[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Abava  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 / Сімс 3 » Стандартні сім'ї Сансет Веллі
Стандартні сім'ї Сансет Веллі
AbavaДата: Четвер, 24.01.2013, 22:33 | Сообщение # 1
Фан Sims 3
Группа: Адміністратори
Сообщений: 127
Награды: 5
Репутация: 4
Статус: Offline
Сансет Веллі - улюблене місто всіх гравців. Напевно немає такої людини, яка граючи в The Sims 3 не жила в цьому чудовому містечку. Тут проживає 25 стандартних сімей, Ви напевно їх добре знаєте, але все ж таки, давайте познайомимося з ними ближче:



Чи граєте Ви стандартними сім'ями? Якими? Розкажіть, як склалося їх життя в Вашій грі! Покажіть, як вони у Вас виглядають!Поділіться їх досягненнями або навпаки невдачами. А може Ви не грали жодною з цих сімей? Розкажіть чому! Ця Ваша точка зору теж буде цікавою!

Як викладати скріншоти на сайт прочитайте в цій темі
Інструкція по використанню "Спойлера" та інших корисних ВВ-кодів знаходиться тут
 
АникаДата: Четвер, 14.02.2013, 13:21 | Сообщение # 2
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 27
Награды: 2
Репутация: 3
Статус: Offline
Родина Тесла, брати Фріо та Белла Холостяккі дуже цікаві персонажі. Взагалі дуже люблю грати міськими героями. Вони індивідуальні на відміну від тих , які потім в місто приїджають. Всі на одне обличчя, тільки колір шкіри та волосся різний. Особливо дратують негри з білим волоссям.
 
MeNLiДата: Неділя, 17.02.2013, 21:44 | Сообщение # 3
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Цитата (Аника)
Вони індивідуальні на відміну від тих , які потім в місто приїджають. Всі на одне обличчя, тільки колір шкіри та волосся різний.
Згідна. Я люблю більше грати стандартними. Мені подобається спостерігати як розвивається їхнє покоління і як все змінюється.


 
Elven_QueenДата: Вівторок, 26.02.2013, 04:27 | Сообщение # 4
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 39
Награды: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
Я не дуже люблю стандартних персонажів (оже, тому, що вже набридли), але коли тільки встановила собі сімс 3, то першим ділом знайшла сімейку Готів, і все там роздивилася. Цікаві такі людиська, Гунтер харизматичний. Корнелія - ніяка не готка, а справжнісінька тьотя-емо :). Я змінила їй імідж, елегантно вдягла, підібрала зачіску, вона насправді дуже гарна, як і її сестра Агнес (до речі, Агнес теж привабливий персонаж. симпатична, в неї цікава історія, яка додая їй якогось... шарму).  Сіейку Холостяккі не люблю (мабіть, через батька, неприємний тип), Ще трохи пограла Джеймі Жоліною (прикол: здається, вона має нетрадиційну орієнтацію, принаймні вона самостійно фліртує тільки з дівчатами. а з хлопцями - тільки коли я їй таке завдання даю). Ще трохи граю Фріо ( недавно встановила Пори року, вивчаю все новеньке, тепер якраз хочу. щоб когось із них викрало НЛО, обох замордувала тим телескопом. а пришельці нас вперто ігнорують). Взагалі. стандартних персонажів використовую для експериментів і дослідження нових функцій, а потім роблю своїх.
 
МиколаДата: Понеділок, 18.03.2013, 16:01 | Сообщение # 5
Знайомство з форумом
Группа: Користувачі
Сообщений: 14
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Якщо чесно то стандартними ще ніразу не грав)) чому: навіть не знаю wink завжди створюю собі своїх персонажів.
 
Iryna98Дата: Середа, 09.10.2013, 13:40 | Сообщение # 6
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 31
Награды: 0
Репутация: 1
Статус: Offline
Стандартні сім'ї використовую тільки для експериментів, щоб випробувати нові функції. Ну щось не люблю я їх ^_^.  А для довгої гри створюю свох персонажів. Мені цікавіше створити персонажа з окремим характером і вподобаннями, і спостерігати за ним, аніж за штучно-створеним)
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 / Сімс 3 » Стандартні сім'ї Сансет Веллі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz