[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: MeNLi  
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 University Life / Сімс 3 Студентське Життя » Смартфони
Смартфони
MeNLiДата: Субота, 16.02.2013, 13:30 | Сообщение # 1
Поважна людина
Группа: Адміністратори
Сообщений: 181
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Перше велике нововведення - Ви можете тепер відправляти СМС, але які саме? Ну, Ви можете відправити образливе повідомлення, тим самим погіршивши відносини з обраним Сімом, хороше повідомлення, що покращує стосунки, зізнатися в симпатії або відправити ММС. Що цікаво, ви теж будете отримувати повідомлення від інших симов.
Взагалі, функцій досить багато, Ви навіть можете послати в університет своє резюме, використовуючи смартфон.
Тепер у Ваших симов з'явиться навик соціальних мереж. Вони зможуть відвідувати ці самі мережі, сидіти в інтернеті або навіть дивитися відео. Коли Ваш сим розмовляє, виберіть «Смішно ...». Тоді Ви зможете показати своєму співрозмовнику непристойне відео або смішне відео з котиками (моє улюблене!). Звичайно, Ви самі не зможете побачити, що показує Ваш сим, але Ви дізнаєтеся це з реакції співрозмовника.



Інше чудове нововведення - блоги. У своїй першій статті я написала, що Сьюзі з'їла всі цукерки, і в мене з'явилося відразу 19 читачів! У своєму блозі крім статей Ви також можете викладати картинки. Ведення блогу, по-перше, підвищує Вашу популярність, а, по-друге, збільшує рівень навички «Соціальна мережа». До речі, при певному рівні цього навику Ви зможете перефарбувати свій смартфон! Але і це ще не все. Як тільки Ваш блог стане досить популярним, Ви зможете продати його. Є кілька типів блогів, в т.ч. блог критики і особистий блог.
  


Ще одна функція знайома Вам по СП - камера. Так-так, тепер вона є і в смартфоні! Тепер Сіми можуть фотографуватися удвох.



 
Elven_QueenДата: Понеділок, 01.04.2013, 22:39 | Сообщение # 2
Гравець Sims 3
Группа: Перевірені
Сообщений: 39
Награды: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
Мені сподобалося блог вести, правда. мені смартфон відклюили через злісне зловживання ним. Не дали. зарази, постити фоточки з відпочинку в Монте Віста (завела блог про подорожі до інших міст, катаюся за допомогою моа по різних місцях, все фотю. і викладаю фотки в блозі). Звичайно, не має значення. про що блог. як виглядають пости ф картинки (можна написати пост "івнозкшгзширдст" і викласти фотку унітаза. нема різниці. тільки не треба фоткати одне й те саме, бо не будуть лайкати), але цікавіше вести блог зі змістом.
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 University Life / Сімс 3 Студентське Життя » Смартфони
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz