Відкрито передзамовлення аддона

Відкрито передзамовлення аддона "Студентське життя" на Origin!

Відкрито передзамовлення аддона "Студентське життя" на Origin!

Починайте вечірку з святковим набором
Зробіть попереднє замовлення The Sims 3 Студентське життя Limited Edition, щоб отримати статую Партеуса Максимуса, яка дозволить персонажу влаштовувати найкращі вечірки. Від розгульних вечірок в тогах і таємничих маскарадів до елегантних формальних зборищ, зі статуєю Партеуса Максимуса гості вечірки, влаштованої вашим персонажем, отримають заряд хорошого настрою і належні вечірці наряди!


Нові предмети одягу та аксесуари: вас чекає унікальний вибір спорядження. Тоги, лаврові вінки та маскарадні маски допоможуть вашим персонажам влитися в колектив.

Задайте настрій - і тему: Підніміть настрій гостей на вечірці вашого персонажа і виберіть між тогою, маскарадом, формальним одягом, купальними костюмами і піжамами.

Встановіть символ кампуса: Статуя Партеуса Максимуса - це не тільки інструмент, але і декорація! Помістіть це значне твір мистецтва в будь-якому місці на території кампусу і насолоджуйтеся традиційної атмосферою, яку вона створює.

Чи готові ваші персонажі зустріти кращий час у своєму житті? Вступ до університету відкриває нові можливості, від соціальних зв'язків до кар'єрного росту. Від класних заходів до предметів, пов'язаних з основною спеціальністю, ваш персонаж знайде нові способи навчання! Крім того, університет - це не тільки вивчення фоліантів. Акції протесту, флірт на вечірці біля багаття - багато чого можна навчитися і за межами лекції в студентському союзі. Нові місця для дослідження, такі як боулінг та бургерня, і нові веселі заняття, такі як сік-понг і розпис стін - це, безсумнівно, кращий час у життя ваших персонажів!

Основні особливості:
Досягніть відмінної успішності. З новим спеціальними предметами для всіх факультетів вчитися буде веселіше, ніж коли-небудь, від передачі в ефір власного радіо-шоу студентами комунікації до збору власного скелета студентами науки. Ваші персонажі можуть також навчатися за межами аудиторії за допомогою класних заходів, лекцій в студентському союзі і беручи участь у громадській діяльності.

Готуйтеся повеселитися! Підручники та навчальні групи складають більшу частину життя університету, але іноді персонажам необхідно влаштувати вечірку! Від багать на березі озера до стійок над бочкою з соком на вечірці в гуртожитку - є безліч способів відмінно провести час в університеті.

Налагоджуйте відносини і зв'язки. На території кампусу є три соціальні групи - Ботаніки, Бунтарі і Спортсмени. Спілкування з членами кожної з цих груп дає свої унікальні переваги, від спеціальних предметів до роботи своєї мрії.

Відкрийте свою непокірну сторону! Персонажі можуть самовиразитися, організувавши акцію протесту або взявши участь у ній, залишивши розпису та графіті на стінах, і навіть обманом склавши іспит.

Дії важливі. Як і в реальному житті, рішення щодо навчання, спілкування та соціальних груп, які приймають ваші персонажі, взаємопов'язані і впливають один на одного.

Переваги чекають і після університету! Випускники університету зможуть легше і швидше домогтися найвищого поста в своїй кар'єрі, і починати доведеться не з нуля. Крім того, якщо ваш персонаж стаент легендою у своїй соціальній групі, він навіть зможе знайти роботу своєї мрії, таку як оцінювач творів мистецтва, спортивний агент або розробник відеоігор!

Дослідіть кампус і місто. Від пробіжок по доріжці для боулінгу і флірту з баріста в кав'ярні "Смажене кавове зерно" до вивчення коміксів в магазині коміксів Кейт, в новому місті і прямо в кампусі є повно місць, які можна досліджувати.


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.