[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес » Нове місто Старлайт Шорз
Нове місто Старлайт Шорз
OstWentДата: Понеділок, 20.08.2012, 08:19 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline


Хто не любить нові містечка, які до нас приходять з доповненнями The Sims 3? А якщо ці містечка, барвисті і цікаві? Звичайно всі їх люблять. Нове містечко внесе різноманіття в гру, дасть вам відчути всі його принади на своїх сімах. Ви можете спостерігати красиві заходи сонця і ясні деньки. Думаю, що ваші Сіми в містечку не соскучатся, та й вам він довгий час не набридне! Ім'я цьому новому містечку - Старлайт Шорз. В даному місті, який ми буде іменувати Старлайт протягом всієї статті, дуже приваблює одним своїм виглядом. У ньому багато жителів і як завжди ... у кожного своя історія. Плюс кожного міста, який виходить з доповненнями Сімс 3, що в ньому встановлені, а точніше побудовані, всі будівлі, які знадобляться нам для випробування нових функцій гри і Старлайт не міг стати винятком. У місті багато місць, де ваші Сіми зможуть погуляти або зайнятися чим то більш важливим. У Старлайте ви зможете знайти розкішні, великі будинки, незвичайну ратушу, своеобразною бібліотеку, мавзолей, який не схожий на своїх попередників, парк, де проходять фестивалі, караоке бар, невелику, але дуже привабливу дитячий майданчик, парк з караоке установкою, симпатичний пляж, різні парки, де можна відпочити і багато іншого. По всьому місту наставлені щити з рекламою. Хоч аддон називається "The Sims 3 Showtime" (час шоу з англ.яз. У нас його називають "Шоу-бізнес"), але висоток, клубів і барів ви тут не знайдете. Містечко дуже приємний з маленькими будиночками, однак на пагорбі є напис на сімлевском мовою. Так розробники вирішили показати всім відому напис "Голлівуд", яка знаходиться в Лос-Анджелесі. (Hollywood)
 
Elven_QueenДата: Вівторок, 26.02.2013, 04:39 | Сообщение # 2
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 39
Награды: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
Дуже сподобалося місто- не настільки похмурий мегаполіс, як бріджпорт. але й не провінція, там гарно і вночі, коли все світиться, і вдень. Красиві сучасні будівлі. Жаль тільки. що мало мсця для розбудови, всі лоти з доповнень не вміщаються.
 
AbavaДата: Середа, 27.02.2013, 21:15 | Сообщение # 3
Фан Sims 3
Группа: Адміністратори
Сообщений: 127
Награды: 5
Репутация: 4
Статус: Offline
Elven_Queen, Мої персонажі саме в ньому і живуть (а разом з ними 70 моїх особистих симів). Класне безпроблемне містечко. А лоти... повірте, якщо захотіти, можна вмістити.

 
Elven_QueenДата: Субота, 02.03.2013, 13:10 | Сообщение # 4
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 39
Награды: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
Цитата (Abava)
А лоти... повірте, якщо захотіти, можна вмістити.
Вмістити, звичайно, можна, але за рахунок уже існуючих жилих будинків. а не дуже хочеться зменшувати к-сть населення. Не буду ж я селити їх в "комуналках" по 6-8 людей))). Хоча, невеличкі пусті ділянки ставляться вздовж прибережної дороги. і ще в деяких місцях.
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес » Нове місто Старлайт Шорз
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz