The Sims 4 - інформація про розробку

The Sims 4 - інформація про розробку

Світ не стоїть на місці і чутки про четверту частину The Sims з'являються все частіше!


У червні серії The Sims 3 виповнюється 4 роки - третя частина нашого улюбленого симулятора життя надійшла в продаж і почала стрімко з'являтися на всіх комп'ютерах сімоводов з 5 червня 2009. Попередня друга серія The Sims 2 і доповнення до неї також випускалися близько 4 років, з 2004 по 2008 роки. Тому зараз настає час, коли можна почати з впевненістю очікувати якщо не офіційних заяв, то перших напівофіційних чуток, натяків від розробників і знахідок фанатів.

У січні EA зробило масштабний анонс всіх аддонов і каталогів для The Sims 3, які будуть випущені на протязі цього року. Що ж далі? У третій частині гри 11 аддонов і 9 каталогів (враховуючи анонсовані), які охоплюють найрізноманітніші можливості і функції: подорожі, тварини, погода, університет, надприродні істоти, магія та багато іншого - практично все, про що міг мріяти гравець, реалізовано в доповненнях третьої частини. Так що ж далі?

Далі The Sims 4!

З 2010 року з'являлися перші чутки про початок розробки четвертої частини гри. Деякі співробітники EA, які безпосередньо пов'язані з роботою по створенню ігор The Sims, на своїх сторінках в соц. мережах повідомляли про перехід в якусь «нову команду» і розробці «неанонсоване» Sims-проекту EA. Крім того, зовсім недавно було зроблено заяву про закриття популярних додатків для Facebook - SimSocial і SimCity Social, при цьому таке рішення пояснювалося необхідністю перерозподілу ресурсів на інші ігри.

Адміністратор фан-сайту SimsVIP опублікувала інформацію, знайдену ще в серпні 2012 на сайті одного з UI-дизайнерів, Патріка Келлі - серед інших його робіт і проектів виявилася гра з назвою "The Sims 4 (Olympus)". Сумнівів в достовірності представлених на сайті скріншотів та інформації бути не може - Патрік Келлі працював над такими проектами, як The Sims 3, Spore, SimAnimals і багатьма іншими, тим більше, що після виявлення «витоку» сайт був відразу ж вилучений.
 
Sims 4 (14)
Sims 4

Зверніть увагу на синій кристал - володарі аддона «Студентська Життя» напевно помічали в студентському містечку перед будівлею Школи мистецтв схожу скульптуру! Вона має символічну назву «В майбутнє», а її опис натякає нам на її зв'язок з майбутніми частинами The Sims:


"Ця жанрова скульптура була створена студентами старших курсів факультету образотворчого мистецтва і передана в дар Університету Sims. Студенти, які брали участь у створенні цієї скульптури, не можуть описати, якесь натхнення вони відчували у зв'язку з цим загадковим твором. Відомо лише, що їм це здалося знаками прийдешнього ..."

Багато хто заперечать, що це всього лише натяк на аддон The Sims 3 про подорожі в майбутнє, який вийде восени цього року. Але дивним чином точно такі ж сині кристали ми бачимо на скріншотах, знайдених на сайті дизайнера Патріка Келлі, і значить, саме такі кристали з великою часткою ймовірності чекають нас в The Sims 4.

Звертаємо вашу увагу, що всі скріншоти можливо демонструють дизайн користувальницького інтерфейсу для The Sims 4, і він не обов'язково буде присутній в остаточній версії.

Це лише макет розробки інтерфейсу, а не сама гра і Сіми!

Это лишь макет разработки интерфейса, а не сама игра и симы!


 
  
 
  


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.