмутити деяких наших фанатів. Нелегке рішення, повірте, але створення гри The Sims 4 зажадало від нас зосередитися на головному. У даному випадку - на революційному прориві стосовно самим персонажам. Ми відмовилися від немовлят, зате ваші підопічні ожили і стали більш схожими на справжніх людей, вони обзавелися яскравими і цікавими емоціями, більш продуманими рухами тіла, розширеним арсеналом в «Редакторі створення персонажа» і - ось це сюрприз! - Більш природним поведінкою. У грі не буде басейнів, зате з'являться нові, більш зручні інструменти в режимі будівництва: пряме управління, створення будинку по кімнатах, легке маніпулювання кожною кімнатою окремо. Все це допоможе створити більш інтерактивне і цікаве середовище для ваших підопічних.
 
А тепер увага! The Sims 4 - абсолютно нова гра, і відчуття від неї можуть бути дещо іншими. Ви зрозумієте це, як тільки сядете за гру.

Я наведу приклад - він завжди приходить мені на думку, коли я кажу, що ми намагалися зробити гру, орієнтуючись на запити наших шанувальників, наших гравців. Я згадала «Створення персонажа» - інструмент, який, на мою думку, зазнав найбільш вражаючі зміни. З ним весело грати, але, в той же час, тепер ви дійсно зможете створювати особистість! У The Sims 4 тепер є сім унікальних ход, за допомогою яких ваш сим може самовиражатися. Для створення цих ход нам довелося зняти і обробити приблизно 75 анімацій. Але це ще не все. Всі емоції в The Sims 4 супроводжуються певними реакціями і навіть зміною ходи. Тепер вам не доведеться гадати, дивлячись на Сіма, які почуття він відчуває - просто придивіться до його обличчя, рухам, позам. У грі є приблизно 320 нових анімацій, заснованих на емоціях, а також більше 600 реакцій на різні об'єкти.

Але і це ще не найголовніше в The Sims 4. Вперше Сіми зможуть діяти, як живі люди. Вони зможуть взаємодіяти групами, а не тільки один-на-один. Що стоїть сим зможе розмовляти з сидячим. Вони зможуть виконувати декілька дій одночасно (їсти, дивитися телевізор і базікати - зовсім як я в будь-який з вечорів!). І навіть тепер можна надягати капелюх на будь-яку зачіску і будь-яке взуття до будь -яких штанів ... хоча, може, це важливо тільки для мене.
 
У цьому суть The Sims 4 - ви звертаєте увагу на такі речі. Тому що тепер вони вам доступні. Почуття впливають на всі без винятку системи, ними пройнята кожна частка гри. Можливість виконувати кілька справ одночасно повністю змінює весь режим персонажа і відкриває нові можливості взаємодії зі світом. Новий «Редактор створення персонажа» і режим будівництва змінюють наше уявлення про те, як створювати персонажів і їх житла.

Але краще один раз побачити, ніж сто разів почути: влітку кожен зможе спробувати зіграти в демоверсію редактора «The Sims 4 Створення персонажа». Ми зараз починаємо попереднє тестування і розсилаємо запрошення обмеженій кількості наших вірних шанувальників. Після чого всі зможуть долучитися до нового редактору і з головою зануритися в безодню нових характерів та емоцій, які стануть частиною нашої гри.
 
І останнє: нас вразило, що в наш демонстраційний зал на Е3 прийшло понад 1200 чоловік, щоб подивитися на The Sims 4, і ми хочемо, щоб всі могли побачити наше нове творіння. Тому через два тижні ми покажемо 15-хвилинний запис гри в режимі життя (з справжнім інтерфейсом). І будемо чекати ваших відгуків.

Дякую вам за живу реакцію і підтримку від імені всіх розробників The Sims Studio. Ми вклали душу в кожну строчку коду, кожну картинку, кожного втіленого персонажа. Ми створюємо нову гру, грунтуючись на ваших відгуках, побажаннях і рецензіях. І сподіваємося, що вам сподобається грати з життям на новому рівні.
Рейчел
    У нас 1 коментарів


    ALEX пишет: | 03.08.2014 | 17:05 #1 Страница с комментарием
    аватар отсутствует Гра обіцяє бути дуже класною, але графа підвела в порівняні з The Sims 3(
    Like | 0

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.