[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Seasons / Сімс 3 Пори року » З блогу розробників Sims 3 Seasons
З блогу розробників Sims 3 Seasons
OstWentДата: Вівторок, 14.08.2012, 08:53 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
Блог розробників: The Sims 3 Пори року - «Ласкаво просимо в The Sims 3 Пори року».

Привіт сіммерам! Мене звуть Райан Он, я головний продюсер пакета додатків The Sims 3 Пори року. Сподіваюся, ви готові розкрити свої парасольки і зустріти ураган, адже ми (як багато хто вже знають) щойно оголосили про вихід The ​​Sims 3 Пори року в листопаді! Особисто я перебуваю під великим враженням від роботи над цим додатком, не тільки через абсолютно нового наповнення і сценарію, а й тому, що це одне з найбільш очікуваних доповнень The Sims 3! Безліч нових функцій і дивних погодних явищ, а також зовсім нові сезонні заходи, свята та фестивалі в The Sims 3 Пори року повністю перетворять життя ваших персонажів.

Звичайно, погода і сезонні зміни відіграють важливу роль в цій грі. Будь то весняний злива, літню спеку або навіть зимова завірюха - погода і пори року природним чином змінюються протягом року, надаючи вашим персонажам унікальну можливість взаємодіяти з навколишнім середовищем. Але не хвилюйтеся - якщо ви живете в Сибіру і ситі снігом по горло, ми позбавимо вас від нього! Часом року і погодою можна управляти через нову панель в меню параметрів. Хочете отримати зиму всього на один день? Отримайте!

Погода - це не все, що пропонує The Sims 3 Пори року, як би не так! Оцініть деякі інші чудові нові функції, представлені в цьому пакеті:

Сезонні свята

Вперше за весь час ваші персонажі зможуть святкувати зміну пір року разом з іншими персонажами на новому фестивалі. Кожен світ, в якому ви граєте (крім світів для відпустки в The Sims 3 Світ пригод), наділений унікальним фестивалем під час кожного сезону, ваші персонажі можуть скористатися безліччю веселих нових об'єктів або заходів. Персонажі можуть відчути дух літа, беручи участь у змаганнях з поїдання хот-догів, або перенестись в осінь, вирізаючи гарбуз і відвідуючи будинок з привидами! Навесні можна відправитися в будку для поцілунків, а взимку взяти участь в грандіозному битві на сніжках. На місцевих фестивалях буде дуже весело!

Купання в океані

Вперше за всю історію The Sims для ПК / Mac в грі The Sims 3 Пори року ваші персонажі можуть відправитися на океан! Можна поринути у сонячних пляжів Сансет Веллі або поплавати в похмурих водах навколо Бріджпорта - тепер ваші персонажі можуть плавати не тільки в басейнах. Дослідіть раніше недосяжні області або візьміть з собою надувний матрац, щоб розслабитися! Ваші персонажі можуть навіть кинути виклик крижаним водам взимку в пошуках настрої клубу «Білий ведмідь»!

Сноубординг

Ваші персонажі можуть відправитися на зимовий фестиваль або встановити споруду для сноубордингу прямо на задньому дворі, щоб розпочати навчання цього виду спорту! Терпіння і труд все перетруть - чим більше часу ваші персонажі будуть проводити на цій споруді, тим краще вони зможуть кататися, і тим ГРАНДІОЗНІ будуть їх трюки!

Футбол

Звичайно ж, мається на увазі не американський футбол. Вірно - ви його просили, і ви його отримали! Тепер ваш персонаж може битися в серії пенальті проти іншого персонажа, потренуватися самостійно і навіть взяти участь у чемпіонаті! Просто помістіть нові футбольні ворота в режимі покупки, і ви побачите, як пусте місце перетворюється у футбольне поле!

Це лише короткий огляд деяких нових функцій і об'єктів, які з'являться в The Sims 3 Пори року. Як і в будь-якому іншому додаток, тут з'явиться безліч нових стилів, меблів і навіть абсолютно новий спосіб будівництва будинків з проектами.

Упевнений, що у вас накопичилося безліч питань, тому я попрацював з іншими учасниками SimGurus і зібрав список відповідей на передбачувані питання. Вашого питання немає? Твітніте мені на @ SimGuruRyan!

В: Що взагалі таке The Sims 3 Пори року?
В: У пакеті доповнень The Sims 3 Пори року ви можете проживати життя зовсім по-іншому, користуючись усіма сезонами і насолоджуючись улюбленим часом року. Завдяки абсолютно нової діяльності, сезонним фестивалям і свят, а також нової їжі, декораціям, стилям і погодних явищами ваші персонажі зможуть насолодитися щедрістю і красою постійно мінливих сезонів, як ніколи до цього!

