EA вибирає новий аддон

EA вибирає новий аддон

EA проводили ще одне опитування для вибору наступного можливого доповнення для The Sims 3! Один з SimVIP користувачів, які отримали опитування, зробив кілька скріншотів, з яких випливає, що після «Університету» можливий вихід ще двох доповнень до старту «Sims 4».

Серед варіантів опитування були:

- «The Sims 3 Машина часу», в якому можна подорожувати в минуле і майбутнє;
- «The Sims 3 Відпустка», завдяки якому ми можемо зайнятися екстремальними видами спорту;
- «Sims 3 Подвійне життя», сим буде секретним агентом, ведучим подвійне життя;
- «The Sims 3 Бізнес», в якому ми можемо відкрити свою власну справу.

«The Sims 3 Машина часу»

Зробіть крок в Машину часу й рушайте в дивовижну подорож по різним епохам минулого або навіть майбутнього! Відвідавши минуле, Ви зможете дізнатися, як жили предки симов, або рушайте в майбутнє, щоб побачити дивовижні технології і неймовірні винаходи!
Повернувшись в сьогодення, Ви дізнаєтеся, як здобуті в подорожі об'єкти та інформація змінять життя ваших симов. У кожній епосі будуть абсолютно нові наряди, меблі, архітектура і предмети, які Ви зможете брати з собою в інші часи, а також нові кар'єри, історії, бажання і можливості. А Ваші вчинки під час візитів в минуле, можут навіть вплинути на майбутнє!

Минуле. Отримайте досвід життя в минулому, зі старовинними будинками, одягом, кар'єрами, навичками, предметами і заняттями.
Справжнє. Змініть життя своїх симов, зробивши той чи інший вчинок у минулому, або привозите з собою предмети, навички або навіть інших симов з різних часів.
Майбутнє. Дослідіть світ майбутнього ваших симов - з новітніми будинками, модою, кар'єрами і дивовижними технологіями.

Особливості:

Розслідування історичних таємниць, що охоплюють кілька поколінь; для розкриття таємниці в сьогоденні або майбутньому рушайте назад в минуле, щоб знайти ключ до проблеми.
Ви можете вибирати різні епохи для подорожей.
Відкрийте для себе новий одяг, їжу, музику і унікальні предмети колекціонування для кожного періоду часу.
Користуйтеся новими професіями і навичками, привезеними з минулого чи майбутнього.
Використовуйте навички, вивчені в минулому або майбутньому, а також технології майбутнього для вирішення проблем або лікування хвороб.
Приймайте рішення, які змінять хід подій у сьогоденні або майбутньому, наприклад, відкрийте новий бізнес в минулому, щоб стати мільйонером, женіть свого діда на інший або скористайтеся технологіями майбутнього.
Додати симов з минулого або майбутнього у Вашу родину і подивіться, як вони будуть реагувати на невідомі об'єкти і нові соціальні взаємодії.
Змініть свій світ за допомогою сотні нових деталей в режимі покупки та будівництва. Новий контент включає в себе архітектурні стилі, шаблони, об'єкти, текстури, футуристичну і старовинний одяг.

Періоди часу:

Дикий Захід: ковбої, салони, шерифи, пошуки золота.
Колоніальний період: села, ремісники, сільське господарство, суднобудування, теслярством.
Вікторіанська епоха (1880): кращі капелюхи, повітряні кулі, старовинні велосипеди, парові двигуни.
1980-х років.
Найближче майбутнє: літаючі автомобілі, повітряні скутери, голограми, робототехніки.
Передісторія: печери, динозаври, винахід колеса, добування вогню.
Епоха джазу (20-і рр.. XX в.): Мішкуваті костюми і сукні без рукавів, підпільні алкогольні крамниці, ранній Голлівуд.
Епоха фільмів в стилі нуар (30-40-і рр.. XX в.): Капелюхи "федора" і довгі плащі, ганстери, джаз-клуби.

«The Sims 3 Відпустка»

Немає нічого краще свіжого повітря і сонячного світла! Вивезіть своїх симов з дому на природу, щоб насолодитися красою гірського курорту «Лісові Вершини», де кожен сим знайде для себе щось цікаве. Для тих, хто віддає перевагу пригоди, є піший туризм, скелелазіння, гірський велосипед, мотокрос і каякінг. Для любителів екстриму підійдуть бейс-джампінг, зіплайнінг і навіть катання на лижах. Для симов, що віддають перевагу більш спокійне проведення часу, є нові навички та заняття, такі як стрільба з лука, ремесла, спостереження за птахами та відпочинок в гамаку під зірками. Іноді це все, що нам потрібно, щоб позбутися від рутини.

Життя на відкритому повітрі: кемпінг, проживання в сільському будиночку або розкішному особняку.
Екстремальні розваги: ​​насолодитеся різними заняттями на свіжому повітрі, від катання на гірських велосипедах та байдарках до стрільби з лука або зіплайнінга.
Дослідіть природу: відпочиньте від шуму і суєти міста за допомогою туризму, полювання і рибалки, вивчаючи нові навички, такі як виживання в природних умовах.

Особливості:

Вивчіть нові навички, такі як йога, стрільба з лука, різьба по дереву або ремесла (щоб створити для вашого будинку прикраси та аксесуари для симов).
Зупиніться в красивому кемпінгу, де Сіми можуть орендувати будиночок зі всіма зручностями або спати під зірками в затишній наметі.
Змініть ваш туристичний трейлер і возите будинок вашої мрії за собою.
Навчання техніці виживання в дикій природі, такий як розведення вогнищ, будівництво укріплень і нові способи рибальства.
Випробуйте зіплайнінг, катання на гірських велосипедах, лижах, байдарках, квадроциклах і мотоциклах.
Якщо таке єднання з природою не підходить Вашому Сіму, то зупиніться в місті в розкішному готелі з басейнами, СПА і модними магазинами.
Зітріть всі кордони і живіть у гармонії з природою.
Побудуйте заміський будинок своєї мрії з новою опцією режиму покупки / будівництва (наприклад, дерев'яний будинок) - ви втечете від міської суєти і в той же час насолодитеся життям з усіма зручностями.

«Sims 3 Подвійне життя»

Для простого обивателя ваш сим може здаватися нічим не примітною особистістю, але за цим фасадом ховається секретний агент! Спробуйте себе в ролі подвійного агента, працюйте корпоративним шпигуном, чи просто додайте гостроти в своє життя. Грайте з класними новими гаджетами, маскуванням і шпигунськими технологіями або побудуйте таємний притулок. Балансуйте між звичайним життям Ваших симов і їх таємницею діяльністю, а також приховуйте від сторонніх цю сторону життя. Таємне життя Ваших симов дасть вам інструменти, щоб розповісти нові й захоплюючі історії - підлітка, який повинен вибратися з будинку, щоб уникнути покарання, нудьгуючої домогосподарки, яка насправді майстер шпигунства або чоловіки з двома різними родинами в різних кінцях міста.

Секретна особистість: створіть унікальний секрет Вашого сима і бороніть його розкриттю або ви будете спостерігати наслідки викриття.
Подвійне життя: вивчіть можливості подвійного життя і навчитеся збалансувати, задовольняючи також потреби "звичайному" житті вашого сіма.
Шпигунство. Грайте з секретною стороною життя, дізнавайтеся таємниці інших симов або почніть нову кар'єру в якості сищика або поліцейського, який працює під прикриттям.

Особливості:

Використовуйте нові гаджети, маскування і хитрі штучки для розвитку своєї секретної особистості і для управління мережею своїх відносин.
Навчіться мистецтву шпигунства, подружитеся з нічого не підозрюють сімамі і повідомляйте їх секрети своєму босові.
Таємне життя може повністю відрізнятися від звичайної - інші кар'єра, навички, друзі, родина, любовні інтереси і вороги.
Маскування дозволяє повністю змінити зовнішність, одяг, характер і навіть стать.
Створіть сімам таємне життя, де вони можуть анонімно творити добро, вести підлу подвійне життя або навіть стати шпигуном або секретним агентом.
Побудуйте таємний притулок з потайними дверима і прихованими камерами, що приховують вашу подвійне життя.
Відкрийте для себе секрети інших симов (вони також можуть мати таємне життя!).
Використовуйте таємницю особистості, щоб викрити підступні плани злочинного синдикату, виявити приховані відносини, або просто весело провести час, ведучи подвійне життя!

«The Sims 3 Бізнес»

Допоможіть Сіму відкрити і вести нові та цікаві бізнес-проекти, будьте успішними і використовуйте цей успіх, щоб зробити великі зміни у своєму світі! Якщо ви вирішите відкрити продовольчий магазин або будете пропонувати свої послуги через відділення клініки або агентство, необхідно знайти найкращі продукти, наймати і навчати найталановитіших співробітників, знайти прекрасні місця, створюючи навколо магазини або офіси, залучаючи клієнтів маркетингом і продажами, а також використовувати ваші ділові якості, щоб стати найуспішнішою компанією в місті! Коли Ваші Сіми досягнутий найвищого рівня успіху в бізнесі, ви можете використовувати ваш вплив і ресурси для досягнення слави, зробити світ кращим, або навіть стати безжалісним мега-магнатом!

Створіть свій бізнес: станьте підприємцем в одному або декількох захоплюючих нових підприємств і професій.
Управління бізнесом: використовуйте продукцію, розташування, умови, персонал і клієнтів, щоб досягти успіху і гідно конкурувати з іншими компаніями.
Грайте з успіхом і владою: успіх приносить владу і вплив, який може бути використано, щоб отримати популярність, вести розкішний спосіб життя, продовжити персональний зростання або скористатися можливістю, щоб змінити світ на краще.

Особливості:

Налаштуйте свій бізнес так, щоб бутік модного одягу або велика мережа закладів з корпоративним іміджем для залучення потрібних клієнтів продавали більше, ніж ваші конкуренти.
Стати агентом з нерухомості, купуйте і продавайте готові будинки, або вкладайте кошти в ремонт нерухомості, щоб отримати ще більший прибуток.
Використовуйте свій успіх, щоб отримати владу і контроль, підвищуйте орендну плату або купуйте нерухомість для подальшого перепродажу великим корпораціям.
Використовуйте свій успіх, щоб допомогти нужденним або принести користь місту, організувавши збір коштів, жертвуючи свій прибуток або фінансуючи міські проекти.
Наймайте і навчайте працівників по всьому місту. Будьте босом, роздавайте премії та підвищення або звільнення!
Грайте з сучасними міськими елементами, такими як нові "міські проекти" і будинки, будівлі та земельні ділянки в поганому стані, які можна купити дешево, відремонтувати і продати або розвивати.
Почніть нову кар'єру, таку як нетрадиційна медицина або веб-дизайн.
Відкрийте традиційний бізнес, наприклад, магазин одягу або ресторан.

Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.