[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: KsY  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Late Night / Сімс 3 В Сутінках » Вампіри (Вампіри в Sims3 Late Night)
Вампіри
KsYДата: Середа, 15.08.2012, 11:07 | Сообщение # 1
Знайомство з форумом
Группа: Модератори
Сообщений: 12
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
З виходом Sims3 Late Night ,можна стати не тільки "Сімом" але і вампіром,ним можна стати в режимі створюваня персонажа(CAS),або просто попросити в вампіра укусити тебе.Вампіри зустрічаються в Бріджпорті.
Коли заходить сонце, вампіри виходять на вулиці міста. Вампіра можна зустріти в будь-якій частині міста. Найчастіше їх можна зустріти в нічних клубах. Якщо вампір знаходиться поруч, то у вас з'явиться мудлет, що ви можете стати предметом полювання. А якщо вампір ваш знайомий, то в панелі відносин портрет вампіра виділений червоним кольором.
Як стати вампіром?

Для початку вам треба відшукати вампіра в місті і подружитися з ним. Потім просто попросите його перетворити вас на вампіра. Вампір вас вкусить, навколо вашого персонажа з'явиться летючі миші і червоне світло. Після укусу з'явиться дивний мудлет у вигляді зубів, який говорить:

«На вашій шкірі звідкись взялася дивна мітка: два круглих сліду. Можливо, через це ви відчуваєте себе так незвично? (Укус павука?) »

Протягом цих днів у вас будуть спливати написи, що ваш укус трохи свербить або ви відчуваєте жар, і ваша кров вирує. При перетворенні, як і при укусі вас огорне вихор з червоного світла і летючих мишей і підніме вгору. А після перетворення спливе наступна напис:

«Таке відчуття, що одна частина мене померла, а інша навпаки наповнилася життєвою енергією. І тепер я хочу чогось ... але не знаю чого »

На цьому і закінчується перетворення на вампіра і починається зовсім нова захоплююча життя.
Зовнішність вампіра.

Після звернення в вампіра ви можете помітити кілька змін. В цілому у вашій зовнішності з'явилося лише кілька змін. Вони стануть помітні відразу ж. Почнемо з обличчя. Колір ваших очей залишиться той же, правда з'явиться приголомшливий блиск. Як у всіх вампірів, зміняться і ваші зуби, з'являться ікла. Крім того на шиї вампіра можна помітити знак. І, нарешті, ваша шкіра стане блідою.
Полювання вампірів.

Час від часу вам потрібно харчуватися, тому вам потрібно виходити на полювання. Щоб знайти підходящу жертву виберіть дію «полювання». Потенційні жертви почнуть світитися, але поступово по одному Сіму будуть переставати світитися, поки не залишиться сім з самою смачно плазмою. Його портрет з'явитися в панелі відносин і буде виділено різними кольорами. Ну а якщо у вас немає часу на полювання, ви можете випити кров'яного соку в холодильнику.
Після того, як ваш персонаж вибрав жертву можна приступати до знайомства. Для початку можна прочитати думки жертви або змусити його думати про вас. Потім, познайомившись з ним ближче можна випити його плазми. Коли вампір це просить, то він приймає незворушний вигляд. Причому, у простого одного вампір п'є кров з зап'ястя, а кров коханого - з шиї. А якщо ваш сим знаменитий, то після звернення іншої людини в вампіра, вам скажуть, що ви кусаєте на людях.
Якщо цим, у якого ваш вампір випив крові, є вашим підопічним, то можна побачити кумедний мудлет «Слабкість», який говорить:

«Зробити внесок трохи гемоглобіну на прожиток страждають від вампіризму - справа блага»

Причому, ввечері у вашого вампіра підвищується настрій і з'являється мудлет «Вампірська енергія»
Цікаві факти:

Якщо довго перебувати на сонці вампір може згоріти.

Вампір бігає дуже швидко.

Коли вампір спить на своєму вівтарі, він ширяє в повітрі.

Увечері, якщо вампір вивчає навик, навколо колбочки парять летючі миші.

У підвалі клубу «кровища-501» є тунель, який веде на якесь кладовищі.

На кладовищі Бріджпорта є будівля, де знаходиться міні-вампірський-клуб.

Якщо ви займаєтеся колекціонуванням, то ви можете знайти особливе насіннячко, яке мигає червоним кольором. Це, безумовно, плазма-фрукт, який порадує вампірів-вегетаріанців.

Також, ви можете знайти приголомшливої ​​краси вампірський камінь.
 
OstWentДата: Середа, 15.08.2012, 11:20 | Сообщение # 2
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
Думаю, це цікаве доповнення для тих хто полюбляє містику. Я не любитель цього, я більш люблю реальність. Але доповнення цікаве. smile
 
АникаДата: П`ятниця, 15.02.2013, 14:41 | Сообщение # 3
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 27
Награды: 2
Репутация: 3
Статус: Offline
На мою думку вампіри це самий великий мінус цього доповнення. Якось не по мені вони.
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Late Night / Сімс 3 В Сутінках » Вампіри (Вампіри в Sims3 Late Night)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz