[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес » Джин - нова істота
Джин - нова істота
OstWentДата: Понеділок, 20.08.2012, 08:20 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
Ще один об'єкт, безсумнівно є привітом з минулого - курна стара лампа, яку можна купити в меню життєвих нагород. Вона коштує 30 000 балів успіху, і - сюрприз! - Якщо її потерти, то з'явиться джин.




Джинн може бути чоловіком чи жінкою, у нього синя шкіра, крутий джинів наряд і зачіска, він цікавим чином ширяє над землею і замість бігу вельми швидко пересувається (зі свіченням біля ніг ... важко пояснити, але виглядає приголомшливо!).

Джинн виконає три бажання у вашому сімействі. Вибирати можна з десяти бажань:

1. Мир у всьому світі. Я не випробувала це бажання, але по внутрішньоігрові опису думаю, що від нього сім почувається добре і більше зовсім нічого не відбувається.
2. Пожвавити сіма. Якщо знайомий вам сим недавно помер, можна попросити джина оживити його.
3. Більше бажань. Можна побажати собі більше бажань! На жаль, джин додасть вам лише ще одне ... а одне ви витратили на те, щоб побажати більше бажань ... не дуже-то допомогло, правда?
4. Любов. Відносини вашого сіма з ким-небудь стануть "закоханістю". Ні найменшого зусилля!
5. Довголіття. До життя сіма додається кілька днів.
6. Велика родина. На 24 години ваш сим стане сверхплодовітим. Я випробувала це бажання, у сіма народилася трійня.
7. Щастя. У сима непогано підвищиться настрій.
8. Багатство. Не впевнена, скільки грошей дається, не випробувала це бажання.
9. Краса. Очевидно, робить вас більш привабливим для інших симов.
10. Звільнити джина. Якщо у вас з джином хороші відносини, можете спробувати звільнити його з лампи. Але одного бажання недостатньо ... потрібно буде пройти через чотири різних квесту для того, щоб звільнення завершилося. Спершу потрібно покласти лампу в холодильник, "заморозити лампу". Потім - в духовку, "загострити лампу". Третій крок: досліджувати катакомби під мавзолеєм, маючи при собі лампу. Нарешті, потрібно лише ще раз закликати джина, і він навіки звільнений з лампи.

Вільний джин є повноцінним членом вашого домогосподарства і, як і будь-яка ніжити, наділений особливими силами. Він може магічно очистити сима, що не тільки заповнить того шкалу гігієни, але і дасть особливий мудлет для такої чистоти. Він може вигнати сима, що відправить того у випадкову точку на самому краю карти. Моя улюблена можливість - створення їди. Можна вибрати те, що хочете створити, зі списку майже всіх ігрових страв (за винятком амброзії), і з'явилася їжа завжди буде відмінної якості.

Як вам "повернення" цієї істоти?
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес » Джин - нова істота
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz