Пригости або помри! Огляд The Sims 3 Пори Року

Пригости або помри! Огляд The Sims 3 Пори Року

Ігровий журнал GamesRadar опублікував інтерв'ю з продюсером The Sims 3 Пори Року і тут же видалив статтю. Благо наші колеги з Rincon del Simmer знайшли збережений кеш цієї сторінки в гуглі по якому ми зробили переклад інтерв'ю та дістали нові скріншоти.

Пригости або помри!

Одна з причин, по якій ми вирішили, що осінь - найкраща пора року в грі, - це Хеллоуїн, який у грі іменується Днем Страху. Як і в звичайному житті, Сіми можуть одягати дурні костюми круглий рік, але особливі взаємодії, такі як колядки можливі тільки в цей особливий свято, і ніхто Вас не засудить, якщо в цей день Ви будете розгулювати в костюмі акули.

Вам цікаво, що ще можна робити в цей день окрім як випрошувати цукерки у сусідів? Нам - так, тому ми попросили помічника продюсера Майка Замору розповісти нам трохи про це святі в майбутньому доповненні.
 

GamesRadar: Чи були такі речі, які повинні були бути обов'язково включені в День Страху під Порах року?
Майк: Ми хотіли бути впевнені, що наші свята передадуть відчуття їхньої присутності. У День Страху на додаток до класичних колядкам і унікальним осіннім видом містечка, ми зрозуміли, що дуже важливо, щоб Сіми вели себе по-іншому в цей час. Більш шкідливі Сіми надають ігровому процесу, безсумнівно, ноти гумору і непередбачуваності.

GR: Можете розповісти, в які костюми зможуть одягатися наші Сіми?
Майк: Ми дали гравцям можливість самим одягати свого персонажа як їм завгодно у Касі. Там є величезна кількість нових аксесуарів, масок для обличчя, футболок, штанів і костюмів, дозволяють Вам переодягати симов за вашим бажанням. Хокейна маска - мій улюблений аксесуар. Якщо Ви пам'ятаєте, то в першому трейлері доповнення був страшний сим в цій масці, який вирізав гарбуза.

sims 3 времена года



GR: Які Ваші улюблені розваги?
Майк: Участь Ваших симов в святкових розвагах завжди весело. Я думаю, команда відмінно попрацювала над Жахливим будинком і різними страшними ефектами його вікон. Є також шанс, що Ваш сим стане на час примарою. А ще мені подобається відправляти дітей та підлітків по домівках за частуваннями без нагляду батьків. Бережіться, прикраси для газону і сміттєві баки!



GR: А як команда розуміє, що потрібно доповненню (зокрема пори року)?
Майк: Як тільки ми визначаємо тему доповнення, за роботу береться чудова команда дизайнерів з відмінними ідеями, які зроблять гру відмінною. У нас також є відкритий форум у кожного з команди, так що кожен може писати свої ідеї та / або припущення. Все-таки гра не для нас, а для наших фанатів, тому ми прислухаємося до них і робимо щось, що сподобається їм. Все це виливається в постійні пошуки та обговорення, а потім втілюється в грі.

Хочете костюм бджоли або акули? Ви зможете отримати його при передзамовлення доповнення в Оріджіне. В Америці гра вийде 13 листопада, а в Європі - 16 листопада.

 

Джерело: GamesRadar

Теги: времена года, пори року, Огляд sims3 Seasons

    У нас 0 коментарів



© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.