[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: MeNLi  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 University Life / Сімс 3 Студентське Життя » The Sims 3 Студентське Життя (University Life) (Інформація)
The Sims 3 Студентське Життя (University Life)
MeNLiДата: Субота, 19.01.2013, 11:49 | Сообщение # 1
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
The Sims 3 Студентське Життя (University Life)




Опис:

Чи готові ваші персонажі зустріти кращий час у своєму житті? Вступ до університету відкриває нові можливості, від соціальних зв'язків до кар'єрного росту. Від класних заходів до предметів, пов'язаних з основною спеціальністю, ваш персонаж знайде нові способи навчання! Крім того, університет - це не тільки вивчення фоліантів. Акції протесту, флірт на вечірці біля багаття - багато чого можна навчитися і за межами лекції в студентському союзі. Нові місця для дослідження, такі як боулінг та бургерная, і нові веселі заняття, такі як сік-понг і розпис стін - це, безсумнівно, кращий час у життя ваших персонажів!

Основні особливості:


Досягніть відмінної успішності. З новим спеціальними предметами для всіх факультетів вчитися буде веселіше, ніж коли-небудь, від передачі в ефір власного радіо-шоу студентами комунікації до збору власного скелета студентами науки. Ваші персонажі можуть також навчатися за межами аудиторії за допомогою класних заходів, лекцій в студентському союзі і беручи участь у громадській діяльності.

Готуйтеся повеселитися! Підручники та навчальні групи складають більшу частину життя університету, але іноді персонажам необхідно влаштувати вечірку! Від багать на березі озера до стійок над бочкою з соком на вечірці в гуртожитку - є безліч способів відмінно провести час в університеті.

Налагоджуйте відносини і зв'язки. На території кампусу є три соціальні групи - Ботаніки, Бунтарі і Спортсмени. Спілкування з членами кожної з цих груп дає свої унікальні переваги, від спеціальних предметів до роботи своєї мрії.

Відкрийте свою непокірну сторону! Персонажі можуть самовиразитися, організувавши акцію протесту або взявши участь у ній, залишивши розпису та графіті на стінах, і навіть обманом склавши іспит.

Дії важливі. Як і в реальному житті, рішення щодо навчання, спілкування та соціальних груп, які приймають ваші персонажі, взаємопов'язані і впливають один на одного.

Переваги чекають і після університету! Випускники університету зможуть легше і швидше домогтися найвищого поста в своїй кар'єрі, і починати доведеться не з нуля. Крім того, якщо ваш персонаж стаент легендою у своїй соціальній групі, він навіть зможе знайти роботу своєї мрії, таку як оцінювач творів мистецтва, спортивний агент або розробник відеоігор!

Дослідіть кампус і місто. Від пробіжок по доріжці для боулінгу і флірту з баристом в кав'ярні "Смажене кавове зерно" до вивчення коміксів в магазині коміксів Кейт, в новому місті і прямо в кампусі є повно місць, які можна досліджувати.

Обговорення нового аддону в ЦІЙ ТЕМІ


 
OstWentДата: Субота, 19.01.2013, 11:52 | Сообщение # 2
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
Вже чекаємо....) wink
 
MeNLiДата: Четвер, 31.01.2013, 21:45 | Сообщение # 3
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Представники фан-сайту Rincon del Simmer відтворили великий логотип аддону Universiry Life:


 
MeNLiДата: Субота, 02.02.2013, 09:09 | Сообщение # 4
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
У The Sims 3 Студентське життя повнісінько нових способів повеселитися і завести друзів. Однак у перервах між вечірками, спілкуванням і веселощами ваш персонаж цілком може сходити на лекцію-іншу. Неважливо, відмінник ваш персонаж, або приходить в аудиторію лише , щоб подрімати, я розповім вам про те, як отримати найбільшу користь з навчання у грі The Sims 3 Студентське життя.

Починати готуватися до університету можна вже вдома. Персонажі можуть скласти іспит, що допомагає оцінити їх готовність до вступу в університет. На результати іспиту впливають риси характеру, вміння, професійний досвід і навіть гарні оцінки в школі. Також від цього залежить і отримання персонажем стипендії, якій можна частково покрити витрати на навчання! Вступивши до університету, ваші персонажі можуть між семестрами знову скласти іспит і подивитися, що вони дізналися під час навчання. Результати цього іспиту вплинуть на наступний семестр.



Після того, як ваші персонажі попрощаються з рештою будинку сім'єю і друзями і влаштуються в університеті, вони можуть задатися питанням: "І що далі?". Звичайно ж, пора братися за навчання! Заняття починаються в понеділок вранці, для кожного персонажа розробляється власний розклад, засноване на обраних ним при зарахуванні предметах. Щоб переглядати розклад і стежити за успіхами персонажа в навчанні скористайтеся академічної панеллю в інтерфейсі. На успіхи в навчанні впливає безліч факторів, і саме від старання вашого персонажа залежать відмітки, отримані в кінці семестру. Так як же старанні персонажі можуть закінчити семестр з відзнакою? Є кілька способів.



По понеділках і середах проходять семінари. Семінари проходять в одному з навчальних корпусів, "кролячих нір", і можуть бути присвячені самим різним темам, від введення в ухилення від питань до методів і практики трагічних клоунів. На семінарах ви зможете вибирати різні інтонації, що визначають поведінку ваших персонажів. Інтонації впливають на те, наскільки результативним буде семінар для вашого персонажа. А ваші персонажі готові до занять? Вони можуть не сильно напружуватися і базікати з друзями. А може, їм потрібно з жадібністю вбирати знання, оскільки вони закинули навчання. Найхитріші персонажі завжди можуть попросити іншого бідолаху (персонажа, я маю на увазі) відвідати заняття замість них. При цьому вони отримують всю користь, яку приносить важка праця в аудиторії, не витрачаючи дорогоцінного часу. Але треба бути насторожі: викладачам не подобається, що хтось все робить за вас. Якщо попадетеся, будьте готові до наслідків ...

По вівторках і четвергах ваш персонаж буде отримувати знання поза аудиторських стін. Порадуйте персонажа натуральним пивом або енергетиком в кав'ярні "Смажене кавове зерно" і прямуйте на лекцію в студентський союз. Тут ваш персонаж зможе поспілкуватися з викладачами, які діляться життєво важливими знаннями з жадібними до пізнання умами. Задавайте питання, ведіть конспекти і вбирає благодать знань у міру того, як викладач ілюструє свої слова на дошці! Або дрімаю, відсипаючись після вчорашньої буйної вечірки. Ті, кому потрібно практичне навчання в групі, для класної роботи можуть обрати предмети, що дають практичні знання в обраній спеціалізації. Збирайтеся з однокурсниками і використовуйте всі, від альбомів до скелетів, що дозволить розширити кругозір вашого персонажа.



Альбоми і скелети?! Невже?

Так-так! При зарахуванні в університет кожний персонаж, в залежності від обраної спеціалізації, отримує якийсь навчальний предмет. Ці предмети використовуються в класній роботі або під час позакласних занять. Наприклад, персонаж, який вибрав в якості спеціалізації комунікації, може взяти свою мобільну радіостанцію "Веселі частоти" і вийти з нею в університетський двір, щоб брати інтерв'ю у інших персонажів і вести репортаж про події, одночасно покращуючи успішність! По суті, за стінами аудиторії ваш персонаж зможе дізнатися стільки всього, що пропуск одного-двох занять нікому не зашкодить. Зрештою, у нього ж може бути вагома на те причина ... Однак ближче до іспитів ви можете виявити, що вашому персонажу потрібно надолужити згаяне, щоб підготуватися до іспиту, тому не забувайте вчитися! Вчитися можна працюючи з підручниками, комп'ютером і навіть смартфоном! І хоча навчання, безсумнівно, допомагає, деякі особливо нечесні персонажі можуть піти по простому шляху і підготувати до іспиту шпаргалку. Але будьте обережні, не попадіться!

Іспити бувають по п'ятницях, а випускний іспит покаже, чого ж досяг ваш персонаж за семестр. Ваш персонаж повинен перебувати в гарному настрої і бути готовим до іспиту - провал на іспиті може сильно вплинути на підсумковий бал.

Навіщо персонажу хвилюватися про відмітки? Припустимо, ваш персонаж вступив до університету, відучився декілька семестрів і заробив балів достатньо для закінчення університету. Вітаємо! У закінчення університету є кілька корисних наслідків, одне з яких - додаткова риса характеру! Шоста риса характеру свідчить про особистісне зростання вашого персонажа, що став результатом його навчання в університеті. Також закінчення університету та отримання диплому сприятливо позначиться на кар'єрному зростанні вашого персонажа. Наприклад, у персонажів, які спеціалізувалися в технології, буде більше можливостей для кар'єрного зростання у сфері охорони правопорядку і в армії, вони почнуть кар'єрний ріст з більш високих посад, отримають великі зарплату і преміальні, і кращі можливості для кар'єрного росту! Відмітки ваших персонажів прямо впливають на їх кар'єрне зростання. Персонажі, які закінчили університет з високими відмітками, отримують більше переваг.

У The Sims 3 Студентське життя існує безліч способів вчитися і розвиватися. Проведіть деякий час, розбираючись із заняттями, предметами, вміннями, лекціями, класної роботою, навчанням і навіть шпаргалками! Тільки не забудьте відволікатися від всієї цієї навчальної діяльності і розслабляйтеся і розважайтеся з друзями. В кінці-то кінців, задоволення доставляє не результат, але сам процес!

Вдалої гри!
Бріттані Генрі, асистент-розробник The Sims 3 Студентське життя


 
MeNLiДата: Субота, 02.02.2013, 09:10 | Сообщение # 5
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Офіційний значок доповнення. Спасибі бета-тестерів і ЕАшнікам за те, що не приховали значок в цей раз.


 
MeNLiДата: Субота, 02.02.2013, 09:11 | Сообщение # 6
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Багатьох турбує питання про тривалість навчання в університеті і, зокрема, про згадці одній і двох тижнів перебування там. Один форумчанин задав питання Бріттані Генрі в Твіттері. Її відповідь така: 
"Здобуття вченого ступеня від початку і до кінця може зайняти у вашого сіма кілька семестрів. При поїздці в університет можна вибрати термін в один семестр (що дозволить вам залишитися на тиждень) або два семестри (що дозволить вам залишитися на два тижні). Ця опція всього лише встановлює, скільки триватиме дана конкретна поїздка. Після повернення додому ви зможете знову вирушити в університет, щоб продовжити навчання."
Ось до речі російська версія логотипу:



 
MeNLiДата: Субота, 02.02.2013, 09:12 | Сообщение # 7
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Представників фан-сайту Rincon del Simmer зацікавила фраза з останнього блогу розробників про трави, які можна кидати в багаття. Вони поставили запитання у твіттері продюссеру гри Бріттані Генрі, з якою метою це буде робитися.

Бріттані Генрі відповіла, що буде кілька видів трав, які будуть мати різний вплив (ефекти) на сімов, що знаходяться навколо такого багаття. У відео-чаті можна було помітити, як один з персонажів під час вечірки кинув щось у багаття:


Таким чином, припущення про те, що в грі з'являться ростомани, швидше за все невірно - "Грайте з травами" в кінці трейлера явно означає саме трави, які можна кидати в багаття. Ну а зелена зачіска ... може бути, це один з тимчасових ефектів трав? А може і ні?)


 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 University Life / Сімс 3 Студентське Життя » The Sims 3 Студентське Життя (University Life) (Інформація)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz