[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Supernatural / Сімс 3 Надприродне » Огляд Sims 3 Надприродне
Огляд Sims 3 Надприродне
OstWentДата: Вівторок, 14.08.2012, 09:01 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
Ви просто зобов'язані побачити Мунлайт Фолс в нічний час. Викликає цікавість вже одна назва міста в Сімс 3 Надприродне. Пейзаж мерехтить блакитними відблисками у світлі повного місяця, яка пливе за горами, і все це відбивається в найближчому озері.


Чути ритмічний звук розбиваються об берег морських хвиль. Мунлайт Фолс дійсно цікаве місто, а нові кролячі нори надають йому свій власний шарм. Ось тільки його жителі трохи дивні. У цей час ще кілька симов гуляють по парку, при найближчому розгляді хотілося б їм порекомендувати скористатися бритвою і поголити волосся на всьому тілі. У них груди, спина, руки і ноги все у волоссі. Навіть малюки, які давно повинні були спати, гуляють по парку і дивляться на це все. А потім ці манери! Обнюхування один одного, звірині замашки, ікла і виття на місяць - все це дає привід припустити, що ми бачимо сім'ю перевертнів!

Надприродні персонажі

Перевертні в Сімс 3 Надприродне є новими персонажами, за них можна, і грати і створити повністю в редакторі створення персонажа.

Тепер є можливість створювати надприродних персонажів в редакторі створення персонажа, тобто можна створювати перевертнів, фей, відьом, вампірів і привидів. Також якщо встановлено додаток Сімс 3 шоу-бізнес, то можна створити і джина. До речі ці істоти можуть бути створені і в стадії дитини.

Створюючи перевертня можна вибрати і створити його людський вигляд, переключитися і створити образ перевертня. Обидва вигляду можуть мати значні відмінності. Це дозволяє дуже худому Сіму перетворюватися в м'язистого перевертня, також можна вибрати і інший колір шкіри. У доповненні додані нові відтінки шкіри. І саме приголомшливе те, що доданий слайдер вибору відтінку шкіри, завдяки чому можна створити будь-який відтінок і будь-яку яскравість. Це особливо потрібно при створенні феї, хоча при бажанні можна створити і яскраво-рожевого перевертня.

Перш за все, перевертня видають його волосся. Ви також можете налаштувати те, який ступінь волосатості буде на грудях, спині, на різних частинах рук і ніг створюваного перевертня.


Створюючи фею в Сімс 3, ви можете регулювати форму і колір крил. У вашому розпорядженні 6 різних крил, починаючи від маленьких і закінчуючи великими. При створенні примари від обраної причини смерті залежить його колір. Відьми і вампіри в Сімс 3 не має спеціальних налаштувань, хоча для виділення їх на тлі інших жителів можна наділити їх незвичайним кольором шкіри.

Всі інші настройки колишні. Ви можете налаштувати зовнішність сіма, вибрати зачіску, головний убір, одяг. Додано нові повзунки для редагування форми вуха, таким чином можна налаштувати істинні вуха ельфа.

В якості головних уборів в Сімс 3 додані 2 капелюхи відьом (на жаль вже з певними волоссям). Також додано з десяток нових татуювань на спину. Серед одягу є по 2-3 наряду для кожного нового істоти, для перевертнів розірваний одяг. Феї отримають одяг фей, а вампіри і відьом середньовічні вбрання.


Нова риса характеру «шанувальник надприродного» говорить про те, що Сіми люблять поговорити про все надприродне і не знають практично інших тем для розмови. Вони постійно сперечаються про це з сімамі, наділеними рисою «скептик надприродного». Ці Сіми взагалі ні в що не вірять, а вважають все фокусами або просто костюмами на Хеллоуїн. Також додана риса «колекціонер», Сіми з такою рисою люблять колекціонувати маленьких гномів, які є у додатку Сімс 3 Надприродне, вони знаходять це заняття вельми приємним. Риса характеру «замислений», говорить про те, що сим любить задуматися про щось і розмірковувати, а риса характеру в Сімс 3 «сова» - перетворить вашого підопічного в нічний істота.


Звичайно, у різних сім'ях живуть різні Сіми, і відносини у всіх різні. Не існує жодних фундаментальних розбіжностей між видами. Також слід зауважити, що можливі відносини між різними видами, але от діти народжуються 50 на 50, або той вид або той, приміром, у феї і перевертня може народитися або перевертень або ельф, а такого змішування, типу перевертень з крильцями між справою чаклує і вживає плазму в грі не буде.

Можливі гібриди тільки в разі нападу зомбі. Навіть феї можуть бути зомбі, причому досить кумедними. Зомбі стають допомогою спеціального магічного зілля або випадково. Так може статися, що посеред темної ночі щось вибереться із землі і попрямувати у бік симов. Зомбі не є померлими сімамі, які вирішили відвідати своїх родичів (є, врешті-решт, примари), це в першу чергу Сіми, які під дією повного місяця звернулися в зомбі і бродять в околицях у пошуках симов і насіння рослин. Вони нічого не чіпатимуть і не вкрадуть в будинку, вони просто хочуть їсти.

