«The Sims 3 Надприродне» від EA надходить у продаж

«The Sims 3 Надприродне» від EA надходить у продаж

«The Sims 3 Сверхъестественное» от EA поступает в продажуРедвуд, Каліфорнія, 6 вересня 2012 р. - Перевертні, вампіри, відьми і феї! Maxis, студия компанії Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), сьогодні оголосила про вихід доповнення «The Sims 3 Надприродне» для РС і Mac в мережах провідних рітейлерів і цифрових магазинах. Доповнення дозволить випробувати на собі безумство повного місяця для перевертнів, уникнути загрози стати вампіром, зіткнутися з ведьмінскіе чаклунством, підступністю фей, і все це - в новому містечку Мунлайт Фолс. Світ магії і неймовірних сюрпризів чекає гравців, які можуть створити персонажів, що володіють загадковими навичками і чарівними здібностями.
«The Sims 3 Сверхъестественное» от EA поступает в продажу «The Sims 3 Сверхъестественное» от EA поступает в продажу
«З цим доповненням у світі The Sims з'явиться чарівництво і відкриється ціла безліч сюжетних можливостей, - розповідає Карі Сен-Джон, старший продюсер The Sims Studio. - Ми раді надати гравцям інструменти для творчості, які дозволять створювати нові історії з надприродним сюжетом ».

Персонажі, що володіють магічними здібностями, зроблять ігровий процес ще більш захоплюючим. Тепер персонажа можна зробити перевертнем, феєю, відьмою або вампіром, а потім змінити його вигляд за своїм розсудом за допомогою редактора «Створення персонажа». Відьми викликають один одного на поєдинок і демонструють своє вміння літати на мітлі на особливій арені. Перевертні можуть легко знайти все, що необхідно, і змінювати свій вигляд, перетворюючись поперемінно то в людини, то в вовка. Феї пустують і застосовують благотворні чари, а вампіри бродять по нічних вулицях у пошуках жертв, яких можна вкусити і перетворити в собі подібних.

  «The Sims 3 Сверхъестественное» от EA поступает в продажу

Крім набору надприродних істот, «The Sims 3 Надприродне» пропонує ряд додаткових можливостей, доступних всім персонажам, надприродним чи ні. Будь персонажі також можуть займатися алхімією і готувати потужні еліксири - від приворотного зілля до засобів, які захищають вампірів від сонячних променів або перетворюють інших персонажів у зомбі. Загадковий світ Мунлайт Фолс можна досліджувати, відкривати його таємниці і переривати зверху донизу в пошуках рідкісних інгредієнтів для зілля. Ті, хто доведе свої навики до досконалості, отримають звання майстра-алхіміка. Крім усього іншого, зілля можна продати в місцевій крамниці алхіміка.

Крім перевертнів, фей, відьом і вампірів, в місті можна зустріти і різноманітних примар. Вперше в історії The Sims 3, гравці зможуть вибрати причину смерті персонажів-примар; в списку доступних варіантів - «потонув», «згорів» і «убитий метеоритом». А для любителів солодкого є варіант «об'ївся мармеладом».

Тепер у світі The Sims з'явився новий, загадковий куточок - туманний місто Мунлайт Фолс. У надприродних персонажів тут є свої заклади, в тому числі «Таверна Варга», де при світлі місяця збираються перевертні. Ви можете відправити персонажа до ворожки, щоб вона передбачила йому майбутнє, або ж навчити його передбачати майбутнє самому, вибравши кар'єру медіума - справжнього чи шарлатана.

 

«The Sims 3 Сверхъестественное» от EA поступает в продажу
 «The Sims 3 Сверхъестественное» от EA поступает в продажу
Крім того, вперше в історії ігор The Sims гравці отримають можливість управляти місячним циклом. Коли настане повний місяць, усі мешканці помітять, що в місті відбуваються дивні події, а магічні здібності персонажів - як звичайних, так і надприродних - посилюються. Тривалість місячного циклу можна змінити і навіть зробити так, щоб повний місяць тривало вічно.

У доповненні «The Sims 3 Надприродне» гравців чекає нове місто, чарівні персонажі, чари і прокляття, неймовірні перетворення і інші сюрпризи. Відкрийте для себе надприродний світ, повний таємниць і чаклунства, разом з новим доповненням для гри The Sims 3.

Теги: Sims 3 supernatural, завантажии, сайт, скчать


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.