В: Які нові риси характеру та навички з'явилися в цей додаток?
О: The Sims 3 Пори року представляє нові риси «любить холод» і «любить жару». Персонажам з цими рисами подобається підвищена або знижена температура, і холод чи спека будуть їм подобатися. В The Sims 3 Пори року також з'явилися навички футболу і сноубордингу. Чим більше персонажі будуть тренуватися, тим краще будуть їх навички з плином часу.

В: Яких нових погодних явищ можна очікувати?
В: Завдяки новим мінливих погодних явищ в грі ви побачите безліч нововведень у світах ваших персонажів. Від засніженій зимової країни чудес до весняних злив, яскравих сонячних днів і сменяющегося кольору листя - в The Sims 3 Пори року можна знайти масу нових цікавих можливостей. Готуйтеся до граду, туману, грому, блискавки і багато чому іншому!

В: Чи є тут нові кар'єри?
В: Тут немає повних нових кар'єр, але є нова робота з частковою зайнятістю, яку можуть отримати тільки прибульці, ставши «Піддослідними» в науковій установі.

В: Які з'явилися нові сезонні свята?
В: В кожному сезоні є власні свята, під час яких персонажі збираються на святкування з сезонною діяльністю, частуваннями, прикрасами, об'єктами і костюмами. Ваші персонажі можуть кататися на ковзанах, прийняти участь в битві на сніжках, зупинитися у будки для поцілунків, відправитися на полювання за яйцями, розмалювати своє обличчя, поспостерігати за феєрверками, зловити яблуко без допомоги рук, взяти участь в змаганні з поїдання пирогів і так далі.

В: Чи можна займатися плаванням або сноубордингом круглий рік?
В: Так, персонажі можуть розважатися (наприклад, купатися в океані і виконувати трюки на дошці) незалежно від сезону. Приміром, під час спеки персонажі можуть відправитися на пляж і освіжитися в хвилях. Коли буде прохолодніше, персонажі можуть отримати настрій клубу «Білий ведмідь» відправившись в леденять води посеред зими. Персонажі також можуть виконувати трюки на спорудженні для сноубордингу, покритому штучним снігом в теплу пору року.

В: Які ваші улюблені об'єкти в грі?
В: Одним з цікавих нових об'єктів The Sims 3 Пори року є трамплін для стрибків у воду, який дозволяє персонажам стрибати в басейн «бомбочкою» або «ластівкою». Також вперше в The Sims 3 Пори року представлені парасолі, які безумовно будуть корисними при весняних зливах!

В: Чи буде нова музика в цей додаток, і чи будуть святкові пісні?
В: Ваші персонажі зможуть насолодитися цілим рядом нових пісень в The Sims 3 Пори року. Хоч святкових пісень і не буде, в грі будуть короткі музичні композиції для різних сезонів.

В: Чи можна взяти погоду в інші додатки?
В: Так, погодні явища будуть сумісні з усіма попередніми доповненнями The Sims 3, крім світів для відпустки в The Sims 3 Світ пригод.

В: Які кращі нові функції ви б порекомендували новим гравцям?
В: Одна з цікавих нових розробок в The Sims 3 Пори року - «Режим проекту», яким гравці можуть скористатися при будівництві / покупці. Завдяки цій новій функції гравці можуть створювати або редагувати ділянки, з легкістю розміщуючи готові плани кімнат. Гравці можуть змінювати дрібні деталі дизайну, оформлення і меблювання після розташування обраних проектів.

В: Які надприродні сили є в цій грі?
О: The Sims 3 Пори року вперше в The Sims 3 являє прибульців. Прибульці - це надприродні сили, які повернулися з The Sims 2 з деякими інтригуючими оновленнями. Залишайтеся на зв'язку, щоб дізнатися, що прибульці можуть робити в грі!

В: Чи будуть там романтичні стосунки?
В: Так, в цей додаток є безліч нових романтичних відносин. Ваші персонажі можуть домагатися поцілунку в берізка, відправляти любовні листи, використовувати любовемер і навіть створювати профілі на сайтах знайомств!

В: Які варіанти «Створення персонажа» представлені в цьому додаток?
В: Це доповнення дозволяє споряджати персонажів у новому стилі для кожного сезону, включаючи утеплені речі, купальники, плащі та багато іншого. Крім того, є варіанти вибору одягу для дітей, підлітків і дорослих, наприклад, нові лижні костюми та приладдя для підлітків, а також нові костюми для Хелоуіна для всіх віків. Також тут з'явився цілий ряд нових зачісок, зимові капелюхи і можливість створити зовсім лисого персонажа (вперше в The Sims 3)!
 
АлексДата: Вівторок, 14.08.2012, 15:02 | Сообщение # 2
Знайомство з форумом
Группа: Користувачі
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Дуже чекаю цього доповнення! Думаю воно надасть самого найкращого ефекту від гри!
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Seasons / Сімс 3 Пори року » З блогу розробників Sims 3 Seasons
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz