[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Ambitions / Сімс 3 Кар'єра » Кар'єра лікаря
Кар'єра лікаря
OstWentДата: Четвер, 16.08.2012, 08:19 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
З аддоном "Кар'єра" у лікарів з'явилися додаткові обов'язки - крім роботи в лікарні вони займаються громадською діяльністю для підтримки здоров'я мешканців міста.

Під час робочого дня можуть виникати різні пропозиції додаткової роботи поза лікарнею на будь-якому громадському ділянці або в будівлі. Ви можете відправитися виконувати ці завдання, а після знову повернути вашого персонажа на роботу до лікарні:
Соціальна клініка - відкритий прийом городян на одному з громадських ділянок. Протягом 4-х годин ви повинні обстежувати всіх охочих.
ПРИЩЕПНА клініка - вакцинація населення на одному з громадських ділянок. Протягом 4-х годин ви повинні зробити щеплення всім бажаючим.
Програма медичної допомоги - проведення семінару про здоров'я в одному з міських будинків.
Експертна думка - проводиться в будівлі ратуші, куди лікаря запрошують як експерта.
Перев'язка - проводиться в будівлі кубла, де потрібно перев'язувати поранених злочинців.

  

Лікарі можуть займатися своєю діяльністю і в неробочий час:
Перша допомога - якщо лікар знаходиться на громадському ділянці, комусь із городян може раптом стати погано. Ви повинні оглянути хворого і надати першу допомогу, в іншому випадку, шкала кар'єрного успіху значно знизиться.
Виклик на будинок - лікар може дзвонити своїм пацієнтам і дізнаватися про їхнє здоров'я. Іноді потрібно, щоб лікар виїхав до хворого на будинок і оглянув його. Така можливість доступна з третьої сходинки кар'єри ("парамедик") раз на добу.
Випробування ліків - лікар може відчувати експериментальні ліки за гроші як на самому собі, так і на інших сімах. Дія ліків непередбачувано: ефект може бути нейтральним, а може мати і сумні наслідки - персонаж може загорітися і загинути, якщо ви вчасно не згасите вогонь. Якщо лікар відчуває ліки на іншому Сіме, ефектом від цього може стати значне поліпшення відносин. Можливість доступна з четвертої сходинки кар'єри ("Інтерн") раз на дві доби.
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Ambitions / Сімс 3 Кар'єра » Кар'єра лікаря
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz