Блог SimGuruTaterTot: The Sims 3 Монте Віста

Блог SimGuruTaterTot: The Sims 3 Монте Віста

Як я і передбачав, мені знадобився деякий час, щоб прийти в себе після переїдання на День Подяки, божевілля в Кібер-понеділок і веселощів в чаті продюсерів Монте Вісти, щоб розповісти про події минулих днів. Це був повний ульот! У вівторок, 27 листопада, Ліза і Сара виконали величезну роботу, продемонструвавши всім нове містечко, і навіть випадково показали мозаїку для басейну, хоча передбачалося цього не робити. Але нічого страшного. Вже незабаром ви зможете дізнатися про неї більше.

Якщо ви пропустили трансляцію чату, обов'язково знайдіть час і подивіться його запис. Нагадую, що Монте Віста буде продаватися лише за реальні гроші. Ті, кому цікаво, що ж таке Пакет Сімпойнтов, погляньте на Пакет сімпойнтов, що включає Барнакл Бей, на відповідній сторінці The Store. Містечко Монте Віста буде виставлений на продаж аналогічним способом. І, так, його ціна складе 20 $ замість стандартних 2450 сімпойнтов для решти містечок.
Я бачила ще одне питання, обговорюваний користувачами: чи можна подарувати Монте Вісту? На жаль, цього разу відповідь "Ні".

Я засмучена цим не менше за вас, але сподіваюся, що в майбутньому ми змінимо цю ситуацію (що займе якийсь час).

Ну і наостанок, кілька скріншотів:

sims 3 monte vista

sims 3 monte vista sims 3 monte vista sims 3 monte vista


                                                                                                                          Sims.mixei.ru


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.