[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес » Огляд Sims 3 Шоу-бізнес
Огляд Sims 3 Шоу-бізнес
OstWentДата: Вівторок, 14.08.2012, 09:04 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
Останній аддон для Сімс 3, як і інші, був ретельно опрацьований, щоб збільшити інтерес до гри і проведене в ній час. Сімс 3 Шоу-Бізнес додає нові можливості, нові об'єкти в гру і з'являється додатковий стимул грати і втілювати свої ідеї.

Як і зазвичай, починаємо гру з створення віртуального персонажа, підбираємо житло і заповнюємо його новими речами і елементами декору, їх більше 250. З доповненням приходить в гру новий невелике місто - Старлайт Шорз, в ньому присутня пляжний район і багато нових будинків, які так і хочеться купити, природно, як тільки Ви заробите на них своєю наполегливою працею. Ви так само обов'язково зверніть увагу на нові клуби і бари, де можна непогано відпочити і повеселитися. Так само вам сподобаються нові соціальні можливості доповнення до Сімс 3: в правому верхньому куті екрану спливаюче вікно, в якому можна публікувати спогади, досягнення, отримувати повідомлення і прохання друга. Ви можете контролювати, хто може писати Вам повідомлення. Можливо, доросла аудиторія може знайти це дещо дратівливим і відволікаючим, але молодої аудиторії гри Сімс 3 обов'язково це нововведення повинно сподобається.

Так само з'являється функція симпорта. Вона дозволить «упакувати» вашого персонажа і відправити його до одного на імпровізований концерт. Ваш персонаж повертається з досвідом і спогадами, але однієї функції в симпорта справді не вистачає - того, щоб Ваш друг міг підбадьорювати або критикувати Вашого персонажа на виступі. Можливо, це було технічно складно для простого доповнення, а й без неї симпорта цілком непогано функціонує.



Так, що там з новими кар'єрами? Ну, для початку робота стає більше, ніж просте заробляння грошей, вона перетворюється в інтерактивне заняття, де ви повинні брати участь, керувати і направляти свого підопічного, щоб підвищити його кар'єрний досвід. Ви можете вибрати кар'єру співака, акробата, фокусника. Швидше за все, більшість гравців, на початку вибере співака, озброєного лише парою «сирих» текстів і мелодій. Коли Ваша репутація і досвід зросте (це відноситься до всіх трьох кар'єрів), то зможете виступати на великих концертах, державних конкурсах з грошовими призами, а також у проведених Сімс фестах.

Практично кожен з десяти рівнів кар'єри додає більше треків, трюків і реквізиту в свій репертуар. Так само з'явиться три нових бажання і три нові риси характеру: поп-зірка, природжений артист і світська красуня.

Шанувальники незвичайних персонажів, після «контакту» з вампірами в додаток Сімс 3 В Сутінках, в новому ж додаток можуть отримати три бажання від Джина (у тому числі повернуться з мертвих).

Так що, так, Сімс 3 Шоу Бізнес має більшість того, що нам обіцяли, але, тим не менш, не все вдалося реалізувати в Сімс 3.

Колекційне видання «Сімс 3 Шоу-Бізнес Кеті Перрі» забитий музичними хітами, так же в ньому присутні кілька нових предметів і плакатів.

Що стосується додаткового заробітку будучи діджеєм, тобто музичні жанри, вибравши які Вам захочеться включити музику голосніше. Деякі предмети поліпшать побут акробата, мага, співака.

Для шанувальників ігрової серії, Сімс 3 Шоу-бізнес є гідним доповненням, він сповнений нових завдань, об'єктів і т.д., щоб зайняти аудиторію зі всього світу. Сподіваємося, нові соціальні можливості і симпорта приємно Вас здивують. Однак якщо додаток робилося для шанувальників шоу бізнесу, можна було додати деякі доповнення для персонажів, які люблять пограти на гітарі.

Джерело: www.guardian.co.uk
Переклад: puuuuuuum, редактор Shadowsun.
 
АлексДата: Вівторок, 14.08.2012, 15:01 | Сообщение # 2
Знайомство з форумом
Группа: Користувачі
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Класно, ще не маю. Зараз завантажу...
 
OstWentДата: Вівторок, 14.08.2012, 16:47 | Сообщение # 3
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
Алекс, класне доповнення.
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес » Огляд Sims 3 Шоу-бізнес
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz