"Симс 3 Райські острови": нові подробиці

"Симс 3 Райські острови": нові подробиці

Нагадуємо, що попередні огляди грунтовані на демо-версії гри, представленої на презентаціях по всьому світу, тому деякі назви і факти можуть бути неточними або змінитися в остаточній версії.

- Відомо, що у сім'ї може бути скільки завгодно ділянок у володінні, але тільки один з них буде будинком. Деякі розповідають, що їх сіми могли красти на своїх же приватних ділянках, які не були на той момент їх поточним будинком! (Ймовірно, маються на увазі клептомани.)

- Багато хто вже бачив статую ідола, яка височіє над Ісло Парадізо, але мало хто оглядав її з близька. Придивіться до наскального малюнка - чи не крижаний це кролик в окулярах?



- При дуже сильній нестачі води у русалок, з'являється мудлет на 3 години, після закінчення якої настає смерть. Жертва обезводнення слабшає і втрачає свідомість. Деякі стверджують, що бачили, як гинуча русалка б'ється об землю, немов риба на суші.

- Водорості, призначені для збирання під водою, можна дістати в режимі відладки(buydebug), але помістити їх треба на дні, під водою, щоб їх можна було зібрати. Якщо покласти водорость на сушу або на палубу плавучого будинку, у персонажа не вийде узяти її.

- Говорять, вагітним персонажам не доступні всякі водні забави, але хто ж тоді ця сімка-дайвер в одязі для вагітних?!



- В режимі купівлі ми знайдемо намет, що дуже нагадує той, що був в "Симс 3 Світ пригод".

- Нові сходи - гвинтова і приставна - будуть додані в оновлення, передування аддону. Це означає, що, навіть не маючи "Симс 3 Райські острови", гравці зможуть користуватися цими новинками, якщо оновлять гру.

- Якщо ділянка знаходиться на самому узбережжі, ви можете змінити берегову лінію, як вам подобається!



- Плавучі будинки не можуть потонути, проте може зламатися двигун в процесі поліпшення, і доки ви його не полагодите, стирчатимете посеред океану.

- Човни спокійно проходять ось в таких вузьких місцях, що не може не радувати. Цікаво, до мілководдя в Санліт Тайдс вони теж пристосовані?



- В buydebug з'явилися діжі для дерев, що дозволяють ставити дерева в приміщенні. Але швидше за все, в них можна буде саджати тільки звичайні дерева з режиму будівництва(не плодоносні).

- Нові камені, використані для будівництва підводних лотів, відрізняються від звичних каменів з режиму будівництва - вони можуть складатися один з одним, утворюючи унікальні формації.

- Насилати Кракена на інших сімів за допомогою нагороди за бали щастя - дуже весело. Жертви будуть позбавлені своїх транспортних засобів, запанікують і попливуть до берега. Щоб наслати чудовисько, треба щоб човен знаходився досить далеко від суші.



- Рятувальники отримують уповільнений рух при бігу, як в "Рятувальниках Малібу", на певному рівні кар'єрних сходів.

- Схоже, черепашок можна буде відправляти друзям в якості подарунка через інтернет, на кшталт еліксирів з "Симс 3 Надприродне".

- В "The Sims 3 Island Paradise" можна буде виконувати водолазні роботи для ресторанів, наукового інституту, продуктового магазину, і може бути, ще якихось закладів(не все вдалося перевірити).

- Щоб занурюватися під воду, у сіма має бути 5 рівень навички дайвінгу або вище, проте досвідченіші персонажі можуть брати з собою на глибину новачків. Так, приміром, русалка з 10 рівнем навички може узяти під воду за компанію сіма з 3 рівнем.

- Іноді дослідження підводної печери призводить до відкриття острова, не відміченого на карті. А один з недоступних островів відкривається, коли персонаж досягає вершини кар'єри рятувальника.



- Нагородою за бали щастя, яка розблоковує прихований острів, можна скористатися лише одного разу.

- На курортах гостей треба радувати різноманітністю - і в їжі, і в розвагах. Перевіряйте відгуки і ви побачите, як сімам подобаються гарячі ванни і шведський стіл. У міру додавання зручностей, ваш зоряний рейтинг буде рости, проте гра не дає список, що саме вам треба для хорошого рейтингу.

- Курортний різноробочий низького рівня коштуватиме вам всього 25 симолеонів в добу, але він буде не надто багато прибирати або лагодити. Клеркові на ресепшені ви фактично платите за зміну: уранці і вдень так само 25 симолеонів, а ось нічна зміна обійдеться дорожче.

- В Ісло Парадізо всього 4 ділянки для дайвінгу, але вони прекрасні!

- Підводна прикмета: якщо гідрокостюм персонажа несподівано потеплів, то десь поруч знаходиться акула.



- Під час сноркелинга, тобто плавання з трубкою по поверхні води, сім автоматично знаходить всякі предмети, на зразок уточки, піни для ванни, гномів і тому подібного.

- Якщо хочете відправитися на дайвінг, радимо не натискати на буйок і вибирати "зануритися тут", а спершу під'їхати на човні як можна ближче до буйка і потім вже занурюватися. Інакше, ви добиратиметеся до місця занурення дуже довго.

- Якщо сім знаходиться недалеко від комариного рою, на нього нападуть ці велетенські комахи. Персонаж намагається пристукнути їх з різною мірою успішності, але завжди із забавною анімацією. До речі, упіймати комара і посадити у банку, як метелика, не вийде.



- Човни і катери - це ті ж машини, тільки на воді, тому ніяких взаємодій між пасажирами на борту немає.

- Русалки можуть їсти спійману рибу прямо під водою, хоча виглядає це чудно: морепродукт перетворюється на вже оброблений і приготований шматочок лосося. (У будь-якому випадку, після шоколадок в обгортці з "The Sims 3 Студентське життя" нас нічим вже не здивувати.)



- Коли русалки грають на мілководді у кромки берега, хвостів у них немає.

- Діти теж можуть виконувати вітання "shaka bra", плавати з трубкою і управляти більшістю видів водного транспорту. До речі, не дозволяйте їм вести човен впродовж усього шляху, якщо ви далеко від будинку, інакше шлях займе цілу вічність!



- Коли діти " колядують" в Страшну днинку("Симс 3 Пори року"), то можуть відправитися на чий-небудь плавучий будинок, і не порахують, що це занадто далеко.

- Якщо ви на плавучому будинку, то діти, що доставляють газету, добираються до вас на аквабайці.

- Помічник колекціонера під водою підсвічує тільки живність, але не черепашок(можливо, буде допрацьовано в остаточній версії гри).

Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.