Щоденник розробника: Ласкаво просимо в рай

Щоденник розробника: Ласкаво просимо в рай

SimGuruRyan, головний розробник The Sims 3, представляє вашій увазі останнє доповнення, The Sims 3 Райські острови, яке кине якір у вашій гавані в червні.

Коли ми починали працювати над доповненням The Sims 3 Райські острови, у нас була одна мета - створити для вас матеріали, унікальні особливості і ігровий процес, а не просто гру з райськими островами, створити райські острови, якими ви їх собі уявляєте. У всіх різне уявлення про те, яким має бути райське містечко, тому ми намагалися створити додаток, що втілює якомога більше подібних уявлень. У The Sims 3 Райські острови ви можете не тільки створити рай, але і грати в ньому: плавати у відкритому морі на плавучому будинку власної конструкції, пірнати з аквалангом в пошуках затонулих скарбів або ніжитися в розкоші шикарного курорту (і це ще не все!) . Для цього в процесі створення "Райських островів" ми зосередилися на кількох основних елементах гри.

sims 3 райские острова

Перший з них, безумовно, океан. У The Sims 3 Пори року персонажі вперше змогли поплавати в океані. А в The Sims 3 Райські острови ви можете і плавати на поверхні, і пірнати в глибину - тепер океан став цілим новим рівнем. Ваш персонаж може сісти і розслабитися на борту парусної яхти, що пливе назустріч заходу, або ж гарненько потрудитися на веслах гребний човни. Інших же гравців можуть зацікавити швидкохідні катери або водні мотоцикли, на яких вони зможуть відправитися на пошуки невідмічений на картах островів, прихованих таємничим туманом.

Любителі будувати можуть створити повноцінні плавучі будинки - за допомогою повного комплекту інструментів в режимі будівництва і покупки створити і обставити плавучі житла. А я говорив про зануреннях з аквалангом? Вперше в The Sims 3 ви зможете зануритися під поверхню океану в пошуках затонулих скарбів. А під водою ви можете зіткнутися з нежданими, а часом і небезпечними, морськими мешканцями. Тропічний океан - це чудовий новий світ, повний нових взаємодій, доступних вашим персонажам. І ми сподіваємося, що в цьому світі ви будете почувати себе як в раю, навіть якщо раніше ніколи не ступали в прекрасні чисті води синього моря.

sims 3 райские острова

sims 3 райские острова



Другим аспектом гри, на якому ми сконцентрувалися, стали курорти. Чи хочете ви побудувати весь час розширюється величезний курорт, поселити персонажа в будинку на палях прямо в океані або безпосередньо управляти фешенебельним пляжним притулком, все це, і навіть більше, можливо в The Sims 3 Райські острови. Ми розширили можливості купівлі та будівництва, тепер ви можете зводити споруди в океані, створювати басейни в режимі роботи з кресленнями, розробленому спеціально для будівництва курортів, і ставити нові пересувні башточки, що залучають потенційних гостей. Ті з вас, хто володіє діловою жилкою, можуть управляти своїми курортами і змінювати їх за своїм бажанням до останньої дрібниці, і все це, заробляючи трохи грошей на стороні. Використовуйте звездочную систему оцінки курортів, щоб знати, чи подобається ваш курорт гостям, і приймати важливі управлінські рішення, наприклад, чи варто додати розваг, найняти персонал або ввести рівні якості обслуговування. Всі подібні рішення впливають на популярність і загальну успішність вашого курорту, тому стежте за тим, щоб гості були ... або не були задоволені! Це ваш рай, і вам вирішувати. Але не переживайте, курорти - це не тільки робота. Якщо ваші персонажі бажають влаштувати собі тривалі канікули, курорти - саме відповідне для цього місце! Прохолоджуватися в барі, не виходячи з басейну, їжте досхочу в шикарних буфетах і навіть перевірте себе, ходячи по розжареному вугіллю. І це ще не всі розваги! Курорти - це маса ігрових вражень, там вам буде дуже весело, незалежно від вашого стилю гри в The Sims 3.

sims 3 райские острова



Звичайно ж, ніяке доповнення The Sims 3 немислимо без абсолютно нових професій, навичок, колекційних предметів, довічних нагород, характеристик і місць, де можна займатися сексом! Про ці новинки ми розповімо докладніше, тому обов'язково слідкуйте за нашими щоденниками, відповідями на питання, анонсами в Twitter та іншими новинами. Також не пропустіть наш наступний живий ефір, який відбудеться 16 квітня, під час нього ми покажемо абсолютно новий демонстраційний ролик і відповімо на ваші запитання!

А поки, сімоманьякі, готуйтеся провести літо в раю!

Коментарів немає

© The Sims 3 in Ukraine 2011-2012 - Хостинг від uCoz

Усі права захищено.