The Sims 3 Пори Року - Огляд від SimsVIP

The Sims 3 Пори Року - Огляд від SimsVIP

Від імені всієї команди SimsVIP дякую ЕА за надану можливість відвідати це прекрасне захід. Мені не вдалося побувати там особисто - тому що я далекооооо в США - тому замість мене там побувала наша дорога Hortensis. І окреме спасибі Hortensis за написання цього чудового огляду.

Пара слів від Hortensis:

Дякую SimsVIP і всіх, хто працював "за лаштунками" заради того, щоб я змогла відвідати цей захід. Окремо хочу сказати спасибі EA Великобританія за організацію заходу та відмінну турботу про нас.

Зима

2 листопада - прекрасне, сонячне та осінній ранок в З'єднання Королівстві. Іронічно, що кілька годин потому я вперше спробую зіграти в The Sims 3 Пори Року. Вперше в третій серії ігор The Sims мені вдасться відтворити будь-які погодні умови, які з'являться протягом дня. В даний конкретний день Мати Природа подарувала мені ... сонце!

Коли гра запустилася, мене направили в Сансет Веллі з його зимовою прохолодою. Мої Сіми вирішили, що це відмінний деньок для занурення в джакузі і розслаблення, поки сніжинки ніжно падають навколо.

На відміну від купання в басейні, ця дія не зробило на моїх симов негативного ефекту, незважаючи на погодні умови.

Переключившись у режим карти, я тут же помітила значок фестивалю на ній і направила туди моїх симов на розвідку. Спочатку ми зробили оборот на ковзанці. Моя симка не дуже добре трималася на ковзанах, але їй вдалося виконати взаємодія "Крутитися разом". І поки вони мило кружляли, інші Сіми втрачали рівновагу і падали навколо неї.

З практикою сима ріс і навик, і ставали доступні більш складні елементи. Також можна кататися на ковзанах на замерзлих ставках і озерах.

Час ковзанів закінчилося - настав час випробувати хаф-пайп! У мене не було часу, щоб підвищити навик моїх симов до достатнього рівня, але спостерігати за ними було весело. В кінці я відправила їх прийняти участь в битві на сніжках, хоча, у випадку з моїми сімамі, це були водяні кульки.

Після всіх цих розваг мої Сіми зголодніли. З відвідуванням намети з їжею відкрилося багато опцій: гарячий шоколад, гоголь-моголь, содова, гарячий сидр, кава, фруктовий пунш, пряники, картопля фрі, пироги, печиво, гамбургери, хот-доги і хот-доги з тофу! Ух! ось це вибір!

Ситі животи вимагали чогось більш спокійного. І моя сімка попрямували до намету для розмальовки осіб, де їй запропонували на вибір: вигадливу розфарбовування, щасливого клоуна, крижаного кролика, єдинорога, пірата, кішку і візерунок з сніжинок і зірок. Напевно, моя сімка воліла б єдинорога, але я наполягла, щоб вона попросила крижаного кролика.

Я знала, що знайдеться причина для створення парочки закоханих симов. Я ж шукала нові місця для Вуху! В одним з нових місць для того, щоб розслабитися, помріяти або подрімати, знайшлися і опції "Зайнятися сексом" і "Зачати дитини". Ось вам мовець картинка:

Картинка вище - одна з моїх улюблених картинок цього дня, тому зараз ідеальний момент розповісти, як прекрасна зима. Очевидно, що команда розробників The Sims доклала величезних зусиль для вдосконалення цього аспекту гри. Сансет Веллі взимку виглядає грандіозно! Все від бурульок, неспішного зростання заметів на об'єктах, запотівання / обмерзання вікон до слідом шин на вулицях і зміни освітлення - все відображає неймовірний досвід, який пропонує пережити гра. Не можу сидіти склавши руки, з нетерпінням чекаю 16 листопада, коли нарешті отримаю свою копію гри.

Прийшов час відправити моїх симов додому, і ось тоді я зробила одне зі своїх улюблених відкриттів. Сніговики і сніжні ангели! Мені було приємно дізнатися, що можна створювати кілька типів сніговиків.

Сумний Клоун! Хіба він не класний? Хоча мені здається, моя сімка була більше вражена своєю версією сніговика-хокеїста.

Але я не встояла перед спокусою хоч одним оком поглянути на сніговика кістляві Смерті.

Опції ліплення сніговика наступні: випадковий, хокеїст, Кістлява Смерть, злий, інопланетянин, сумний клоун. Будь у мене трохи більше часу, я б відправила своїх симов побудувати голку з нуля, тому що мені хотілося б побачити їх спільну роботу. Мені дуже подобається той факт, що дане доповнення дозволяє сімам набагато більше спілкуватися один з одним. Інший забавною опцією аддона виявилася можливість клікнути на двері! Натиснувши на вхідних дверях будинку моїх симов, я отримала можливість вибрати тип зовнішнього освітлення на будинку і його колір.

Злегка розчистивши сад, я знайшла місце для розміщення Блоку управління кліматрон. Ось на це я точно хотіла подивитися.

Кліматрон - це нагорода за бали щастя, яка коштує 40 000 балів і дозволяє вам змінювати поточні погодні умови. Ось він у дії!

У підсумку, на святкуванні Дня Сніжинки мої Сіми могли насолодитися обміном подарунків із загальної купи подарунків в центрі кімнати. Нам пояснили, що думки симов показують подарунки, які Сіми отримали, але через обмеження у часі у мене не було можливості перевірити це. Як жест подяки за подарунки мої Сіми вирішили поцілуватися під гілкою омели. Ах! Яке миле закінчення дня.

Зима показала себе по-справжньому прекрасним порою року з величезною кількістю занять, але прийшов час перейти до інших сезонах.

Я встановила тривалість сезону в панелі управління на три дні, так що я здивувалася, побачивши покриває світ сніг у перший день весни. Спочатку я була спантеличена, але потім зрозуміла, що сніг тане! Він не зник раптово, навпаки, шматки трави виявлялися поступово, а сніг повільно зникав. Ось такий перехід! Але хоча холодна погода відступила, Злий сніговик і голку ще було видно!

(Мені майже вдалося зловити момент танучого сніговика, але скрін не з'явився в моїй папці. Позначка: Треба натискати З сильніше!)

Весняний час принесло цілий фестивальний лот веселощів! Мої Сіми носилися по ньому, збираючи крашанки, поки не вичерпали денні запаси. Після цього вони вирішили поспостерігати за змаганням інших симов в метанні підков.

Коли ж вони помітили іншого сіма, що використовує Індикатор любові, вони теж вирішили спробувати.

Попутно мої Сіми зібрали трохи диких квітів, що ростуть на фестивальному лоті. Один з них викликав мудлет "Алергія". І раз ми заговорили про мудлетах, інший сим отримав мудлет "Весняні гуляння" і "Поцілунок в кабінці для поцілунків". Думаю, картинки нижче пояснять це.




Будуть два типи кабінок для поцілунків: одна для чоловіків, інша для жінок. Коли любов витає в повітрі, можна навіть написати валентинку або взяти участь в он-лайн знайомстві!

Відвідування кіоску з їжею в цей час року показало, що частина страв залишилася колишньою, але і з'явилася частина нових.


Сіми могли замовити часник фрі, зефірного кролика, пиріг "Коник" (Кузнєчик? Правда? Нагадав мені цвіркунів!), Ріжок морозива та лимонад. Різноманітність сезонних страв вражає.

Ті ж зміни з'явилися і в кабінці для розфарбовування осіб. Кілька опцій розмальовки залишилися колишніми, додалися сердечка і пламбоби. Беручи участь в різних змаганнях, ваш сим може заробити квиточки і витратити їх у кіосках з нагородами.

Часу на вивченні осені у мене було мало, але мені все ж вдалося побачити у всій красі, як листя міняє свій колір. За час, що залишився я змогла відправити сима в Будинок Примар. Схоже, мій сим не такий боягуз, яким здавався, тому він насолоджувався візитом туди!

Інший осінній бонус - купи листя. І це теж абсолютно нове місце для Вуху.


Іншим пунктом, який я хотіла перевірити, був канал погоди. Схоже, ведучий прогнозу погоди плавав в той момент!




У грі з'являться 5 нових гномів: Літній Гном (Brawn Brawn), Осінній Гном (Cracklin Nackerbell), Злий містер Гном, Весняний Гном (Bucktooth Butternut) і Зимовий Гном (s-GNOME-man bittertotter).



Протягом гри я часто помічала у симов думки і мудлети, що відносяться до хвороб і алергії. У якийсь момент я дійсно відправила сима в лікарню і зробила йому імунітет. Тоді з'явилося повідомлення, що він зможе уникнути цих противних мікробів в наступному році.

Мені вдалося одним оком поглянути на режим купівлі та будівництва і режим відладки і знайти там нові опції феєрверків з такими назвами як "Маленький маніяк", "Димова бомба" і "Вибір ніндзя". Також там був космічний автомобіль Галактика (більш докладно трохи пізніше). Знаю, що люди запитували про нові душових і ванних суміщених кабінках; ви бeдете раді дізнатися, що такі є.


У грі величезна кількість нових об'єктів, що розширюють наші налаштування. Мені не вдалося зробити скріни їх всіх, але нижче покажу кілька нових об'єктів.

Інопланетяни

Я читала на самих різних форумах, що люди стурбовані можливістю випадкового викрадення їх симов з дому / саду інопланетянами. Або тим, що Сіми-чоловіки повернуться з такої пригоди з новим маленьким Сімом!

Озброєна чит-кодами, я поміняла рису мого сима на генія, прокачала логіку і поправила його дивитися в телескоп на зірки і досліджувати галактику вночі.

Вдень він грав у шахи, збирав метеорити, відвідував військову базу і науковий інститут і зрештою досяг 10 рівня логіки. Але незважаючи на всі мої зусилля ні він, ні хтось із його родини не були викрадені.

Я грала на максимальній швидкості майже весь час і дійсно бачила миготливі зелені вогники в небі, що вказують на присутність інопланетян, і я чула їх інопланетні звуки, так що вони точно знали про його інтерес. У певний момент космічна машина Галактика пронеслася повз!

Мої значний про інопланетян уривчасті, але мій висновок з власного ігрового процесу такий: Сіми не будуть автономно пропадати в небі кожні п'ять хвилин (або будуть викрадені, якщо багато часу стануть проводити у телескопа). Не дочекаюся виходу гри, щоб далі досліджувати цих дивовижних створінь.

На цьому моя гра закінчилася. Доповнення здається таким величезним! Так багато треба побачити, так багато досліджувати і так мало часу на це. Мені здається, і трьох днів гри буде мало, не кажучи вже про трьох годинах.

Я дуже весело провела час і тепер не можу дочекатися своєї копії гри. Ще раз спасибі ЕА Великобританія за можливість попереднього знайомства з грою.

 

Джерело: SimsVip

Переклад : Юра

Теги: Обзор в sims 3 seasons


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.