Нове надприродна істота в аддоне

Нове надприродна істота в аддоне "Студентське життя" - ростоман?

Нове надприродна істота в аддоне "Студентське життя" - ростоман?

За традицією в кожному новому аддоні з'являється новий вид "незвичайних" симов: вампіри, джини, перевертні, інопланетяни і багато інших персонажів, які мають свої особливості зовнішності і здібностей. Поки розробники прямо не оголосили, які нові незвичайні Сіми чекають нас у дев'ятому аддоне. Представники сайту Simified уважно придивилися до всіх наявних фактів та відео, і прийшли до висновку, що це будуть .... ростомани.

Зелені Сіми-рослини з листям замість волосся знайомі нам по The Sims 2 і його аддону "Пори Року". Що ж послужило підставами для такого припущення, адже схожі на ростоманов істоти - феї, любителі рослин, вже з'явилися в грі з аддоном "Надприродне"?

По-перше, у відео-чаті з "Студентським життям" ми могли бачити в CAS нові зачіски, серед яких можна помітити дивне розпатлане зелене волосся для чоловіків. Дуже схоже на волосся-листя ростоманов з The Sims 2!


По-друге, в кінці трейлера, коли йде перерахування можливостей аддона, є фраза: "Грайте з травами". Це також може бути натяк на нових істот - ростоманов.


По-третє, також в трейлері є кадр, коли симка досліджує рослину в якійсь машині. Можливо, це буде способом стати ростоманом, не дарма в аддоні приділено багато місця науці і дослідженням.


Звичайно, поки це тільки здогадки фанатів. Можливо, нас чекає щось інше, а може - в аддоні не буде незвичайних симов зовсім ... Залишається чекати офіційних скріншотів і інформації.
Переклад MeNLi

Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.