[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Ambitions / Сімс 3 Кар'єра » Кар'єра скульптора
Кар'єра скульптора
MeNLiДата: Субота, 19.01.2013, 12:13 | Сообщение # 1
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Для того, щоб почати кар'єру скульптора, вам знадобиться аддон The Sims 3 Кар'єра і об'єкт "Звичайна майстерня скульптора", який можна знайти в режимі покупки (Розваги ==> Захоплення та навички)

Тепер, створюючи прекрасні скульптури, ваш сім зможе прокачувати навик скульптора. У грі доступно шість матеріалів, з яких можна виготовити скульптуру: глина, дерево, лід, рослини, камінь, метал.

Різні матеріали піддаються різній обробці, наприклад, роблячи крижану скульптуру, сім буде вправно орудувати бензопилою, а подолати твердість мармуру допоможуть молоток і зубило.

Особливу увагу варто приділити скульптурам з льоду, тому як сім-скульптор, може зробити крижану копію знайомого сіма. Досягнувши шостого рівня навику, в меню взаємодії з майстерні стане доступна нова опція - "Крижаний портрет"

На жаль, крижані скульптури недовговічні і дуже скоро почнуть танути. Однак владики льоду, зробивши 25 крижаних скульптур отримають особливе вміння, завдяки якому їх прекрасні творіння ніколи не розтануть

Сіми можуть робити, як нові скульптури, так і предмети меблів, вже існуючі в грі.

Скульпторові не обов'язково бути вільним безробітним художником. За допомогою комп'ютера, сім може зареєструватися, як індивідуальний підприємець і навіть просуватися по кар'єрній драбині, в залежності від успіхів. На підвищення впливає дохід, який скульптор отримує за продаж своїх скульптур, а також професійний досвід. Переглянути ці дані можна в розділі "Кар'єра".

Трюки, секрети, цікаві факти:

Скульптури з металу можна створювати абсолютно безкоштовно, використовуючи непотріб, знайдений на найближчій звалищі
Після смерті скульптора його творіння починають коштувати набагато дорожче.
Замість скульптури у сіма може вийти такий симпатичний гном:


Сіми з рисою характеру "Скульптор" освоюють майстерність скульптора набагато швидше за інших. Також сім з цією рисою характеру ніколи не зіпсує свою роботу в процесі створення.
Коли скульптор створює крижаний портрет іншого сіма, з ним може трапитися казус і в результаті, замість точної копії сима вийде гоблін з льоду.
На п'ятому рівні навику відкривається новий вид ограновування каменів - "яйце" для флюориту.
За бали щастя можна придбати нагороду "Кустарний майстер", що дозволить створювати більш дорогі скульптури.
Продавши скульптури на загальну суму 25 000 сімолеонів, в ратуші, вам вручать медаль.
Під час створення скульптури з металу, сім може загорітися


При створенні скульптури з каменю, він може тріснути через внутрішні вад, а на його місці виявиться новий колекційний камінь - сексій або флюорит

Можна продати скульптуру відразу ж, як сим почав її створювати. Для цього нам знадобляться коди testingcheatsenabled true і moveobjects on.

Як тільки сим почав створювати скульптуру, переходимо в режим покупки і за допомогою коду moveobjects on переміщаємо брилу, яка приховує в собі скульптуру

Тепер скульптуру можна продати за повну її вартість! Однак є невелика проблемка, у вигляді великої брили, яку не можна видалити в режимі покупки. Можна знайти їй застосування в інтер'єрі, проте з часом їх накопичиться дуже багато. Щоб видалити цей великий непотрібний цегла скористаємося кодом розробника testingcheatsenabled true.
Після введення коду, переходимо в режим життя, затискаємо клавішу Shift і клікаєм по брилі. У нас відкриється меню, де потрібно вибрати об'єкт ==> видалити


 
АрсенДата: Неділя, 27.01.2013, 15:01 | Сообщение # 2
Знайомство з форумом
Группа: Користувачі
Сообщений: 4
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Люблю творчі професії. Завжди їх обираю.
 
OstWentДата: Неділя, 03.02.2013, 12:05 | Сообщение # 3
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
Orest,  у мене також) Треба фото викласти)
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Ambitions / Сімс 3 Кар'єра » Кар'єра скульптора
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz