Інопланетяни в

Інопланетяни в "The Sims 3 Пори Року"

Так би мовити, невелика затравка до завтрашнього відео-чату з продюсерами "The Sims 3 Пори Року", де нам пообіцяли розповісти про прибульців в грі.

Трохи інформації про прибульців спливло з відео-звіту з минулого продюсерського туру "The Sims 3 Пори Року" в Іспанії (відео поки видалили з Ютьюб, до зняття ембраго про нерозголошення). Спасибі за наводку Ricon del Simmer і Soihtu за переклад з іспанської.

Прибульці повернулися. Останній раз ми з ними зустрічалися в The Sims 2, і нарешті Electronic Arts додали їх і в The Sims 3. Тепер вони стали набагато реалістичніше і рухаються більш плавно. У нашому випадку, ми грали з шкірою темно-зеленого кольору, без волосся і в костюмі, що нагадує суміш одягу та скафандра робота-астронавта.

Судячи із зовнішнього вигляду, відмінностей від звичайних симов небагато. Так, є деякі взаємодії з іншими сімамі, наприклад "Відновлення розумових здібностей" - взаємодія, при якому у персонажів з'являється чужа голова.

Але ось що ще було замічено: після відвідування туалету Корнелія Гот встала у нас на шляху, і наш інопланетянин пустив промінь через її голову ... Не знаю, що це був за ефект. Набагато пізніше прибулець на ім'я "Peidax Ewi Bip" виліз з жахливого транспорту з великою кількістю колючо-ріжучих пристроїв. Ми подумали, що він хоче ранити нашого сима цим пристроєм, але це виявилося жартом і обладнання зникло...

Теги: скачать, український, The Sims 3 Пори Року, сайт


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.