[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: KsY  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Late Night / Сімс 3 В Сутінках » Знаменитість
Знаменитість
MeNLiДата: Субота, 19.01.2013, 12:12 | Сообщение # 1
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Ті, хто одержимий манією величі, кому не терпиться знайти славу, можуть спробувати дістати зоряний статус. Для цього буде потрібно вивчити навик приготування коктейлів, який необхідний для професії бармена, або зібрати власну музичну групу, для чого вам знадобляться барабанщик, басист, клавішник і гітарист. Як і в справжньому житті, зв'язку значать багато і можуть допомогти вам знайти популярність. Тому дивіться в обидва і не упускайте жодної можливості поговорити зі знаменитістю (персонажі, у яких над головою знаходиться золота зірка). Якщо все піде як по маслу, і розмова вийде вдалим, то ваш персонаж стане відомішою. Зірки заробляється через спілкування і дружбу з знаменитостями, також можна отримати їх, вступаючи в шлюб з відомою персоною, влаштовуючи концерти з музичною групою і т.д.. Тільки не варто забувати, що крім переваг у популярності є і свої недоліки ...
Один з плюсів полягає в тому, що вам відкривається чудова можливість жити в розкішних умовах, адже, здобувши певну популярність, персонаж зможе оселитися у величезних хмарочосах, розташованих по ту сторону моста на невисоких пагорбах. Також ви зможете задіяти свого підопічного в зйомках якого фільму, що проходять на міський знімальному майданчику, в ролі актора або навіть режисера. Будучи відомим, персонаж зможе скуштувати всі коктейлі за рахунок закладу та відвідувати виключно віп-бари і клуби, завсідниками яких також є інші знаменитості. Всі ці речі, звичайно, прекрасні і чудові, вони неймовірно піднімають самооцінку, змушують відчути себе справжнім королем життя, але погодьтеся, все стане не настільки райдужним, коли настирливі полчища папараці почнуть вдень і вночі по п'ятах переслідувати вашого персонажа. Якщо Ви не хочете, щоб Ваша фотографія в непристойному вигляді не потрапила на загальний огляд, Ви можете дати хабар або поскаржитись в ратушу на папарацці.
Якщо ж Вам набридне популярність, можна від неї позбутися, але, на жаль, тільки з допомогою модов.


 
Elven_QueenДата: Субота, 23.02.2013, 19:35 | Сообщение # 2
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 39
Награды: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
Не дуже люблю систему знаменитості. По-перше, тому, що її заслуговують не якимись досягненняи, а спілкуванням з іншими знаменитостями. а по друге, тому, що за знаменитостями всі слідкують. папарацці дістають (ну, останнє дуже реалістично. тому в реалі не хтіла б бути знаменитою smile ). Крім того, гра присвоює зірки знаменитості кому попало - хоч меру. хоч продавцю в комісійному магазині. без різниці. Я модом ці зірочки потім забираю. У мене знаменитості - співаки, актори. спортсмени, письменники, політики, і вони обов"язково повинні бути на високому рівні кар"єри (7-10) - так реалістичніше.
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Late Night / Сімс 3 В Сутінках » Знаменитість
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz