Що таке свята в The Sims 3 Пори Року?

Що таке свята в The Sims 3 Пори Року?

Свята - це час, проведений з рідними та друзями, час, коли всі навколо радіють. Мене звуть Майк Замора, я розробник The Sims 3 Пори року. І сьогодні ми поговоримо про свята в життя ваших персонажів. У попередньому блозі, присвяченому Страшному деньки, ми вже описували деякі ігрові моменти, які повинні були з'явитися в прийдешні свята. У наших блогах ми хочемо надати гравцям унікальну можливість побачити зміни в грі, відбуваються в кожну пору року.

Так що ж це таке, свята в The Sims 3?


Свято - це особливий день в кожну пору року, коли ваші персонажі отримують вихідний на роботі або в школі, веселяться і радіють. Всього в грі чотири свята: Вільний деньок, Страшний деньок, Сніговий деньок і День любові. І кожен з них присвячений тому чи іншому часу року. При наближенні того чи іншого свята у ваших персонажів з'являється певний настрій і вони починають вести себе не так, як зазвичай. Також фестивальні площі залучають все більше і більше людей, збираючи всіх на одну велику вечірку посеред міста.

Коли бувають свята?

Зазвичай свята відзначаються ближче до закінчення того чи іншого часу року. Якщо ви відключите якесь пору року в меню "Налаштування", ви позбавите себе і свята, адже часи року і свята невіддільне пов'язані один з одним - одного без іншого не буває. З наближенням свята, якщо у вас залишаться недороблені справи, ви будете отримувати повідомлення про прийдешнє торжество.

І раз вже у нас зима не за горами, думаю, слід розповісти вам про моє сімейці персонажів і про те, як вони всі разом відзначають Сніговий деньок в Сансет Веллі. Ця зима виявилася надзвичайно холодною, але багатою подіями. Ближче до кінця зими сімейство Бірденов вирішило скористатися наслідками недавнього снігопаду і попустувати на вулиці. Тільки подивіться, як святково виглядають освітлені будинки!

Після довгого дня на вулиці, здається, Мартін застудився і погано себе почуває. У холодну пору року персонажі легко можуть простудитися, тому стежте за тим, щоб вони не замерзли - відправляйте їх у будинок або одягайте в теплу верхній одяг. Якщо ваш персонаж захворіє, видужання можна прискорити, наприклад, змусивши його більше часу проводити біля каміна. Також в якості профілактики можна зробити в лікарні щеплення від грипу. Сподіваємося, що недуга не зіпсує Мартіну свято.

І ось, нарешті, настав Сніговий деньок! Кращим початком свята стане вечірка з роздачею подарунків. Під час цього свята персонажі спілкуються охочіше. Все в місті автоматично стають дружелюбніше, ось чому в цей час найкраще влаштовувати вечірки і заражати один одного святковим веселощами!

Здається, Мартіну вже набагато краще. Тоді починаємо вечірку з роздачею подарунків! Сподіваємося, наші персонажі отримають те, що хотіли.

Челсі, славно пропрацювала весь рік, з радістю дізналася про те, що їй покладена премія на честь зимового свята! Безсумнівно, це буде кращий Сніговий деньок всіх часів і народів! В залежності від того, наскільки старанно ви працювали і як часто брали лікарняний, досить імовірно напередодні Сніжного денька вам виплатять премію. Зайві гроші ніколи не завадять.

Подивимося, що відбувається на зимовому фестивалі. Здається, лише деякі наважуються вийти з дому. Можна відправити персонажа до торгового кіоску за яєчним коктейлем або кави, щоб зігрітися і підбадьорити. А якщо зголодніли, можна перекусити зимовим ласощами - імбирними пряниками.

На кожному фестивалі є фотоавтомати, в яких персонажі фотографуються на листівки. Таку листівку ви можете розмістити на сторінці зі своїм профілем TS3!

Ваш персонаж також отримає фотографію в рамочці, яку можна повісити на стіну.

Сподіваюся, вам сподобався цей розповідь про Сніжному деньки, одному з чотирьох свят гри The Sims 3 Пори року.

Приємної вам гри!

 
Майк Замора, розробник The Sims 3

Теги: ключ, торрент, cимс 3 времена года, пори року, Sims 3 seasons


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.