[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Abava  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 / Сімс 3 » Навички мистецтва в The Sims 3 (Малювання, письмеництво та гра на музичних інструментах)
Навички мистецтва в The Sims 3
AbavaДата: Субота, 05.01.2013, 00:17 | Сообщение # 1
Фан Sims 3
Группа: Адміністратори
Сообщений: 127
Награды: 5
Репутация: 4
Статус: Offline
Малювання

Наші персонажі можуть малювати портрети, натюрморти та будь-які інші картини на вільну тему, потім продавати і отримувати за них симолеони.



Спочатку зможете малювати тільки маленькі, середні та великі картини. Потім навчитеся малювати портрети інших симов і натюрморти (самі вибираєте, що намалювати). Картини бувають звичайні, відмінні і шедеври (відрізняються за вартістю). Чим більше малюєте, тим дорожче стають картини. Також вони дорожчають від часу, просто висить на стіні.

Завдання по навику:
• Володар пензликів
Ваш персонаж намалював не менше 30 картин. Тепер він буде малювати картини швидше інших художників.
• Досвідчений художник
Ваш персонаж намалював і продав як мінімум 6 картин, за які він отримав велику суму грошей.
• Великий художник
Ваш персонаж намалював як мінімум 5 шедеврів. Його картини коштують набагато дорожче, ніж картини інших художників.

Розвивати навички ви можете, або відвідавши заняття для новачків в школі, або практикуючись за мольбертом. Також можна читати малюкам книжки з малювання.

Письмеництво

Щоб почати розвивати письменицький навик, ваш сім може пройти платний курс навчання у бізнес-центрі, або ж відкрити в собі потенційного літературного генія самостійно. Для цього вам знадобиться комп'ютер. Його можна купити, або безкоштовно скористатися послугами бібліотеки. Якщо дозволяє бюджет - придбайте ноутбук і носіть його завжди з собою. Де б ви не були, ви завжди можете продовжити вже почав розповідь або просто підвищити свій рівень майстерності. У меню комп'ютера вам доступні такі опції як «Учиться писать книги» і «Начать...» новий роман, вибравши один з доступних жанрів. Рівень навичку підвищується як при навчанні, так і в процесі написання книг, але в першому випадку це відбувається швидше. З розвитком навичку збільшуються швидкість письменництва і гонорари за нові книги, а так само вам будуть відкриватися додаткові жанри літератури, що приносять ще більший дохід.



Письменство, як і будь-яка інша праця, приносить свої фінансові плоди у вигляді авторських гонорарів. У грі їх існує 3 види:
Малий гонорар - автоматично що сплачується за кілька глав книги, відправлених автору.
Повний гонорар - виплачується по завершенню книги щонеділі протягом шести тижнів.
Винагороду за сценарій - виплачується одноразово на кіностудії.

На жаль, гонорари не вічні, і навіть посмертна слава автора ніяк не впливає на вартість книг, на відміну від картин великих майстрів, які відбули в інший світ.
Розмір гонорару за готову книгу залежить від її жанру, рівня розвитку письменницького навички у автора та успішності самої книги. Чим успішніше книга - тим більше прибутку вона приносить, незважаючи на те, що на ділі все книги сіми читають з однаковим інтересом. У грі розрізняють 4 статусу визнання твору: провал, стандарт, успіх, бестселер. Не важко здогадатися, що всі письменники мріють про те, щоб їх роман став бестселером.

Завдання по навику:
• Швидкий письменник - допоможе прискорити процес написання книг. Для цього потрібно отримувати в тиждень не менше 30 000 $ гонорару за вже закінчені твори.
• Плідний письменник має більше шансів народити хіт або бестселер. Для досягнення цієї мети необхідно закінчити 20 творів. Якщо хочете скоріше отримати нагороду, то вибирайте книги поменше.
• Письменник-романіст - з цією нагородою автор пише більше бестселерів в своєму улюбленому жанрі. Щоб стати майстром жанру, необхідно написати в ньому не менше 5 книг.

Гра на музичних інструментах




Цьому навику можна навчитись закінчивши курси в театрі, купив музичний інструмент (гітару, клавішні, контрабас або барабани) в режимі покупок та в дитинстві, граючи на іграшковому ксилофоні. Крім того в книжковому магазині можна придбати книги, за допомогою яких персонаж вивчить нові пісні.

Завдання по навику "гітара":
1. Гітарист-віртуоз
Гітаристи-віртуози можуть виконувати всі доступні твори. Вивчивши всі композиції, вони отримують можливість вивчити суперхіт!
2. Гітарист-зірка
Для того щоб стати гітаристом-зіркою, потрібно не менше 10-ти раз зіграти на вечірках або заходах. Зірки отримують хороші гроші!
3. Гітарист-товстосум
Щоб отримати можливість виконати новий хіт, потрібно заробити 25 000 сімолеонов шляхом гри на гітарі.

Завдання по навику "клавішні":
1. Геніальний піаніст
Вивчивши всі композиції (як замовлені в магазині, так і отримані у нагороду), ви станете геніальним піаністом. Про вашому успіху буде свідчити особливий суперхіт!
2. Зірка клавішних
Щоб стати зіркою клавішних, потрібно зіграти на різних вечірках (10) і в різних закладах (10). Після цього ви зможете одержувати більш високу оплату за виступи!
3. Багатенький буратіно
Щоб записати новий суперхіт, потрібно заробити достатньо сімолеонов (25 000 §) - граючи за гроші або досягаючи цілей.

Завдання по навику "барабани":
1. Геніальний барабанщик:
Вивчивши всі композиції (як замовлені в магазині, так і отримані у нагороду), ви станете геніальним барабанщиком. Про вашому успіху буде свідчити особливий суперхіт!
2. Зірка барабанів
Щоб стати зіркою ударних, потрібно зіграти на різних вечірках (10) і в різних закладах (10). Після цього ви зможете одержувати більш високу оплату за виступи!
3. Багатенький буратіно
Щоб записати новий суперхіт, потрібно заробити достатньо сімолеонов (25 000 §) - граючи за гроші або досягаючи цілей.

Завдання по навику "контрабас" :
1. Геніальний контрабасист:
Вивчивши всі композиції (як замовлені в магазині, так і отримані у нагороду), ви станете геніальним контрабасистом. Про вашому успіху буде свідчити особливий суперхіт!
2. Зірка контрабаса
Щоб стати зіркою контрабаса, потрібно зіграти на різних вечірках (10) і в різних закладах (10). Після цього ви зможете одержувати більш високу оплату за виступи!
3. Багатенький буратіно
Щоб записати новий суперхіт, потрібно заробити достатньо сімолеонов (25 000 §) - граючи на контрабасі за гроші або досягаючи цілей.

Чи пробували себе Ваші персонажі в цих навичках? Розкажіть свою історію досягнення вершин, а може і невдач. Може Ви знаєте якісь хитрощі і нюанси в їх вивченні? Або навпаки є питання...
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 / Сімс 3 » Навички мистецтва в The Sims 3 (Малювання, письмеництво та гра на музичних інструментах)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz