Інопланетяни - Перша проба ДНК в The Sims

Інопланетяни - Перша проба ДНК в The Sims

 
Цікаву запис опублікував продюсер The Sims 3 Пори Року - Грем Нардоун на своїй сторінці твіттера. Виявляється інопланетяни це щось подібне істот нового рівня. До них підключена система, схожа з ДНК людини. Ось, що написав Грем (за переклад спасибі iriko):

Цікавий факт про прибульців, який мені видався трохи складним для обговорення в блозі ... технічно, вони не "істоти", а новий тип симов, зі своєю унікальною ДНК, яка може змішуватися з людської ДНК через Вуху.
Таким чином, коли народжується дитина, то замість звичайної ймовірності 50/50 того, що він буде прибульцем, визначається, скільки ДНК прибульця він отримає, і передача (тих або інших) особливих здібностей залежить від чистоти родоводу. По закінченні поколінь відносин між прибульцями і людьми, ви виявите, що їх генофонд слабшає до тих пір, поки людська ДНК не стає знову домінантною, і тоді вам потрібно буде почати відносини з чистокровним прибульцем, щоб майбутні покоління отримали особливі здібності. Однак, це не означає, що можна отримати змішані здатності при змішуванні з іншими надприродними істотами ... після Вуху прибульця з іншою істотою є ймовірність, що дитина може вирости тим істотою з прихованою ДНК прибульця. Тобто, ви можете отримати, наприклад, фею з крилами, зеленою шкірою прибульця і ​​лисою головою; класно, да?

Хто знає, може бути таке ось ДНК - це проба майбутнього ігрового гемплея Сімс 4? Де Сіми матимуть гени і все це безладне розмноження в місті з різними типами істот буде складатися в скарбничку ДНК кожного сіма і відбиватися на зовнішності і поведінці майбутнього покоління?

Джерело: http://sims.mixei.ru/

Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.