Попередня дата виходу The Sims 4

Попередня дата виходу The Sims 4

Сул-сул! Сьогодні Maxis і Electronic Arts оголосили, що студія The Sims веде розробку гри The Sims 4 для PC і Mac, вихід якої намічений на 2014 рік. The Sims 4 підкреслює індивідуальність і багатогранність персонажів і забезпечує ще більш тісний зв'язок гравця з самими неповторними, дивовижними і чарівними героями в історії знаменитої серії однокористувальницьких ігор. The Sims 4 заохочує користувачів змінювати ігровий світ за допомогою нових зручних інструментів і дозволяє без зайвих зусиль ділитися творіннями з друзями та шанувальниками гри.

Ми знаємо, що ви згораєте від цікавості, і готові відповісти на ваші запитання. Пишіть їх у цій гілці, і ми спробуємо відповісти на них якомога швидше. Майте на увазі, що ми поки не готові розкрити всі секрети, але обов'язково опублікуємо нові подробиці в майбутньому.

А поки пропонуємо вашій увазі відповіді на деякі актуальні питання.

В: Що ви можете сказати про The Sims 4?
О: The Sims 4 підкреслює індивідуальність і багатогранність персонажів і забезпечує ще більш тісний зв'язок гравців з самими неповторними, дивовижними і чарівними героями в історії знаменитої серії однокористувальницьких ігор. The Sims 4 заохочує користувачів змінювати ігровий світ за допомогою нових зручних інструментів і дозволяє без зусиль ділитися своїми творіннями з друзями та шанувальниками гри.

В: Де можна отримати свіжу інформацію про The Sims 4?
О: Перейдіть на сайт www.TheSims.com/TheSims4 і підпишіться на нашу розсилку новин, щоб бути в курсі подій.

В: Коли The Sims 4 з'явиться у продажу?
О: Світовий реліз The Sims 4 відбудеться в 2014 році.

В: Для яких платформ вийде гра?
О: The Sims 4 вийде для PC і Mac.

В: Яким буде віковий рейтинг The Sims 4?
О: Th eSims 4 поки не отримала рейтингу ESRB, PEGI або інших вікових рейтингів. Коли буде відомий рейтинг, ми опублікуємо цю інформацію на нашому сайті.

В: Чи буде The Sims 4 підтримувати онлайнові можливості?
О: Гра буде підтримувати додаткові соціальні та розважальні ігрові можливості для гравців, які вважають за краще грати онлайн (подробиці будуть опубліковані пізніше), але в основному гра йде без підключення до Інтернету. Гравці зможуть вибрати, який спосіб гри їм більше до смаку.

В: Чи буде The Sims 4 вимагати постійного підключення до Інтернету?
В: Для гри The Sims 4 постійне підключення до Інтернету не потрібно.

В: Ми помітили, що шанувальники гри одними з перших дізналися про це анонсі. Чому ви прийняли таке рішення?
Про: Розробники The Sims завжди думають про шанувальників серії. У гри мільйони фанатів у різних соціальних мережах, і саме їх пристрасть до серії дозволяє The Sims розвиватися. Творчість та відданість шанувальників The Simsвдохновляет нас, тому нічого дивного в тому, що вони в числі перших дізналися важливі новини.

І це лише початок! Деякі шанувальники увійдуть до наш "внутрішній коло" і отримають особливий доступ до розробників і зможуть бачити ключові частини гри в процесі розробки.

В: Можете назвати імена деяких розробників The Sims 4?
О: The Sims 4 розробляється в студії The Sims в Редвуд, і в складі команди є заслужені ветерани серії. Так, Робі Коукер (Robi Kauker), Ліндсі Пірсон (Lyndsay Pearson) і Кевін Гібсон (Kevin Gibson) працювали над серією з моменту її створення, а Рей Мазза (Ray Mazza) і Саманта міцелію (Samantha Miceli) влилися в команду під час розробки The Sims 2. Як тільки нам випаде нагода, ми познайомимо вас і з іншими розробниками.

В: Що означають очі на малюнку?
В: Як кажуть, очі - дзеркало душі. Вважайте, що ці очі - дзеркало, в якому показується майбутнє The Sims 4. Чекайте нових подробиць!

В: Можете оголосити мінімальні системні вимоги для The Sims 4?
О: Ми прагнемо зробити гру доступною для максимально широкого кола гравців. Ми оголосимо системні вимоги, як тільки вони будуть остаточно визначені.

В: Ви продовжуєте розробляти нові матеріали для The Sims 3?
В: Так. Наприкінці травня вийде новий місто, який називається Драгон Веллі. 27 червня вийде додаток The Sims 3 Райські острови, а восени 2013 року з'явиться додаток на футуристичну тему. А ще ми продовжуємо створювати матеріали для The Sims 3 Store.

Теги: дата виходу Sims 4


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.