Забезпечити захист від зомбі можна за допомогою спеціального рослини з обмеженого видання і парканами. Також ви можете просто відключити в настройках повний місяць і таким чином будете в безпеці від вторгнення зомбі. Але ось як окрема істота зомбі відключити в налаштуваннях можна. Але так як зомбі дуже повільні, то втекти від нього Сіму не важко, до речі, ось так і вчинила наша ігрова сім'я перевертнів, вона влаштувала невелику пробіжку через площу і таким чином залишила зомбі далеко позаду. Вранці ж зійде сонце, зомбі повернутися в землю і Сіми ваші будуть у безпеці.


Феї мають своїм способом захищатися від зомбі: вони можуть зменшитися в розмірах і таким чином сховатися в маленькому будинку фей. У маленькому будинку маленькі феї - світлячки не тільки сплять і їдять, але також можуть відзначати свята, а Сіми використовувати крихітний будиночок фей в якості музичного автомата. Перебуваючи поза будинок феї можуть жартувати над іншими сімамі, чарувати і виконувати їх бажання. Але питання буде в тому, чи так виконано бажання, або раптом щось випадково наплутано.

Феї мають можливість літати на великі відстані, вони як би ширяють у кількох сантиметрах над землею і важко качають крилами. Навіть маленькі діти-феї можуть літати. Також феї можуть їздити на залізничній моделі поїзда, яка також була додана в додаток Сімс 3.

Якщо вдивитися в околиці Мунлайт Фолс більш уважно, то можна виявити станини особняк сімейства Гот. Це сім'я складається тільки з привидів, за яких можна грати як за звичайних симов, але саме з якимось примарним чарівністю.

Відьми і вампіри

Занадто багато про них ми не можемо сказати, так як ЕА планує дати цю інформацію в середині серпня. Але, проте, зауважимо, що у відьом буде велика кількість всіляких заклинань, які часом несуть неприємні наслідки. Коли ми спробували викликати невеликий вогонь, то до нашої несподіванки відьма отримала невеликий опік. Також є дуелі відьом. Для цього вони стають один проти одного і починають змагатися в магічному майстерності. До речі, відьми можуть пересуватися в околицях міста верхи на мітлі.

Зілля, бджільництво та багато іншого

В Сімс 3 Надприродне Сіми зможуть варити різні зілля. Приготування зілля це новий навик, якому потрібно навчатися, щоб можливо було приготувати всі доступні зілля. У доповненні крім вивчення досвіду необхідні інгредієнти для приготування зілля. В їх пошуку перевертні мають перевагу, вони можуть автоматично відправлятися на пошуки дорогоцінного каміння, металів і комах. Крім того, колекційні об'єкти також використовуються в приготуванні зелій. Після того, як інгредієнти зібрані, залишається покластися навмання і готувати зілля, адже результат не завжди може бути таким, який очікується.


Ми нарахували близько 40 різних зіль, які мають різні ефекти. Одні покращують здатність до навчання, інші можуть перетворити сима на зомбі (або навпаки). Крім того зілля є свого роду захистом від сонця для вампірів, які також зможуть жити при світлі і блищати на сонці. Смішне зілля, яке перетворює сима в трагічного клоуна знайомого з першої частини ігор. Через 24 години сим перетворитися назад і отримає, як і всі, хто живе на ділянці негативний мудлет.


В додаток, крім зустрічі з трагічним клоуном, ми також зустрічаємо й іншу стару знайому, Скелехільду, прибиральницю-скелета. Її можна купити в режимі покупок, вона буде допомагати по дому і захищати його від грабіжників. З нею можна взаємодіяти, базікати і т.д.

Любителі натурального господарства можуть стати бджолярами. Але при годуванні або зборі меду варто бути обережними, так як укус бджоли дуже болючий.

Для садівників є велика нова можливість: тепер можна вирощувати рослини в приміщенні і все завдяки новим горщиках. Так що якщо ви хотіли вирощувати в будинку помідори, то тепер саме час реалізувати.

Режим покупки та будівництва

В режимі покупок багато нового. Більшість об'єктів складають декорації. В основному нові картини, нові штори і статуї. Також додано близько 30 об'єктів нових меблів - дивани, ліжка, двоярусні ліжка, крісла-качалки, обідні стільці та багато іншого. Об'єкти практично все в готичному стилі, але є нове і для фей, і для дітей.


Для дітей додані нові іграшки. Крім нового лялькового будиночка також додані плюшевий ведмедик і конячка, є і іграшковий потяг. Додані ігрові автомати. В режимі будівництва додані нові вікна, які можуть бути багатоповерховими, також додані двері, каміни і садові рослини. Більше нововведень в режимі будівництва немає.

Переклад: Shadowsun
Джерело: simtimes.de
 
АлексДата: Вівторок, 14.08.2012, 16:56 | Сообщение # 2
Знайомство з форумом
Группа: Користувачі
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Дуже чекаю... smile
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Supernatural / Сімс 3 Надприродне » Огляд Sims 3 Надприродне
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz