Блог продюсера The Sims 3 Пори року: Літо

Блог продюсера The Sims 3 Пори року: Літо

Привіт, сіммери!

Сьогодні ми поговоримо про ще один з чотирьох сезонів в The Sims 3 Пори Року - літо! Як правило, кожен день в The Sims - сонячний. Ви і ваші персонажі, напевно, звикли до гарної погоди і достатку сонячного світла. З приходом змінюються погодних ефектів в The Sims 3 Пори Року ви зможете грати з літом як ніколи раніше - з обжігающе високими температурами і потоками теплого повітря!

Тут жарко!

У The Sims 3 Пори Року температура в містечку може змінюватися протягом дня, переходячи від холодного, свіжого ранку до жаркого полудня. Якщо ваш сим знаходиться на жарі занадто довго, він може почати потіти і навіть несподівано обгоріти! Але не хвилюйтеся, є багато способів охолодитися. Можна надіти купальник, взяти легкий парасольку [парасоль - не той, що нам показували - прім.пер.], З'їсти морозиво чи зайти в приміщення - це лише декілька з них. І якщо у вас є нова нагорода за бали щастя "невразливий для спеки", ваш персонаж може насолодитися всією користю провести час на жарі без будь-яких побічних ефектів!

До речі кажучи про користь перебування під сонцем, літо - прекрасний час надіти купальник і отримати хороший загар! Але будьте обережні - якщо занадто довго пролежати під сонцем, то можна отримати опік замість бронзового загару.



З іншого боку, можна витратити трохи сімолеонів на засмагу в розпилювачі засмаги. Але навіть він - не гарантія того, що засмага буде рівномірним. Результати можуть варіюватися від успішних до сміхотворних, в залежності від справності обладнання або залучення пустуючи дітей.



Ваші Сіми можуть також остудиться, занурившись в басейн, або навіть краще, пірнувши в нього з нового трампліна для стрибків у воду! Опинившись в басейні, ваші Сіми можуть відпочити на надувному матраці. Він корисний не тільки там, а й посеред океану, де можна відпочити, гойдаючись на хвилях.



Вперше у франшизі The Sims для PC / Мac ваші Сіми можуть плавати в БУДЬ-ЯКОМУ океані, річці або озері в містечку! Для будівельників: ваші персонажі можуть плавати і в створених вами водоймах. Якщо океан, озеро або річка не знаходяться на ділянці, мають поступовий спуск у воду, і Сіми мають доступ до берега, вони можуть зануритися в них!

Ось сім, плаваючий дощовим днем ​​у великому озері в Твінбруке ...



... А от пара, насолоджуєшся романтичним зануренням в річку Китаю.



Після проведення дня на пляжі, вирушайте на літній фестиваль! Кожна пора року має унікальні розваги для вашого персонажа. Протягом літа ваші Сіми можуть розфарбувати особи, відпрацювати удари в футболі або навіть узяти участь у конкурсі поїдання хот-догів!



Ваші персонажі можуть зробити ріжки морозива на фестивалі, а також купити цю машину себе в будинок. Стандартна машина хороша для вечірок на свіжому повітрі, а маленьку можна поставити на кухонних столиках для освіжаючого частування посеред дня.



Є багато інших занять і після заходу сонця! На додаток до нових феєрверків, ми додали петарди, Спінер, ракети, димові шашки та багато іншого! Як і плавання в океані, феєрверки - розвага на цілий рік. Протягом літа в магазинах буде розпродаж петард, тому не забудьте закупитися на цілий рік.



Так як більшість петард занадто небезпечно для дітей, ми додали дещо інше, безпечне для всіх віків - бенгальські вогні! Вони йдуть в двох кольорах: білому та райдужною.



- Чарльз Муракамі, помічник продюсера



Джерело: thesims3.com

Теги: sims3, времена года, скачать, сімс 3 пори року, торрент, завантажити


Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.