Залишитися в Живих - Бонусне видання The Sims 3 Райські Острови

Залишитися в Живих - Бонусне видання The Sims 3 Райські Острови

Ексклюзивний набір "Залишитися в живих" The Sims 3 Райські острови Limited Edition

У комплекті "Залишитися в живих" ваш персонаж знайде все необхідне для того, щоб вижити на безлюдному острові, своїми руками спорудити плавучий будинок, побудувати притулок посеред океану і сховатися там - або насолоджуватися всім цим в затишку цивілізованого життя! У ваших персонажів буде все необхідне, щоб з комфортом провести час на безлюдному острові, від рваного одягу до меблів з уламків кораблів. Комплект «Залишитися в живих» значно спростить вашого персонажа життя на райському острові!

  •     Більше, ніж раніше предметів - повно одягу, меблів і прикрас, які значно збагатять ігровий процес на райському острові.
  •     Райський острів у вас вдома - обставте будинку ваших персонажів унікальною меблями, виготовленої із залишків аварії корабля. Ваш персонаж може зануритися в солодкий сон в ліжка з пологом, виготовленої з викинутих морем на берег дощок.
  •     Втрачений ... і знайдений рай - від оповіді про те, як вашого персонажа викинуло на безлюдний острів, до облаштування скромного будинку на палях, ви можете створити і розіграти нові сценарії, що показують райський острів у всій красі.

Теги: The Sims 3 Райські Острови, Залишитися в Живих


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.