[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Supernatural / Сімс 3 Надприродне » Феї
Феї
OstWentДата: Вівторок, 20.11.2012, 17:04 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline


Феї - це чарівні істоти, наділені здатністю літати і живуть у 5 разів довше звичайних персонажів. Вони обожнюють всякі витівки і володіють глибоким зв'язком з природою і рослинами.

Як і інших надприродних істот, фей можна створити в CAS або перетворити звичайного сима в фею, випивши спеціальний еліксир. Феї - відмінні садівники, вони володіють унікальною здатністю розмовляти з рослинами, що безумовно позитивно позначається на якості врожаю. Крім цього феї люблять жартувати над іншими сімамі. В їх арсеналі безліч витівок і пасток, однак іноді це може обернутися і проти самих пустунів. Серед уже відомих:

- Гаряча голова. Доведіть до кипіння, так щоб пар повалив з вух. І не тільки!
- Стук зубів. Влаштуйте пекельний холод посеред літа!
- Ураган в животі. Яка нестриманість! Ви ж в пристойному суспільстві!
- Нижня білизна. Залишитися практично голим навіть серед друзів соромно, але персонажі з гарним почуттям гумору можуть посміятися навіть над собою.
- Внутрішня краса. Змінює зовнішній вигляд сима і перевіряє його істинний характер.
- Золото і жаба. Залежно від якостей персонажа він буде відригувати золоті монетки або жаб.

Для своїх заклинань фея використовує чарівну силу, рівень якої показаний під іконкою персонажа. Кожне застосування заклинання витрачає силу, відновити яку можна з часом або за допомогою особливого алхімічного еліксиру.

Феї мають здатність випромінювати ауру, яка впливає як на саму фею, так і на оточуючих симов. Всього доступно три аури: тіла і душі, заспокоєння і креативності. Аура заспокоєння покращує настрій, Аура креативності підвищує швидкість розвитку навичок малювання, гри на музичних інструментах.
Феї можуть виробляти чарівну пилок, яку вони використовують для своїх розіграшів і яка є інгредієнтом деяких еліксирів.

Феї можуть приймати особливу форму маленьких світяться істот. З розвитком своїх здібностей фея отримує навик чарівного ремонту, завдяки якому вона у своєму маленькому зовнішності може влетіти в зламався предмет і полагодити його зсередини. У своєму новому вигляді феї можуть жити в особливому маленькому будинку фей, де вони можуть їсти, спати або веселитися.
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Supernatural / Сімс 3 Надприродне » Феї
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz