[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: MeNLi  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 University Life / Сімс 3 Студентське Життя » Можливості для додаткового заробітку.
Можливості для додаткового заробітку.
Lino4ka)Дата: П`ятниця, 15.03.2013, 22:57 | Сообщение # 1
Гравець Sims 3
Группа: Модератори
Сообщений: 32
Награды: 2
Репутация: 11
Статус: Offline
Можливості для  додаткового заробітку:
Хоча Сіми і можуть взяти з собою частину сімейних грошей, у студентському містечку їм доведеться підробляти самим, щоб купити їжу або заплатити за оренду будинку, якщо тільки вони не живуть у гуртожитку.
Щодня перевіряйте дошку з оголошеннями про наймання, щоб заробити грошей, але це аж ніяк не єдиний спосіб. У вас буде вибір!

 
MeNLiДата: Субота, 16.03.2013, 09:59 | Сообщение # 2
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Я б з радістю заробляла в університеті на життя, але у мене завжди є мінімум 200 000 сіміліонів. Як перший тестувальник на цьому сайті, я перевірила все що можна було. В місті університету є будівля на подобі ратуші, так ось там є функція попросити гроші. Мої сімка була відмінницею і їй виділили 4 895 сіміліонів, що дууууже багато для життя в містечку, адже за будиночок платити постійно не потрібно, при заселенні з вас зняли кошти і все, гуртожиток взагалі безплатний. Щодо способів заробітку: так, справді на дошці оголошень є оголошення про роботу, але і не лише на ній. Майже в кожній будівлі є дії які допоможуть заробити, наприклад позувати голим в академії мистецтв, або здати кров, плазму і ще щось для дослідів. За це вам теж заплатять  Можливостей заробити надзвичайно багато!

 
FawXДата: П`ятниця, 30.08.2013, 09:08 | Сообщение # 3
Знайомство з форумом
Группа: Користувачі
Сообщений: 2
Награды: 0
Репутация: 1
Статус: Offline
Коли я перший раз приїхала в універ, мене до гуртожитку везла машина. Пам'ятаю, я ще отримала повідомлення, що мій сім їде на шикарній машині, і можна тепер хвалитися друзям. Згодом я побачила цю машину в багажі і... продала її. Після цього мені дали ще машину. Також продала. На цьому халявні машини в них, мабуть, закінчилися і я купила собі велосипед.
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 University Life / Сімс 3 Студентське Життя » Можливості для додаткового заробітку.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz