The Sims 3 Надприродне

The Sims 3 Надприродне



«The Sims 3 Надприродне» Російська версія обкладинки The Sims 3 Надприродне Limited Edition на офіційному сайті. 
В The Sims 3 «Надприродне» з'явилася можливість створювати різного роду фантастичних істот. Тепер тематичних персонажів можна зробити безпосередньо в CAS. Крім усього цього в грі з'явився новий місто Мунлайт Фолс (англ. Moonlight Falls - Місячний водоспад, або Падіння місячного світла, або Місячне світло падає (дослівний переклад), витриманий в готичному стилі, в якому відбуваються дивні речі. Як і The Sims 3 «Шоу-Бізнес» дане доповнення вийде в двох різних виданнях: The Sims 3 «Надприродне» і обмежене ексклюзивне видання The Sims 3 «Надприродне» Limited Edition, який містить предмети зі світу гри Plants vs Zombies


Офіційний трейлер:



Нові персонажі і їхні можливості

Перевертні


Ваші персонажі покриються шерстю і стануть могутніми істотами, що розвивають свої здібності.
Ваш сим зможе перетворюватися в перевертня і назад в будь-який час. Перевертні можуть використовувати свої вміння (наприклад, нюх) і частенько люблять вити ночами на місяць. Для них будуть доступні нові повзунки в CAS: для носа і брів.

Відьми


Відьми, чаклуни, чарівники. Згадуємо The Sims 2 і дізнаємося нові можливості магів!
Чаклун зможе використовувати власну мітлу як транспортний засіб, займатися чаклунством (новий навик: чаклунство) і навіть здійснювати поєдинки зі своїми заклятими ворогами, а при перемозі назавжди перетворювати їх в статую і поставити їх на двір, для розваги сусідів.

Феї


Нові істоти, раніше з'являються лише в The Sims 1!
Ці чудові істоти люблять дарувати сімам казкові подарунки. Також вони володіють будиночками, можуть доглядати за Сімом і навіть виробляти якісний нектар, трохи краще, ніж в Шам Ле Сіме!

Зомбі


Зомбі раніше з'являлися в The Sims 2, але в The Sims 3 вони більше не будуть просто огидними і марними.
Вони зможуть лякати симов, нападати на їх будинки і навіть перетворювати інших симов в собі подібних.
Для того, щоб ваш сим став наділений магічними здібностями йому буде потрібно зілля, яке ви повинні приготувати за допомогою досвіду настійок або купити у ворожки. Також, для перетворення в деяких істот, потрібні хороші відносини з Сімом, які мають їх здібностями.



Нові навички:
Бджільництво.
Зілляваріння. (Алхімія, для всіх)
Створення свічок. (Для фей)
Чаклунство (для чарівників)
Лікантропія (для перевертнів)

Нове місто: Мунлайт Фолс


Це місто наповнений безліччю таємниць і загадок. Відкрийте для себе новий світ в The Sims 3, в якому проживають сім'ї перевертнів, чарівників, в якому мешкають феї в своїх прекрасних будиночках, в темних кутках ховаються зомбі, так і чекають коли ж на вас напасти і в шафах ховаються страшні кістяки. Про місто детальніше тут


Переклад: http://thesims3.ru/

Теги: сверхсущество, Скачати, завантажити. надприроднє, сайт, сверхъестественное, Сімс3


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.