Каталог The Sims 3: Кіно

Каталог The Sims 3: Кіно

Набір режисера: більше магії кіно

Отже, ви створили декорації Голлівудського життя - прийшла пора поринути у світ знімального майданчика. І зробити це можуть лише ті, хто придбав у Origin The Sims ™ 3 Кіно каталог. І хоча ці речі непотрапляючі в кадр, без них магія кіно не працює!

* Підлоговий світильник "Сонечко" будь-який час доби перетворить на день. Численні лампи зображують сонячні промені, а важка конструкція залишається за кадром.
* Настрій на знімальному майданчику створює освітлення. Ось чому натхненному режисерові не обійтися без прожектора "Сонечко", професійного освітлювального обладнання "Поднастроеніе" і прожектори "Важлива ніч".
* Нехай ваша зірка відпочине на зручному стільці режисера.
* Житло вашого персонажа не буде схоже на знімальний майданчик без ящика "Плівкосховище" і кінематографічного обладнання, що включає класичну "хлопавку". Дубль 1!



Каталог The Sims 3 Кіно привнесе шик, блиск, красу Голлівуду і магію кіно у життя ваших персонажів! Відтворіть атмосферу шедеврів кінематографа за допомогою тематичних прикрас, меблів та одягу, на створення яких нас надихнула класика різних жанрів. Найрізноманітніші предмети - від ліжка-труни до ковбойського капелюха - допоможуть вам розповісти історії про переховуються під масками борців за справедливість, ковбоїв та їх бойових подруг і навіть найстрашніші страшилки. Перетворіть життя ваших персонажів у казку на блакитному екрані!



Особливості:

Екранізації коміксів
* Одяг - Ваш персонаж може надіти один з карколомних облягаючих костюмів і стати ким завгодно: що приховує свою особистість борцем зі світовим злом, мерзопакостним сверхзлодеем і навіть могутнім і таємничим Ллама з Ліги правосуддя!
* Прикраси - Обставте притулок вашого супергероя і несправедливістю скульптурами, милими серцю штучками і іншими предметами, які прийшли з екранізацій коміксів. Ваш персонаж навіть зможе відкрити своє друге "Я" у новій душовій кабіні-телефонній будці!

Вестерни
* Одяг - Здається мені, пора придбати пару нових шмоток. У шкіряних штанях з бахромою, елегантних жилетах і вишуканих вікторіанських сукнях ваші персонажі будуть як вдома в будь-якому салуні на Дикому Заході.
* Прикраси - Перетворіть будинок вашого персонажа в барліг ковбоя. Старовинні меблі, начебто дерев'яного туалетного столика і затишного крісла-гойдалки перетворять світ ваших персонажів у світ Дикого Заходу, яким його показують у вестернах.

Фільми жахів
* Одяг - Налякайте сусідів як в хорошому фільмі жахів! Готичні шати складають колекцію в похмурих тонах, таких як чорний і червоний. Недбало заштопані рани, що стирчать кістки і плоть - так ви тільки що вилізли з могили.
* Прикраси - страшненькі ... але зі смаком. Ви жахливо повеселитесь, прикрашаючи будинки персонажів відверто моторошними предметами, включаючи жахливу книжкову полицю, двері-павутину і банки невідомо-с-ніж.

Нові зачіски, капелюхи і шоломи
* І завершить кіношний вигляд ваших персонажів ціла підбірка викликають загальне захоплення головних уборів та зачісок. У шоломі з крильцями, примарною вуалі або з хитромудрої готичної укладанням ваш персонаж завжди буде готовий до великому планом.

Обкладинка та логотип нового доповнення:







Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.