5 березня 2013 року. Цю дату чекають всі любителі лінійки The Sims 3, бо це дата виходу нового аддону The Sims 3 University Life. З дати першого офіційного анонсу пройшло вже достатньо часу. І ми вже маємо достатньо інформації.
Оригінал: The Sims™ 3 University Life Український переклад: The Sims™ 3 Студентське життя
Навички • вуличне мистецтво • наука • соціальні мережі
Типи вечірок: • біля багаття • "сокова"
Соціальні групи: • бунтарі • ботаніки • спортсмени
Нові взаємодії: • Можливість здавати в оренду кімнату в будинку поза Кампусу. • Можна переконати товариша зробити що-небудь для вас. Наприклад, зварити домашній супчик. • Можна користуватися ноутбуком, сидячи на землі/траві. • Можна розмальовувати стіни • Можна робити замальовки в альбомі.
• складне ліжко - може скластися в самий невідповідний момент • смартфон - замінить мобільний телефон, має нові функції • автомат з водою - може впасти на сима • бочка з "соком" - для Ульотної вечірки • стіл для пінг-понгу (настільного тенісу) • рюкзак • боулінг • багаття • анімований скелет
Скріншотами помилуватися можно ТУТ Більше інформації в стрічці новин на головній сторінці: ТУТ, ТУТ і ТУТ та в ЦІЙ ТЕМІ
А поки чекаємо на цей аддон, будемо обговорювати вже побачене та почуте.
Ще рано щось казати, але мені здається, що це буде цікаве доповнення, ще з часів поколінь та сутінок не було нічого вартого. Подивимось на університет.
Дуже хочу цей аддон, обіцяє бути щось цікаве, і ура. на цей раз будуть відкриті лекції. можна буде подивитися. що робиться в аудиторії! (казали, що крім нори. буде ще й відкрите приміщення для занять). Крім того. боулінг, теніс (? .. на скрінах бачила...), комікси, автомати, графіті, нові взаємодії, нові предмети - все це має бути круто. І добре. що нема обежень за віком на освіту. Студентське містечко має бути симпатичне, судячи зі скрінів.
Мені сподобалося. По-перше. тепер процес навчання різноманітніший - можна набирати бали різними способами, є інтерактивні об"єкти. відкриті лекції. а також багато класних взаємодій, повє2язаних з соціальними групами. По-друге, додалося багато нових об"єктів, які я явно буду часто використовувати, в тому числі (ура-ура) об"єкти для громадських лотів.Одні вивіски чого варті, таких ніде не можна було скачати.Зараз тестую універ, моя сімка - бунтар і ботан. особливо прикольно бути бунтарем, люблю малювати графіті і проводити протести. Правда. перший протест проходив під дощем. і недовго, бо прийшов мент. і всіх порозганяв :).
У мене є проблеми з розкладом занять. Не видно нічого( Але... Я вирішив цю проблему! Видалив усі моди, тому як деякі блокують розклад. Дякую Адміністраторам! За такий чудовий сайт, і за те, що розумієте інших людей!