[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: MeNLi  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 University Life / Сімс 3 Студентське Життя » Соціальні групи
Соціальні групи
MeNLiДата: Субота, 02.02.2013, 09:25 | Сообщение # 1
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Всього таких груп три: ботаніки, популярні та бунтарі. Ви можете стати членом тільки однієї групи, а можете - відразу трьох. У будь-якому випадку Ви обов'язково будете складатися хоча б в одній групі, тому різні взаємодії та завдання з смартфона дадуть Вам статус члена тієї чи іншої групи.
Ботаніки, наприклад. Щоб вступити до них, Вам всього лише потрібно проводити дослідження, показувати їм дивні відео, питати у них матеріал, розповідати історії. Всього п'ять щаблів у кожному суспільстві, за кожну з яких дають який небудь специфічний предмет або взаємодію. Так за першу сходинку Ви отримаєте доступ до онлайн-ігор (на комп'ютері або приставці; грати можна і вдвох), а також симулятору Максоіду. На другому щаблі ви зможете брати участь у вікторині. На третьому - поділитися думками з іншим Сімом, на четвертому додаються додаткові взаємодії Вашому Сіму. А остання ступінь подарує Вам роботу розробника ігор.
Сіми-бунтарі отримають в своє розпорядження мегафон і набір для вуличного малювання, а під час іспиту вони зможуть продавати відповіді. На другому рівні вони зможуть організовувати мітинги на різні теми, наприклад, проти кістлявості. Ви можете як приєднатися до вже йдучого мітингу, так і створити свій. При виборі мітингу в лівій колонці Ви побачите саму тематику (проти кістлявості, проти сімів з низькими навичками, проти поліції, проти єдинорогів, проти Лохнеського чудовиська і тд.), а в правій - рівень складності (від одного до трьох). За допомогою мегафону можна також зізнатися в любові!
З другого рівня бунтарі зможуть списувати без страху бути покараними. На третьому рівні Вам відкриється скін для смартфона в бунтарском стилі. На четвертій сходинці з'являються нові взаємодії, а п'ята дарує Вам кар'єру оцінювача мистецтв.

Тепер трохи про популярних! З першою зіркою такі Сіми зможуть створювати пісні і навіть танцювати університетський танець. На другому щаблі Ви зможете продавати автопортрети іншим сімам. Третій рівень дає більше можливостей для вечірок. Четвертий відкриває нові взаємодії, а п'ятий дарує можливість стати спортивним агентом.


В університеті Ви зможете заманювати інших симов в свою соц. групу. У кожній групі десять рівнів (причому зірки / щаблі даються тільки за кожен другий рівень). Якщо не знаєте, де взяти завдання для певної групи, подивіться змагання дня на стенді біля входу в братство / сестринство або просто вивчіть розклад.
 


 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 University Life / Сімс 3 Студентське Життя » Соціальні групи
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz