The Sims 3: Вперед у майбутнє / Into the Future

The Sims 3: Вперед у майбутнє / Into the Future

The Sims 3: Вперед у майбутнє ( англ. The Sims 3: Into the Future) - останнє одинадцяте доповнення до комп'ютерної гри The Sims 3 . В Україні випуск запланований на 24 жовтня 2013 року. 
Electronic Arts в прес-релізі анонсували плани на випуск доповнення на футуристичну тематику для The Sims 3 . На проведеному прямому ефірі з фанатами , розробники повідомили , що доповнення знаходиться на ранній стадії розробки і додаткова інформація по ньому буде оголошена пізніше.6 травня 2013 було оголошено , що це доповнення стане останнім для The Sims 3, і наступною грою з лінійки The Sims стане The Sims 4 . 

Опис: 

Відкрийте часовий портал і відправте своїх персонажів до самих незвичайних пунктів призначення : цілий новий світ майбутнього , від якого нас відділяє сотні років! Під час перебування в ньому ваші персонажі зможуть розвинути свій Навик майбутнього , щоб по максимуму використовувати технології майбутнього. Ваші персонажі відкриють цілий новий світ для експериментів і досліджень , де можна розсікати на літаючої дошці або в реактивному ранці , подорожувати монорельсом або труболіфтом або приміряти привабливі футуристичні зачіски та вбрання . Створіть і надайте індивідуальні риси пламботам за допомогою дії Створити бота , додайте його в багаж і запрограмуйте їх поведінку за допомогою мікросхем характеру ! Переміщайтеся між сьогоденням і майбутнім коли захочете , і експериментуйте з тим , як дії ваших персонажів у сьогоденні впливають на їх власне майбутнє , їх нащадків і навіть на спосіб життя персонажів майбутнього! 

- Відправте своїх персонажів у майбутнє! Вперше в серії The Sims ви можете грати з життям у майбутньому! Пройдіть через часовий портал і візьміть своїх персонажів у новий світ майбутнього , який відокремлюють від нас сотні років , де вони зможуть вивчити абсолютно нове життя. 

- Експериментуйте з технологією майбутнього. Станьте свідками того , як завдяки новим технологіям розваг , транспорту або побуту ваші персонажі вивчать нові способи їсти, спати , подорожувати , спілкуватися , працювати і веселитися. Ваші персонажі можуть дізнатися , як використовувати ці нові технології в майбутньому , і взяти свій навик майбутнього назад в даний час , щоб там отримати максимальну віддачу від цих предметів! 

- Змініть життя в майбутньому. Дії ваших персонажів у теперішньому створюють основу для майбутнього. Ваші персонажі можуть навіть зустріти в майбутньому своїх нащадків і змінити їх долю , зробивши що-небудь в сьогоденні! Маючи можливість змінити майбутнє , чи захочуть ваші персонажі створити сверхутопіческое суспільство чи їм буде ближче світ хаосу ? 

- Розкажіть нові історії з новою функцією Створення бота . Побудуйте і виконайте індивідуальне налаштування пламботів і додайте їх у багаж персонажів! Створіть унікальні мікросхеми характеру , які можна використовувати для програмування пламботів . З можливістю утримувати до семи мікросхем характеру такі пламботи просто зобов'язані вести себе несподіваним чином . Що відбудеться , якщо з'єднати мікросхеми Робоняня і Зловісні ланцюги? 

- Купіть і побудуйте будинку майбутнього . Надайте колорит майбутнього домівкам ваших персонажів , оснастивши їх голографічними телевізорами , мольбертами , рослинами і комп'ютерами , і переміщайтеся з поверху на поверх по труболіфтам . Встановіть автоматичні розсувні двері , утихомирюючі сади на даху і скляні підлоги і стіни , щоб надати будинкам прекрасний футуристичний відтінок. Будинок майбутнього такий, яким ви його уявляєте! 

- Грайте з Новим світом , розташованим за сотні років у майбутньому . Перетинайте місто на монорейці або дістаньте літаючу дошку і політайте з друзями ! Помітите нові заклади , такі як шопінг- центр майбутнього , щоб знайти і придбати новітні гаджети та апаратуру на різних інтерактивних стендах. Насолоджуйтесь вишуканими синтезованими обідами , які подадуть вам пламботи на терасі кафе . Зробіть кар'єру в майбутньому , ставши продавцем пламботів або знаменитим дизайнером мод. Або вирушайте на природу і досліджуйте обширні пустки - хто знає , може ваші персонажі знайдуть якусь реліквію або дізнаються , що сталося з океанами! 

Деталі: 

Подорож у часі: 

- Еміт Релеварт , мандрівник у часі , з'явиться в основному містечку. Він дасть персонажу альманах часу і коли ви полагодите його машину часу , він її вам подарує , за допомогою неї можна подорожувати в подгородок Оазис Лендінг. 

- Персонажі можуть поїхати в Антиутопію ( похмуре майбутнє) , Нормальне майбутнє , Утопію (світле майбутнє) Оазис Лендінг . Тільки одне з цих майбутніх може наступити. 

- Гравці можуть використовувати альманах часу миттєво , викликавши кожну з подій . Крім того , персонажі можуть переконати інших персонажів в основному містечку самі , щоб змінити майбутнє . 

- У той час як персонаж подорожує в майбутнє , час в основному світі зупиняється. У Оазис Лендінг персонажі можуть жити скільки захочуть .Вихованці не можуть подорожувати в майбутнє через часовий портал .Персонажі здатні повернутися майбутнє , освоюючи передові навички та технології скидання часового континууму на тимчасовому порталі , або купивши Дистанційноге управління часом за бали щастя. Воно повністю зітре всі досягнення в майбутньому. 

- У майбутньому є багато футуристичних елементів , таких як камера снів , майстерня роботів , синтезатори їжі і пиття , голографічні комп'ютери , звукові душові , ліфти у вигляді повітряної трубки , реактивні ранці і ховерборд . 

- Щоб переміщатися по місту майбутнього можна використовувати автомобіль . Крім того , персонажі можуть використовувати ховерборд замість ходьби , і реактивні ранці, щоб негайно вирушити до пункту призначення. Також персонажі можуть використовувати ЗЕФИР - громадську мережу транспорту або монорельсову кролячу нору , схожу на метро. 

Альманах часу: 
Альманах часу можна розглядати, щоб стежити за прогресом майбутнього. Альманах з'являється в інвентарі персонажа. У ньому є 3 вкладки. 

- Вкладка подій. Є 3 типи майбутнього подій: нормальне, антиутопическое або утопічне.У антиутопическом майбутньому, Оазис Лендінг має апокаліптичну середу. Метеорити падають скрізь і утворюють на землі кратери.У утопічному майбутньому, у Оазис Лендінг світле майбутнє з барвистим середовищем. Там над містом веселка і у всьому містечку барвисті дерева. 

- Вкладка нащадків. Персонажі можуть переглянути інформацію про своїх нащадків , які будуть жити в майбутньому.Поява персонажа і риси будуть мати вплив на їх нащадків , як вони будуть виглядати з себе , і це може вплинути навіть на добробут сім'ї .Наприклад , наскільки велика родина залежить від підтримки ( народження дітей в основному містечку ) або шкідливих рис характеру персонажа , наприклад , чи є він Природженим сім'янином або Нерішучість , а також , скільки персонажів живуть в сім'ї.Риси характеру персонажа , які визначають фінанси , такі як Трудоголік або Кар'єрист , а також його власне майно може дати впливу на добробут майбутньої сім'ї .Існування нащадка не завжди залишаються тими ж. Події , які відбуваються в даний час можуть змінити нащадків , наприклад , зміна риси характеру , окультного типу або розміру будинку . 

- Вкладка статуї внеску в розвиток. Персонажі в майбутньому можуть мати свої власні статуї, які можна отримати виконуючи певні завдання в сьогоденні.Є 5 різних статуй, які може заробити персонаж: Блискуча Конферансьє, Піонер Пламботікса, Мзвестний Філантроп, Хронометрист і Законодавець моди. Гравці можуть прочитати в альманасі часу як досягти кожну з статуй. Досягнення статуї дасть унікальні нагороди на персонажа, персонаж зможе досягти декількох статуй відразу. 

Нова форма життя - Пламбот: 

Пламботів можна створити в спеціальній капсулі з досить високим розвитком навику Будівництва Ботів . Вони також можуть бути придбані в Торговому центрі ботів в Оазис Лендінг . Звичайні пламботи за замовчуванням не мають спеціальності . Персонажі з високим розвиненим навиком Створення ботів можуть створити чіпи рис характеру для пламботов , щоб дати їм більш просунутий функціонал. Потужність чіпів рис характеру може бути збільшена за рахунок поліпшення слота для чіпів.Пламботи , створені персонажем , у якого сильно розвинений навик Створення ботів коштуватимуть дорожче і їх технічне обслуговування та виснаження батареї йдуть більш повільним темпом. Персонажі можуть продавати своїх пламботів , щоб заробити гроші.Пламботи можуть ввести змагання пламботів на арені в Оазис Лендінг .Є 3 види змагань пламботов : Змагання БаттлБот , Змагання створення Ботів , і Змагання ЕмоціоБоти . Кожен тип має 3 рівня: початковий , просунутий і міжнародний .Деякі змагання вимагають певних чіпів рис і навичок. Переконайтеся , що пламбот відповідає вимогам. 

Нове містечко:  Оазис Лендінг. 

Нові риси характеру: 

-  Шанувальник Ботів. Бум в області технологій Ботів залишив багатьох персонажів зачарованими і заінтригував цими складними машинами. У той час, як багато персонажі сидять вдома з їх органічними тілами, деякі вважали за краще б Ботів. 

- Непостійний. Коли купа непов'язаних компонентів гримлять навколо голови персонажа, їх, як правило, називають "Непостійними". Їх риси перебувають у постійному потоці непередбачуваних і маячних епізодів всього в двох кроках. 

Нові навички: 

- Передові технології 
- Створення Ботів 
- Лазерний Ритм - Стук 

Нові мрії всього життя: 

- Колектор високих Технологій. Багато персонажів використовую технології , а деякі можуть розуміти , але не на стільки оцінити їх так , як це робите ви . З накопичення великої колекції ваших найулюбленіших пристосувань , ви зможете побудувати живий музей з машинами , яких ви любите ! 
- Досягти рівня 10 в навичці Передові технології. 
- Придбати Капсулу сну , Синтезатор їжі , Холо - диск і Джет - пак. 

- Більше, ніж Машина. За допомогою спеціальних досліджень , ви можете побудувати великого Пламбота . Ви мрієте прищепити їм Почуття ! Ці громадяни , що скорочують розрив служать прикладами для персонажа і бота як символи цивілізації , яку обидва поділяють. 
- Досягти рівня 10 в навички створення Ботів . 
- Дайте Пламботу почуття. 

- Зробити Більшу частину свого Часу. Так мало персонажів отримують можливість подорожувати в часі , і ви твердо вирішили максимально дати їм це! Тонка настройка альтернативних термінів є очевидним вибором , але що робити , якщо ви могли б також досягти безсмертя , вигравши вічне поваги вашого товариства? 
- Побувати в усіх Альтернативних Майбутніх . 
- Отримати статую. 

Нові кар'єри: 

- Пламбот-дилер (підприємницька кар'єра) 
- Астроном (кар'єра в кролячій норі) 
- Пламбот-тренер (кар'єра в кролячій норі) 

Нові типи смерті: 

- Смерть від падіння з неба 
- Смерть від тимчасової аномалії 

Інші нові особливості: 

- Персонажі можуть спроектувати дитини з іншими персонажами в лікарні. Вони можуть налаштувати ДНК дитини або вибрати його випадково. 
- Цифрові вихованці. 

Теги: Into the future, Electronic Arts, Sims 3


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.