Офіційний анонс The Sims 4 (RUS SUB).

Офіційний анонс The Sims 4 (RUS SUB).

Розробники The Sims 4 зібрали найпопулярніших і відповідно впливових шанувальників Sims-серії, які прославилися за рахунок своїх статей, туторіали, відео-оглядів та іншого творчого матеріалу. Цю ВІП-групу шанувальників розробники Sims 4 назвали YibSims, що з мови Симов означає "Кращий Друг". Ця група вчора була включена в закриту телефонну конференцію з розробниками The Sims 4. Один з щасливців опинився в групі YibSims під ніком TheSimSupply зробив запис цієї розмови і виклав в мережу, у свою чергу ми (команда сайту Sims.miXei.RU) перевели цей анонс і наклали субтитри.

Та інформація, що є в цьому ролику - це буквально вся інформація, якою ми володіємо про The Sims 4 на ДАНИЙ МОМЕНТ. Вчора багато активісти соц.сетей нібито вже переводили цю конференцію і зробили це дуже недобросовісно. Якщо не сказати більше. У даний момент мова йде про ці нарізках, які дійшли до нашого форуму:

Особливо виділити хочеться інформацію: про круглих стінах, зміненому часу, святах, про те, якою буде місто і іншого йдеться в цьому "перекладі". Невідомо, звідки автор це "перекладав", але ні в конференції, ні в прес-релізі нічого подібного не було сказано! І виходить, сайти та фан-групи в соц.сетях які поширюють таку інформацію - займаються спекуляцією і чутками. Я рекомендую всім видалити ці "переклади", щоб не вводити шанувальників в оману.

Що стосується круглих стін - один з учасників того кола особливо наближених, YibSims як їх називають, обіцяє, що буде боротися за те, щоб такі стіни з'явилися в грі.

Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.