[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Abava  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Generations / Сімс 3 Покоління » Плюси та мінуси Sims 3 Generations / Покоління
Плюси та мінуси Sims 3 Generations / Покоління
OstWentДата: Вівторок, 14.08.2012, 09:08 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
У багатьох відносинах The Sims 3 Усі літа являє собою ідеальне доповнення, яке об'єднує всі існуючі аддони, але на жаль, це також робить і негативний вплив. На відміну від минулих аддонов - The Sims 3 Світ пригод, The Sims 3 Кар'єра і The Sims 3 В сутінках, важко точно сказати, що це доповнення урізноманітнило і поліпшило гру. The Sims 3 Усі літа дає нам можливість насолодитися в повній мірі кожним віковим етапом в житті сима, особливо дитинством і юністю.


Додається можливість створення спогадів в Сімс 3 Усі літа: ви можете робити фотографії значних моментів в житті ваших симов і записувати їх в щоденник. Так само можна настроювати тривалість окремих періодів в житті ваших персонажів. Цікаво те, що ці нові установки стали доступні для всіх гравців Sims 3, а не тільки для тих, хто грає на додаток The Sims 3 Усі літа.

З появою нового доповнення, для дітей і підлітків відкриваються нові можливості. Діти тепер можуть почати пошуки уявного друга і, через деякий час, перетворити його в реального сима за допомогою досвіду хімії або просто покращуючи відносини з ним. Підліткам же, навпаки, доведеться боротися з більш приземленою реальністю: навчатися водінню автомобіля, вчитися в школі або відправлятися на випускний бал. І діти, і підлітки можуть також встановлювати міни-пастки і влаштовувати пустощі. Але вам варто бути обережним у цій справі, так як в The Sims 3 Усі літа передбачена і міра покарань. Грати дітьми та підлітками стало значно веселіше і цікавіше, ніж раніше, і це добре, адже раніше життя симов дійсно була не найцікавішою, поки вони не досягали рівня молодих або дорослих.


Дорослі Сіми, що люблять сидіти вдома, можуть зареєструватися як няні. Робота няні полягає в тому, що сим, який влаштувався на цю роботу, повинен брати активну участь в житті дитини, за яким він доглядає. Ваше головне завдання полягає в управлінні декількома сімамі одночасно.

Ті Сіми, які дбають про майбутнє освіті своїх дітей, можуть відіслати дитини чи підлітка в школу-інтернат. Вибір школи-інтернату позначається на розвитку дитини і сприяє поліпшенню його навичок і якостей в обраній галузі. Коли дитина або підліток зареєструється в школі-інтернаті, за ними приїде службова машина і відвезе його. Після цього гравець не буде грати за даного персонажа. Ця функція дуже зручна для тих гравців, які не люблять грати декількома персонажами відразу.

Для молодих і дорослих симов також передбачено кілька нових взаємодій. Дорослі персонажі ризикують постраждати від кризи середнього віку. Ви будете отримувати "список складних бажань", які не можуть бути скасовані. Вам необхідно їх виконувати, щоб ваш сим був у хорошому настрої. Якщо ж ви не хочете їх виконувати, то ви зможете відправити свого персонажа в лікарню на лікування. Нагороди за подолання кризи середнього віку оцінюються набагато вище, ніж виконання звичайних бажань симов.

В The Sims 3 Всі Віки ви відчуєте, що ваші Сіми повертаються до своїх "коріння", до сімейного життя, цінують домашнє вогнище. Не для кого не секрет, що компанія ЕА в цей додаток велику увагу приділила саме дітям і підліткам. Граючи за них, ви побачите безліч нових і невідомих функцій і взаємодій. І якщо в базовій грі The Sims 3 ви часто нудьгували, граючи за дітей і підлітків, то саме це доповнення переконає вас в зворотному. The Sims 3 Всі Віки - це не найкраще доповнення до The Sims 3, але в порівнянні з іншими аддона, воно показує себе досить гідним уваги шанувальників.

За: безліч нових функцій для дітей та підлітків; нові професії; добре інтегрований існуючий досвід, а не відчуття, що це просто нова гра.
Проти: не надто вражаюче додаток, можна стверджувати, що нові взаємодії між персонажами, що містяться в цьому аддоне, повинні були бути включені ще в базову гру, особливо, судячи по ціні цього додатку.

Джерело: gamepro.com
Переклад: Katerina Petrova
Коректор: Liza
 
АлексДата: Вівторок, 14.08.2012, 15:01 | Сообщение # 2
Знайомство з форумом
Группа: Користувачі
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Гарна стаття. Але мені подобається все. Дуже доречні всі нові функції.
 
Elven_QueenДата: Субота, 23.02.2013, 19:24 | Сообщение # 3
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 39
Награды: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
Одне з найгірших доповнень на мй смак. Те хороше, що в нього запхали. треба було додати ще в базову гру. репутація - жахлива штука (мені набагато більше подобалася репутація в сімс 2. що базувалася на стосунках з усіма персонажами, та ставленням до них. а тут усі просто лізуть нагло в особисте життя - фу). На побаченнях сіми ведуть себе неадекватно (у кого є "В сутінках", краще використати опцію "зібрати компанію", і зробити з цієї зустрічі романтичне побачення). А от хатки на дереві і двоповерхові ліжка - хороша річ. І випускні подобаються - додають реалізму. Ну, як так, закінчувати школу без гуляння на випускному балі?
 
AbavaДата: Неділя, 24.02.2013, 12:45 | Сообщение # 4
Фан Sims 3
Группа: Адміністратори
Сообщений: 127
Награды: 5
Репутация: 4
Статус: Offline
А мені навпаки це доповнення здається одним із самих вдалих. Є звісно свої недоробки, але на загальному фоні вигдядає нічого... Весілля, дівочі та хлопчачі вечірки, багато предметів для дітей... а в няньку грати просто задоволення, морока правда, але приємна.

 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Generations / Сімс 3 Покоління » Плюси та мінуси Sims 3 Generations / Покоління
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz