каталог "Movie Stuff"

каталог "Movie Stuff"

Дев'ятий каталог для The Sims 3 натхненний кращими стрічками кінематографа і дозволить вам відтворити в грі обстановку популярних фільмів. Вихід каталогу призначений на вересень 2013 року.

Точних копій об'єктів і костюмів з конкретних фільмів не буде, так як це пов'язано з необхідністю дотримання авторських прав. Тому склад каталогу буде розділений на три напрями, що відповідають трьом жанрами кіно: жахи, герої і лиходії, вестерн. Всі об'єкти будуть вільною інтерпретацією цих тем, але в деяких з них ви без зусиль дізнаєтеся улюблені фільми!

Тема жахів буде перш за все пов'язана з вампірами і похмурою готичною обстановкою їх замків. Можливо, крім вампірів, інтер'єри і наряди яких вже входять у два вийшли аддона, нас чекають і інші герої страшних фільмів і об'єкти, що додають у гру остраху.



Супергерої і лиходії - ще одна популярна тема, яка в усі часи збирала біля екранів безліч глядачів. Одним з персонажів, який послужив прототипом для каталогу, став Бетмен. Його знаменитий бетмобіль зможе красуватися в гаражі ваших сімів!



Також знайшли своє відображення в каталозі і класичні вестерни. Обстановка салуна і грайливі наряди танцівниць канкану принесуть дух Дикого Заходу в The Sims 3!


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.