Чутки про восьмий каталог The Sims 3 Decades (Десятиліття)

Чутки про восьмий каталог The Sims 3 Decades (Десятиліття)

Ще не Вийшов каталог The Sims 3: Seaside Stuff (The Sims 3: узбережжях) (слух про Який пройшов галі в ліпні), Як з'явилася ІНФОРМАЦІЯ про девтом каталозі The Sims 3 Decades (Десятіліття).
У березні цього року Було проведено опитування Розробник The Sims 3 на тему нового каталогу. У голосуванні брали участь Такі каталоги:


Варіант 1: The Sims 3 Storytelling Stuff (розповідає історію)

З The Sims 3 Storytelling Stuff, ви завжди будете готові організувати сцену, влаштувати карнавал і грати з відтінками декорацій, меблів та одягу з декількох різних тем. Побудуйте секретне укриття Супергероя, притулок мерзенного лиходія або використовуйте включені вже готові лоти. Декоруйте ваш будинок c допомогою фантастичних механізмів, закрутити голову з вашим власним оформлення в стилі вестерн або налякати ваших сусідів, одягнувшись страшним монстром!
Ще не вийшов каталог The Sims 3: Seaside Stuff (The Sims 3: Узбережжя) (слух про який пройшов ще в липні), як з'явилася інформація про восьмому каталозі The Sims 3 Decades (Десятиліття).
У березні цього року було проведено опитування розробниками The Sims 3 на тему нового каталогу. У голосуванні брали участь такі каталоги:

Варіант 2: The Sims 3 Sports Stuff (спортивна тематика)

The Sims 3 Sports Stuff дозволить вам вболівати за ваші улюблені команди! Фірмові сувеніри та трофеї для декорацій вашого будинку, одягніться в класну спортивну форму і влаштуйте обурливу вечірку на задньому дворі. З новим одягом для спортивних занять, обладнанням і розмальовок для тіла ви будете готові для того, щоб стати профі.

Варіант 3: The Sims 3 Party Stuff (вечірки)

Повісьте транспаранти і надійти кульки, тому що це час для вечірки! З The Sims 3 Party Stuff ви будете кращим з кращих, коли ви плануєте ідеальний вечерю-вечірку, готуєте чудову весілля або навіть влаштовуєте звичайні посиденьки з вашими кращими друзями. Прихопіть пару тортів. Встановіть стіл-буфет і подзвоните своїм друзям. Це буде ніч, яку ви ніколи не забудете!

Варіант 4: The Sims 3 Teen Stuff (підліткова тема)

З The Sims 3 Teen Stuff у вас буде найсвіжіша кімната в кварталі та сама модний одяг для ваших Симов-підлітків. І ви будете одягнені і готові до вашого наступного світському події, будь то випускний, дівич-вечір або навіть підтримка команди вашого міста. Від класних постерів до меблів для спальні, ви будете готові, на старт, увага, марш!

Варіант 5: The Sims 3 Decades Stuff (десятиліття)

Від хіпстера до Хіппі, ви буде виглядати молодим з ретро модою і меблями з 70-х, 80-х і 90-х. Відтінки веселки, великі зачіски і картаті сорочки, без сумнівів, надихнуть ваших симов знову пережити вчорашній день. Абсолютно. Схопите свій бумбокс, дивіться ваші улюблені шоу по телевізору з пультом або приготуйте вечерю в духовці кольору авокадо.

Ось такими були результати голосування:

The Sims 3 Teen Stuff (Підлітки) - 28,18% (3560)
The Sims 3 Decades Stuff (Десятиліття) - 26,8% (3386)
The Sims 3 Storytelling Stuff (Розкажи Історію) - 25,1% (3171)
The Sims 3 Party Stuff (Вечірки) - 12,53% (1583)
The Sims 3 Sports Stuff (Спорт) - 7,39% (933)

Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.