[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: KsY  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Late Night / Сімс 3 В Сутінках » Музичні гурти
Музичні гурти
OstWentДата: Вівторок, 14.08.2012, 10:40 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
У грі з'явилася нова можливість створити музичну групу! Тепер можна влаштовувати концерти, давати автографи, за вами будуть полювати папараці.
Крім гітари, будуть нові музичні інструменти - контрабас, барабанна установка, рояль і синтезатор. Крім того, ставши знаменитістю, ви можете отримати нову електрогітару в подарунок. На жаль, спів і мікрофон в гру поки не включили. Нові стилі у музиці такі, як блюз, джаз і рок, стають доступними для вашого Сіма, у міру того як група покращує свою майстерність.
Щоб створити групу, потрібно розвинути навик гри на будь-якому музичному інструменті до першого рівня, подружитися з іншим Сімом і використовувати на ньому взаємодія "Запросити створити групу". Ви можете приєднати до групи не більше 3-х симов. У неофіційній репетиції може брати участь до 8 симов одночасно. Якщо який-небудь учасник групи вас не влаштовує - його можна вигнати.
Також, ви можете зареєструвати свою групу в ратуші. На концертах у музикантів при кліці на інструменти з'являється нова функція - Трюк (будинки отримати її неможливо). Робота в музичній групі є одним з кращих способів збільшити ваш рівень популярності. Ви не тільки будете заробляти сімолеони на концертах, але ще вони забезпечать хороший поштовх впізнаваності вашої компанії і підвищать рівень популярності.


 
АникаДата: П`ятниця, 15.02.2013, 14:44 | Сообщение # 2
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 27
Награды: 2
Репутация: 3
Статус: Offline
Що треба робити, щоб твою групу запрошували на виступи. А то я скільки вже граю, а тільки од н раз було запрошення і то мій сім не зміг туди увійти. Як тільки він дойшов до стадіона дія відмінилась і все...
 
Elven_QueenДата: Субота, 23.02.2013, 19:27 | Сообщение # 3
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 39
Награды: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
Жаль. що в групах не може бути солістів. І взагалі. "В сутінках" і "Шоу-бізнес" мали б бути одним доповненням, бо тематика дуже схожа, а дещо я б викинула (вампірів, яким місце у "Надприродному", і дурнувату, на мій погляд, систему знаменитості.
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Late Night / Сімс 3 В Сутінках » Музичні гурти
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz