[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: KsY  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Pets / Сімс 3 Домашні Улюбленці » Полювання, догляд за вихованцями і блохи!
Полювання, догляд за вихованцями і блохи!
KsYДата: Середа, 15.08.2012, 11:28 | Сообщение # 1
Знайомство з форумом
Группа: Модератори
Сообщений: 12
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Полювання

Персонажі можуть навчити свою собаку навику полювання, вибравши тренування в меню взаємодії. Постарайтеся час від часу відволікатися від занять і грати, щоб собака не надто стомлювалася. Собаки-мисливці можуть рити ями скрізь, де заманеться. І чим вище навик полювання, тим більше шансів, що пес знайде щось цінне: наприклад каміння, метали, дорогоцінні камені або навіть частини скелетів або скульптур! Можна наказати собаці привести когось на побачення на громадському ділянці, де є ще хоча б один персонаж відповідного статі без пари. Всі дані по навичці полювання вашої собаки можна подивитися в спеціальному журналі навички.

Кішки - природжені мисливці! Щоб оволодіти навиком полювання, змушуйте кішку тренуватися з іграшками із спеціального ящика з іграшками. Кішки можуть полювати на різних істот - жуків, птахів, ящірок, гризунів, змій і черепах. Щоб почати полювання, використовуйте пункт "Шукати видобуток" в меню полювання. Воно стане доступним, коли кішка досить зміцнить свій навик полювання. Відкриється карта, на якій буде зазначено місце розташування потрібного типу видобутку. Також кішки можуть вистежувати здобич, просто опинившись на вулиці. Виберіть ділянку землі і відправте вашого звіра на полювання.

Можна відправити кішку на полювання, наказавши їй зловити будь-яку дичину або якесь особливе істота. Звичайно, кішка постарається виконати команду, але іноді вона може не зрозуміти ваш наказ і принести якусь іншу тваринку.

Помітивши здобич, кішка кидається вперед і вступає в бій! Якщо кішка перемагає, спіймана істота виявляється у неї в багажі. Спійманих кішкою тварин можна тримати вдома у відповідному терарріуме. Також кішки можуть ловити рибу в ставках і на морському узбережжі.

Догляд за кішками та собаками

До того як заводити вихованця в Сімс 3 вихованці, переконайтеся, що в будинку є все необхідне для вашого тварини. Кішкам і собакам потрібні підстилки або будиночки вихованців (якщо ваш гаманець досить туго набитий) і миски для їжі. В режимі покупки під дитячою кімнатою ви знайдете товари для вихованців. Додаткові предмети можна побачити, відсортувавши товари за призначенням.

Якщо кішка або собака поводиться неспокійно, випустіть її на вулицю. Можливо, звірові треба в туалет! Кішка може сходити в лоток, якщо ви купите цей предмет. Новеньким кішкам і собакам потрібна увага, частіше спілкуйтеся з ними і проводите тренування. Іноді вони можуть учиняти в будинку безлад, тому намагайтеся дарувати тварин іграшки, до задоволення підопічних. Якщо ви не дбаєте про своїх вихованців, їх може забрати соціальний працівник. Тому пам'ятайте про потреби чотирилапими друзів і не забувайте зміцнювати з ними відносини.

Блохи!

Фу, блохи! Ці мерзенні паразити найчастіше заводяться у вихованців, які багато часу проводять на вулиці. У бідолах свербить шкіра і псується настрій. Помітивши блохастих тварина, тримайтеся від нього подалі, адже з нього блохи можуть запросто перестрибнути на вас!

Прийнявши протиблошину ванну, можна якийсь час гуляти, не побоюючись підчепити паразитів. Щоб вилікуватися від бліх, можна звернутися до сучасних медичних засобів. Або просто використовувати гігіенатор для вихованців!
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Pets / Сімс 3 Домашні Улюбленці » Полювання, догляд за вихованцями і блохи!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz