Дата виходу The Sims 3 Райські Острови (Island Paradise)

Дата виходу The Sims 3 Райські Острови (Island Paradise)

За даними ігрового журналу IGN, доповнення The Sims 3 Райські Острови (Island Paradise) надійде в продаж 25 червня 2013. За аналогією з минулими доповненнями, можна зробити висновок, що в Росії гра надійде в продаж 27 червня.

Трохи інформації про доповнення від IGN:

Дата виходу The Sims 3 Райські Острови (Island Paradise)

Міста і місця, куди ви можете відправити своїх симов, величезні, але ідея доповнення Райські Острови полягає в тому, щоб розширити їхній світ ще більше. Замість споруди звичайного житла і життя на одному місці, створіть в цьому аддоне плавучий будинок і використовуйте його для вивчення незвіданих вод. По суті це The Sims: Цільовий Фонд - Дитяча Версія.

Навіть піцу вам будуть доставляти на катерах. До 25 червня ще далеко, і ЕА тримає велику частину інформації про Райських Островах в секреті. Тим не менш, ЕА все ж повідомило нам, що ви також зможете створювати курорти і розвивати їх до бажаного п'ятизіркового рівня. У доповненні будуть і інші нові функції, включаючи підводне плавання, ловля риби прямо з борту вашого плавучого будинку, пошук заритих скарбів, пірнання з аквалангом і плавання скрізь, де вам захочеться кинути якір.





Теги: Дата виходу The Sims 3 Райські Остр


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.