[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: KsY  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Late Night / Сімс 3 В Сутінках » Нічні клуби в Бріджпорті
Нічні клуби в Бріджпорті
KsYДата: Середа, 15.08.2012, 11:12 | Сообщение # 1
Знайомство з форумом
Группа: Модератори
Сообщений: 12
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Всі в курсі, що з виходом останнього доповнення Sims 3 «У сутінках» розваги наших ігрових підопічних дуже урізноманітнювалися. На відміну від Sims 2, де наші підопічні - любителі азартних ігор могли відвідати зал ігор казино з покерними столами і додати пару сотень сімолеонів до сімейного бюджету, в Sims 3 гравці позбавлені даного проведення часу і їм залишається тільки задовольнятися ігровими автоматами і грою в Дартс.

Одним з найбільш яскравих розваг, безперечно, стали тусовки по нічних клубах, де всю ніч на проліт наш ігровий чоловічок може випивати володіють різноманітними властивостями коктейлі, танцювати під приголомшливу музику і неймовірні светоеффекти, відвідати бульбашковий бар, в народі званий бурбулятором і попускати пузирчики різних смаків , зіграти на музичних інструментах, шокувати народ і станцювати на столі або барной стійці, або ж дозволити собі зовсім немислиму витівку - викупатися голяка в басейні, або зіграти в блек джек з яким-небудь зарозумілим гравцем.

У мегаполісі Бриджпорт клуби розрізняються за типом суспільного лота, і асортименту продаються коктейлів. Чим вище рівень клубу, тим дорожче в ньому напій. Між іншим, не в кожен клуб то так легко потрапити, є заклади, призначені для віп - персон, і якщо цим не володіє належним рівнем знаменитості, то його просто-напросто туди не пустять, звичайно, можна спробувати пробратися туди потай, але не будьте так впевнені що вам це вдасться, ну а якщо все ж пощастить і ви потрапите в зоряне заклад, то яка - небудь зарозуміла зірочка вас побачить і наскаржиться, мовляв, не належно їй перебувати в оточенні простолюду і вас виженуть.
 
Elven_QueenДата: Субота, 23.02.2013, 19:41 | Сообщение # 2
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 39
Награды: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
Я позабирала з клубів фейс-контроль. і тепер там є трохи людей, а то було порожньо. бо охоронці мало кого пускали. до речі, взятки не завжди допомогають.я одній тітці дала найбільшу. а вона не пустила. принципова smile (Зате грошики взяла). Переробила "брайтмур", тепер там не 2 зали, а одна, щоб персонажі не розходилися по різних кутках, і був більший натовп.
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Late Night / Сімс 3 В Сутінках » Нічні клуби в Бріджпорті
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz