Прийшла пора відправитися в університет!

Прийшла пора відправитися в університет!

День випуску нарешті настав! Це дуже хвилюючий момент, тому що ми, нарешті, побачимо, як ви граєте в Студентськее життя, і почуємо нові історії, розповісти які вас надихнуть захоплюючі матеріали цього доповнення.
 
Чудово, у випуску Студентське життя те, що кожен зможе знайти у додатку щось для себе. Новий університетський світ дарує велику кількість предметів, місць, навичок і ігровий процес, який допоможе вам відкрити нерозказану історія. Ваші персонажі можуть бути академічними геніями або світськими красунями. Вони можуть жити в самих різних умовах - в гуртожитках, квартирах, жіночих клубах або студентських братствах - і бути членами різних соціальних груп, від спортсменів до ботаніків і бунтарів. Зануритися ненадовго в кожну із соціальних груп або домогтися максимального впливу в одній з них - справа за вами.

Для старанних персонажів - весь кампус стане вашою аудиторією. Персонажам доведеться добиватися рівноваги в житті і важко працювати заради гарних оцінок. Щоб досягти успіхів в освітньому процесі, персонажам доведеться відвідувати заняття, вести конспекти і намагатися не заснути на лекціях. Може, вашому персонажу простіше сжульнічать, щоб скласти іспит? Поза аудиторії персонажі увіллються в навчальні групи і будуть працювати зі спеціальними предметами, пов'язаними з основною спеціальністю. Я сам художник і весь час малюю, так що одне з моїх улюблених доповнень - це новий альбом для учнів факультету образотворчого мистецтва!


Для тих персонажів, які більше зосереджені на придбанні соціальних навичок під час Студентськго життя, є багато нових занять. Ваші персонажі можуть досягти впливу в одній або у всіх соціальних групах, пограти в футбег у дворі, пофліртувати або закохатися, і скористатися своїми новими смартфонами, щоб активно взяти участь у житті кампуса. Смартфон дозволяє вашим персонажам удосконалювати навички Соціальних мереж роблячи записи в блог, відправляючи повідомлення, роблячи фотографії та записуючи відео. Персонажі також можуть скористатися смартфоном, щоб перевірити свій вплив у нових соціальних групах.


Для персонажів, які хочуть досліджувати кампус, є такі нові місця, як алея боулінгу, студентський союз та магазин Комікси Кіта. Персонажі-бунтарі можуть знайти свою нішу в Гроті, улюбленому місці тусовки бунтарів. Тут вони можуть розвинути навички стріт-арту, розписуючи стіни, мостові і малюючи граффіті з балончика.

Для амбітних персонажів є можливість почати мою улюблену нову кар'єру - стати розробником відеоігор. Я почав створювати комп'ютерні анімаційні короткометражні фільми та відео-ігри, поки відвідував університет, і швидко зрозумів, що робити веселі інтерактивні ігри для людей - це те чим би мені хотілося займатися професійно. Я дуже радий, що гравці тепер зможуть пережити подібну історію в грі. Персонажі, які люблять відеоігри і цікавляться мистецтвом, полюблять цю нову кар'єру.

У The Sims 3 Студентське життя ваші персонажі напевно зустрінуть нових персонажів і переживуть злети і падіння, супроводжуючі навчання в коледжі, такі як вибір сусідів по кімнаті, небувалі вечірки з бочками соку або вогнищами, або навіть акції протесту на кампусі. Може, ваш персонаж знайде тут свій перший поцілунок? Подивіться, що станеться, якщо поекспериментувати з новою системою викликів в грі!

Всі ці історії можливі, так само як і багато інших! Сподіваємося, ви полюбите The Sims 3 Студентське життя так само, як і ми! Поділіться своїми історіями в форумах, на Facebook і Twitter! З нетерпінням чекаємо розповідей про ваші пригоди в грі! The Sims 3 Студентське життя надійде в роздрібний продаж у всьому світі і на Origin.com на цьому тижні.


Теги: студенчиская жизнь, Студентське життя, the sims 3


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.